זה שהיה מפגש,

t h u m p e r

New member
זה שהיה מפגש,

ואין אלימות בפורום, לא אומר שהפורום צריך למות. חוצפה
אז קבלו שאלון קצרצר... מה אתם אוהבים יותר
גפרורים או מצת? יום כיפור או תשעה באב? חולצה רגילה או כפתורים? ג'ינס כהה או בהיר? מכנס עם כיסים או בלי? פלטפוס או דומינו? להיות עשיר או להיות מאושר? לאכול או לשתות? קולה או פפסי? עיר או כפר? תיאטרון או קולנוע? הרבה פרסומות או מעט? ערוץ 2 או 10? סלקום או אורנג'? חשמל או נירות? חום או קור? דיסק קנוי או צרוב? סרטים עם או בלי תרגום? תוכנית בחי או מוקלטת? שמש בעיניים או משקפי שמש? דיסני או אנימה? צילום או בישול? מסטיק בזוקה או אורביט? שמיכה עבה או דקה? כרית אחת או שניים? בן/ בת זוג עם ראש פתוח או סגורים? פלוצים או גרעפסים? תפוח או אגס? מאיה בוסקילה או מירי מסיקה? אביתר בנאי או מאיר בנאי? אהוד בנאי או יובל בנאי? כדורים או זריקות? אצל ההורים או בית שכור? לבשל או לנקות? טלפון או פלאפון? נייד משוכלל או פשוט? עם מצלמה או בלי? עראפת או אבו מאזן? קלינטון או בוש? וידיאו או דיוידי? משקפיים או עדשות? מודפס או כתב יד? מודם או כבלים? מסך רגיל או דק? חתולים או כלבים? עט או עיפרון? מקלחת- עם ספוג או בלי? סבון בריח שוקולד כן או לא? שוקולד מריר או חלב? שוקולד חום או לבן? טובלרון או M & M ? שוגי עם סוכר או בלי? ילד ראשון או ילדה ראשונה? מהר או לאט? הרבה או מעט? בריאות או כסף? הצלחה או כנות? כלב או כלבה? צהוב או כחול? דובי או כרית רכה? עוגה או עוגיה? ספר או סרט? ביאליק או אתגר קרת? גיטרה או נבל? ביסלי גריל או רגיל? נשיקות בכתפים או על השפתיים? שוקו קרלו או שוק? מרשמלו לבן או ורוד? ישן או חדש? סטיק או ג'ל? שלישי או רביעי? סרט ישראלי? סרט לא ישראלי? מגף או נעל? סנדל או יחף? צבעוני או שחור לבן? גם בוי או פלייסטיישן? דמקה או שש בש? סנוקר או באולינג? פלורסנט או מנורה? טיפש או יפה? הגודל קובע כן או לא? פוסטר מבד או מפלקט? מחברת שורות או חשבון? סנדוויץ או כריך? היריון או תינוק שנולד? קשת או טל? ריבת חלב או וניל? קרציה או פשפש? איטליה או ברזיל? שרוט או נורמלי? תקליט או דיסק? שקל או לירה? זבוב או יתוש? אריאל שרון או שמעון פרס? אנשים טובים או כסף טוב? הפנינג או טוייס אר אס? הרפס או אקנה? אף גדול או קטן? טרנינג או שמיכת פליז? עט עם חוד דק או עבה? בנים או בנות? קלסר או מחברת? סטוץ או קשר מיני קבוע? חלק מושך בגוף של בן המין השני.. טרמפים או תחבורה? לישון בעירום או עם לבנים? להרים את הקרש של השירותים או לא? להוריד אותו אם לא משתמשים כן או לא? לנעול את הדלת פעם או פעמיים? פנטזיות כן או לא? סטייה מינית כן או לא? קיר חשוף או עם תמונות? דשא כן או לא? חיית מחמד? מוריד שערות? מחשוף או חולצה רגילה? צמוד או רגיל? מטרנה או סימילאק? בקבוק או הנקה? לבנות ציפורניים או טבעי? לצבוע או טבעי? אף גדול או קטן? תל אביב או רמת גן? כיסוי עיניים או אטמי אוזניים? סאטן או כותנה? מגע רופף או מורגש? עיסוי פנים או עורף וכתפיים? קשירת ידיים או עיניים? חצאית או שמלה? חכמה או יפה?

