זה שוב הגשם הראשון....

זה שוב הגשם הראשון....

אוחחחחחחחח זה הגיע בזמן ...... הכי כייף גשםםםםםםםם לולוללו להתכרבל עם האישה בתוך הפוך לבלות שעות בחימום הגוף לולולולולולולו מאחלת לכולן גשם כייפי וחורף חמים ונעים לולוללולולולו

מנגן שירו על החלון

מזכיר לי את החורף שעבר התחבקנו שהיה אז קר אני זוכר ת´נשיקה בתחנת רכבת ישנה היית צריכה לחזור אז אל הכפר ודמעותי ענן נשבר ואהבנו אהבנו כמו שלא נאהב עוד לעולם ואהבנו אהבנו כמו שלא נאהב עוד לעולם... אני לא אשכח את המכתב רמזת שמשהו את ליבך גנב וכשאמרת שאת רוצה טיפפה לבד הבנתי שלא אראה אותך לעד... ואהבנו אהבנו כמו שלא נאהב עוד לעולם ואהבנו אהבנו כמו שלא נאהב עוד לעולם... אני אוהב אותך ואת יודעת שאני אוהב אותך אם את שומעת אז אני אוהב אותך אם את שומעת אותי!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני אוהב אותך ואת יודעת שאני אוהב אותך אם את שמעת אז אני אוהב אותך אם את שומעת אותי!!!!!!!!!!!!!!! אהבנו ואהבנו כמו שלא נאהב עוד לעולם... מצטערת זה היה דורש ומתאים
דניאל

Bar :)

New member
../images/Emo27.gif ../images/Emo23.gif נסיכתי ../images/Emo23.gif ../images/Emo37.gif

וואי. למה כולן מדוכאות?. אהבנו כמו שלא נאה לעולם?. נסיכתי אוהבת אותך!!!!!!!!.. ו.. אמממ.. אין לי מה להגיד! אוהבת בר!

נסיכה... ../images/Emo23.gif ../images/Emo25.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo25.gif

גם אני אוהב אותךךךךךךךךךךךךךךךךךךך

למעלה