זה שוב מתחיל...

זה שוב מתחיל...

המצב רוח הזה, המחנק בגרון, הדמעות שמאיימות להתפרץ... אני בוכה, כי זה מותר אני בוכה כי זה אמור לשחרר אני בוכה אבל זה לא ממש עוזר... "עצב אינו בא כך סתם זה לא נכון מה שאומרים עצב אינו בא כך סתם..." (גלי עטרי) אפשר

ayb1

Well-known member
ניסית להגיש תביעה נגד קופת החולים

דרך בית הדין לעבודה ולחייב אותם לתת לך טיפול.

ayb1

Well-known member
???????????

לא ירדתי לסוף דעתך באיזה הפקר זכתי טיפול למה אמור להועיל לי. הנה הרמתי לך להנחתה , נותן לך עוד הזדמנות לתקוף מוטב תוציאי את האגרסיות שלך כאן עלי מאשר על האהובים עליך בבית מוזמנת להמשיך יקירתי איך אמר קלארק גייבל בסרט חלף עם הרוח לסקארלט אוהרה "פרנקלי מיי דיר איי דונט גיב א דאם"

שגית אני איתך

איתך במחנק בגרון ובדמעות שבאות והולכות אני איתך בחיבוק שאת זקוקה לו ואם הייתי יכולה היית מקבלת חיבוק אמיתי הלואי והיו לי ידיים ארוכות שמגיעות עד אליך אצלי הלב מצולק עד כאב לכן מכירה מקרוב לצערי את הכאב שלך בכל זאת מוכנה לחלוק איתך את הכוח שעוד נשאר בי מקוה שיעזור

לכל הבנות שמוצאות את עצמם שוקעות

לעיתים קרובות.... פנו לקבלת טיפול-שיחות....אולי איזה כדור קטן... וזה יעזור לכן יותר מהחיבוקים הוירטואלים , הפרחים והבלונים שאתן מקבלות פה.... אולי אפילו תקבלו חיבוק אמיתי...כזה שממש מרגישים אותו.... אתן באמת זקוקות לזה....מה שמקבלים פה לא מטפל בבעייה - וירטואלי זוכרות?

d a n i e l s 5

New member
אבל.....

לפעמים זהו מסר לאומה..... ולפעמים , המסר הזה נופל לעיניים (הקוראות) של מי שרוצים שיפול. ובזכות המסר הזה......החיבוק האמיתי אכן מגיע. לכן גם הדרך הזאת שווה לפעמים. זאת דעתי. (והתגובה הזאת לא מתייחסת ישירות לכותבת ההודעה , אלא בכללי)

תגובה...../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif

סביונית .. לא הכל 123 הוקוס פוקוס.. כדור קטן את מציעה לה ?... היא בסך הכל רצתה חיבוק... חיבוק מאנשים שהיא מכירה, ככה שזה לא ממש וירטואלי.. אז נכון שחיבוק לא יפתור לה את הבעיה.. אבל גם כדור לא.. לכל היותר הוא יטפל בסימפטום..

מסכים איתך שכדורים הם לא פתרון אבל

יש פעמים שטיפול בבעיה כלשהי דורש זמן וניתן לקבל קצת סיוע תרופתי (יש גם טבעי) על מנת להערך לקראת טיפול ... יש ביננו המון שעוברים את החיים עם המון המון סבל שניתן למנוע בעזרת טיפול וכל אחד יכול למצוא את השיטה שמתאימה לו רק צריך לעצור לרגע ולומר דיי לסבל , מגיע לי לחיות חיים טובים יותר ואני לוקח אחריות על ההרגשה שלי ! מהנקודה הזו אפשר להתחיל לעשות למען המטרה הזו כל אחד בדרכו שלו

תתפלא...

הדיון הוא לא על לקיחת כדורים, כן או לא.. לא פוסל לקיחת כדורים, למרות שבאופן אישי אני לא בעד... (אם תרצה פעם אסביר לך למה).. אבל האם אני או אחרים שאין לנו את הידע הנדרש יכולים להמליץ על טיפול או לקיחת כדורים ? האם לסביונית או לכל אחד אחר יש את הזכות להציע טיפול או כדורים בלי לדעת אפילו על מה???.. חוץ מזה.. לאן נעלמת??