מה זה קצר...../images/Emo54.gif../images/Emo115.gif

גפרורים או מצת?גפרורים יום כיפור או תשעה באב?יום כיפור חולצה רגילה או כפתורים?רגילה ג'ינס כהה או בהיר? בהיר מכנס עם כיסים או בלי? עם פלטפוס או דומינו? פלטפוס להיות עשיר או להיות מאושר? מאושר עם כסף בכיס לאכול או לשתות? לאכול קולה או פפסי? איכס עיר או כפר? כפר תיאטרון או קולנוע? תיאטרון הרבה פרסומות או מעט? נטול ערוץ 2 או 10? זבל סלקום או אורנג'? אורנג חשמל או נירות? חשמל חום או קור? חום דיסק קנוי או צרוב? יותר אוהבת קנוי, אבל מה לעשות... סרטים עם או בלי תרגום? עם תוכנית בחי או מוקלטת? חי שמש בעיניים או משקפי שמש? משקפים דיסני או אנימה? דיסני צילום או בישול? בישול מסטיק בזוקה או אורביט? אורביט שמיכה עבה או דקה? עבה כרית אחת או שניים? אחת בן/ בת זוג עם ראש פתוח או סגורים? מצאתם את מי לשאול:D פלוצים או גרעפסים? גרעפסים תפוח או אגס? אגס מאיה בוסקילה או מירי מסיקה?איכס אביתר בנאי או מאיר בנאי?אביתר אהוד בנאי או יובל בנאי?אהוד כדורים או זריקות? כדורים אצל ההורים או בית שכור? שכירות לבשל או לנקות? לבשל טלפון או פלאפון? טלפון נייד משוכלל או פשוט? פשוט עם מצלמה או בלי? בלי עראפת או אבו מאזן? מה לעזאזל קלינטון או בוש? קלינטון, לפחות איתו היו קטעים וידיאו או דיוידי? דיוידי משקפיים או עדשות? לפי המצברוח מודפס או כתב יד? כתב יד מודם או כבלים? מודם מסך רגיל או דק? דק חתולים או כלבים? חתולים עט או עיפרון? עט מקלחת- עם ספוג או בלי? עם סבון בריח שוקולד כן או לא? לא שוקולד מריר או חלב? מריר שוקולד חום או לבן? חום טובלרון או M & M ? טובלרון שוגי עם סוכר או בלי? בלי ילד ראשון או ילדה ראשונה?ילדה מהר או לאט?מהר הרבה או מעט? המון בריאות או כסף? בריאות עולה כסף:D הצלחה או כנות? הצלחה כלב או כלבה? לא צהוב או כחול? כחול דובי או כרית רכה? כרית עוגה או עוגיה? עוגה ספר או סרט? סרט ביאליק או אתגר קרת? ביאליק גיטרה או נבל? וואי, קשה... ביסלי גריל או רגיל? מה זה רגיל? נשיקות בכתפים או על השפתיים? שפתיים שוקו קרלו או שוק? לא מרשמלו לבן או ורוד? לבן ישן או חדש? חדש סטיק או ג'ל? סטיק שלישי או רביעי? רביעי סרט ישראלי? סרט לא ישראלי? לא ישראלי מגף או נעל? מגף סנדל או יחף? יחף צבעוני או שחור לבן? צבעוני גם בוי או פלייסטיישן? דמקה או שש בש? דמקה סנוקר או באולינג? סנוקר פלורסנט או מנורה? מנורה טיפש או יפה? יפה הגודל קובע כן או לא? כן פוסטר מבד או מפלקט? בד? מחברת שורות או חשבון? שורות סנדוויץ או כריך? סנדוויץ היריון או תינוק שנולד?
קשת או טל? קשת ריבת חלב או וניל? ריבת חלב קרציה או פשפש? פשפש איטליה או ברזיל? ברזיל שרוט או נורמלי? שרוט תקליט או דיסק? דיסק שקל או לירה? שקל זבוב או יתוש? זבוב אריאל שרון או שמעון פרס? פרס אנשים טובים או כסף טוב? אנשים הפנינג או טוייס אר אס?הפנינג הרפס או אקנה? אקנה אף גדול או קטן? קטן טרנינג או שמיכת פליז? פליז עט עם חוד דק או עבה? דק בנים או בנות? שניהם
קלסר או מחברת? מחברת סטוץ או קשר מיני קבוע? קבוע חלק מושך בגוף של בן המין השני..תחת! טרמפים או תחבורה? תחבורה לישון בעירום או עם לבנים? בעירום להרים את הקרש של השירותים או לא? לא להוריד אותו אם לא משתמשים כן או לא? כן לנעול את הדלת פעם או פעמיים? פעם אחת פנטזיות כן או לא? ברור סטייה מינית כן או לא? או הו....בהחלט. קיר חשוף או עם תמונות? תמונות דשא כן או לא? כן חיית מחמד?כן מוריד שערות? כן מחשוף או חולצה רגילה? חשוף צמוד או רגיל? צמוד מטרנה או סימילאק? מטרנה? בקבוק או הנקה? הנקה לבנות ציפורניים או טבעי? טבעי לצבוע או טבעי? תלוי אף גדול או קטן?לא שאלת כבר? תל אביב או רמת גן? ת"א כיסוי עיניים או אטמי אוזניים? כיסוי עיניים סאטן או כותנה? סאטן מגע רופף או מורגש? מורגש עיסוי פנים או עורף וכתפיים? צוואר קשירת ידיים או עיניים? למה או זה או זה? שניהם
חצאית או שמלה? חצאית חכמה או יפה? שניהם

