...
מרוקאי מגיע למבחני קבלה במשטרת ישראל > הבוחן אומר לו טוב אני אשאל אותך מספר שאלות > ולפי זה אנו נחליט אם לקבל אותך > מי רצח את הבל ? שואל הבוחן. > אחרי כ-20 דקות שאין תשובה אומר לו הבוחן > אולי אתה מתרגש לך הביתה תחשוב על זה > ותחזור ונדבר על זה שוב פעם > המרוקאי מגיע הביתה ואשתו שואלת איך היה? > לא תאמיני איך התלהבו ממני! > כבר נתנו לי לפענח רצח
אדם מגיע לרופא לאחר שלא חש בטוב ולאחר בדיקות הרופא יוצא מהחדר וחוזר לאחר כמה דקות עם שלשה בקבוקים עם כדורים בפנים. בבוקר, תיקח כדור אחד מהבקבוק הכחול עם כוס גדולה של מים. בצהריים, תיקח כדור אחד מהבקבוק הצהוב עם כוס גדולה של מים. בערב, תיקח כדור אחד מהבקבוק הירוק עם כוס גדולה של מים. זה מסוכן? מה יש לי דוקטור? אתה לא שותה מספיק מים באה התשובה...
A MAN has great tickets for the Euro 2004 final. As he sits down, another bloke comes over and asks if anyone is sitting in the seat next to him. "No," he says, "the seat is empty." "This is incredible!" says the bloke. "Who in their right mind would have a seat like this for the final and not use it?" "Well, actually, the seat belongs to me," replies the man. "My wife was supposed to come with me, but she passed away. This is the first Euro Final we haven't been to together since we got married." "Oh... I'm sorry to hear that. That's terrible. Couldn't you find someone else to come like a friend or relative - or even a neighbour?" "No - they're all at the funeral".