פה אתה צודק מאה אחוז

במידה ולא היתה כוונת הומור בתגובה יש פה בעיתיות מסויימת גם אם היתה כוונה טובה וחץ מזה לא נעלמתי אני כל הזמן פה - עסוק בחפירות ארכיאולוגיות inside my mind

d a n i e l s 5

New member
כל אחד יכול להמליץ....

מה שהוא רוצה . לא כל אחד צריך לקבל את ההמלצה כמובן :) לגבי המלצה לטיפול.....אני מודה ומתוודה שהמלצתי כמה וכמה פעמים כאן לאנשים ללכת לטיפול , להעזר בגורם מקצועי. וזה מתוך הקריאה של הדברים שלהם. כי הרגיש לי הכי נכון. זה לא הופך אותי לבר-דעה, זה לא הופך אותי למומחית בנושא /בעניין..... עכשיו נתייחס רגע להודעה של סביונית.......אז, היא הציעה לה לקחת כדורים....אז מה, כל אחד מציע את זה כאן הלוך וחזור, לפעמים בהומור ולפעמים ברצינות גמורה. האם נראה לך ששגית המקורית או כל אחד אחר.......יתייחס להצעה כזו ברצינות, לי נראה שלא .

יששששששש

אני לא כל כך מסכים איתך...
כמו שכתבתי לגיא, מילא שגית היתה כותבת את בעיתה וסביונית נניח היתה מציעה לה את הצעתה..ניחא.. זה קרה בעבר, ומעולם לא אמרתי דבר, גם אם לא הסכמתי.. אבל הבחורה ביקשה בסה"כ חיבוק...!!!! כולנו יקירתי מביאים לתגבותינו בפורום את הידע שלנו ואת ניסיוננו.. התשובות שלנו הן רק התשובות שלנו ולא שום דבר מעבר.. לא את ולא אני מתימרים להציג את דעתינו כדעת מומחה, וככאלה צריך לקחת אותם.. ואחרון, נראה לך ששגית או אחרת לא יתייחסו ברצינות להצעה כזאת..מה היא תרגיש לא ממש תוכלי לדעת.. גם כאן, אי אפשר לדעת איך אדם במצבו העדין, נכון לאותה נקודת זמן בה נכתבה ההודעה יגיב.. ולכן... לא יהיה זה פסול, אם כותב ההודעה יפעיל מידה של רגישות ויבחר בקפידה את מילותיו.. אבל זה רק אני..

d a n i e l s 5

New member
רגישות ואמפתיה...

שתי מילים יפות ! חיבוקים וירטואליים הם נחמדים , נעימים (למי שמאמין בהם) ואולי עושים טוב באמת . אבל לא תמיד הם נכונים...... מי שכותבת כאן הלוך וחזור על הדיכאון שלה (סתם דוגמא) אתה יכול לשלוח לה כל פעם תגובה עם האייקון (המפגר בעיני) המחבק, וזהו פתרת לעצמך את עניין האמפתיה....ואתה יכול להמשיך לדרכך , עשית את המעשה הטוב שלך. אבל אם יש בך רגישות, ואתה זוכר שהוא/היא כותבים את אותו הנוסח בעקביות ........... אתה יכול להציע לך להעזר בגורם מומחה ..... אני במקרים שכאלה אם אני מבחינה ברגישות שלי שזה לא סתם עוד יום שכזה שצריך את קובצת המעודדים מפורום ג"ג...... אני באופן אישי אבחר את התגובה הפרקטית יותר בעיני . אבל זה רק אני........ (ושוב למען הסר כל ספק, כל מה שכתבתי לא מתכוון לפותחת השרשור הזה)

תית'ם ת'יתםםםםםםםםםם

יש מקרים שרק 9מ"מ יועיל .....שנתפשר על 5מ"מ??? ממליצה על אמממממממ....... נו........
במקרה "חריג"

L o v e M e1

New member
הנה קטפתי לך עוד ../images/Emo142.gif- עכשיו את

סביונית 1234 אולי לא פתר את הבעיה אבלניראה הרבה יותר טוב מה את אומרת?

למעלה