inbal145

New member
../images/Emo3.gif

מה אתם אוהבים יותר? גפרורים או מצת? גפרורים. יום כיפור או תשעה באב? תשעה באב. חולצה רגילה או כפתורים? רגילה. ג'ינס כהה או בהיר? כהה. מכנס עם כיסים או בלי? עם. פלטפוס או דומינו? דומינו. להיות עשיר או להיות מאושר? מאושר. לאכול או לשתות? לשתות קולה וללעוס מסטיק.
קולה או פפסי? קולה. עיר או כפר? תלוי. תיאטרון או קולנוע? גם וגם. הרבה פרסומות או מעט? מעט. ערוץ 2 או 10? 2. סלקום או אורנג'? אורנג'. או סלקום. XD חשמל או נירות? חשמל. חום או קור? קור. דיסק קנוי או צרוב? קנוי של אמנים שאני מעריכה. סרטים עם או בלי תרגום? עם. תוכנית בחי או מוקלטת? חי. שמש בעיניים או משקפי שמש? משקפי שמש. דיסני או אנימה? דיסני. צילום או בישול? צילום. מסטיק בזוקה או אורביט? אורביט. שמיכה עבה או דקה? עבה. כרית אחת או שניים? אחת. בן/ בת זוג עם ראש פתוח או סגורים? בת זוג.
ותלוי. פלוצים או גרעפסים? אנערף.
תפוח או אגס? תפוח. מאיה בוסקילה או מירי מסיקה? מירי מסיקה. XD אביתר בנאי או מאיר בנאי? אביתר בנאי. אהוד בנאי או יובל בנאי? יובל כפרעליו [O_O]. כדורים או זריקות? לא אכפת לי. אצל ההורים או בית שכור? בית שכור. ;[ לבשל או לנקות? לבשל. טלפון או פלאפון? פלאפון. נייד משוכלל או פשוט? מה שיש. >< עם מצלמה או בלי? בלי. עראפת או אבו מאזן?
קלינטון או בוש? שניהם פסדר. וידיאו או דיוידי? DVD. משקפיים או עדשות? עדשות. ): מודפס או כתב יד? תלוי. מודם או כבלים? מודם. D: מסך רגיל או דק? דק. D: חתולים או כלבים? כלבים. עט או עיפרון? תלוי. מקלחת- עם ספוג או בלי? בלי. סבון בריח שוקולד כן או לא? לא. שוקולד מריר או חלב? מריר. שוקולד חום או לבן? חום. טובלרון או M & M ? טובלרון. שוגי עם סוכר או בלי? בלי. ילד ראשון או ילדה ראשונה? ילדה. מהר או לאט? תלוי. הרבה או מעט? תלוי. בריאות או כסף? בריאות אפשר לקנות בכסף [איזו התחכמות אולהלה]. הצלחה או כנות? כנות. כלב או כלבה? כלבה. D: צהוב או כחול? כחול. דובי או כרית רכה? תלוי. ;[ עוגה או עוגיה? לא יודעת. ספר או סרט? סרט. ביאליק או אתגר קרת? אנערף. גיטרה או נבל? גיטרה. ביסלי גריל או רגיל? גריל. נשיקות בכתפים או על השפתיים? תלוי. שוקו קרלו או שוק? קרלו. מרשמלו לבן או ורוד? לבן. ישן או חדש? תלוי. נראה לי חדש רוב הזמן. סטיק או ג'ל? סטיק? שלישי או רביעי? שלישי? סרט ישראלי? סרט לא ישראלי? לא ישראלי.
מגף או נעל? נעל. סנדל או יחף? יחף. צבעוני או שחור לבן?
XD גם בוי או פלייסטיישן? פלייסטיישן. דמקה או שש בש? לא אכפת לי. סנוקר או באולינג? באולינג. פלורסנט או מנורה? מנורה. טיפש או יפה? יפה. O_O מה ההשוואה הזאת? הגודל קובע כן או לא? תלוי?
פוסטר מבד או מפלקט? תלוי נו. XD מחברת שורות או חשבון? שורות. >< סנדוויץ או כריך? סנדוויץ'. היריון או תינוק שנולד? תינוק שנולד. קשת או טל? גם וגם. ריבת חלב או וניל? לא מתה על שניהם. X: קרציה או פשפש? אף אחד. >< איטליה או ברזיל? איטליה. שרוט או נורמלי? שרוט. ^^ תקליט או דיסק? דיסק. שקל או לירה? שקל. זבוב או יתוש? זבוב. >< אריאל שרון או שמעון פרס? נמ. אנשים טובים או כסף טוב? אנשים טובים. הפנינג או טוייס אר אס? הפנינג. הרפס או אקנה? לא ולא. אף גדול או קטן? נורמלי. טרנינג או שמיכת פליז? טרנינג. עט עם חוד דק או עבה? דק. בנים או בנות? בנות.
קלסר או מחברת? מחברת. סטוץ או קשר מיני קבוע? קשר קבוע. חלק מושך בגוף של בן המין השני.. נמ. טרמפים או תחבורה? תחבורה. לישון בעירום או עם לבנים? עם פיג'מה. >< להרים את הקרש של השירותים או לא? להרים?
להוריד אותו אם לא משתמשים כן או לא? מההה. XD לנעול את הדלת פעם או פעמיים? פעם אחת מספיק לי. פנטזיות כן או לא? כן ולא. סטייה מינית כן או לא? סטייה?... קיר חשוף או עם תמונות? פוסטרים. דשא כן או לא? כן. חיית מחמד? כן. מוריד שערות? כן. מחשוף או חולצה רגילה? רגילה. צמוד או רגיל? רגיל. מטרנה או סימילאק? אני קצת לא צריכה את זה כרגע.
בקבוק או הנקה? הנקה? XD ^^ לבנות ציפורניים או טבעי? טבעי. לצבוע או טבעי? טבעי. אף גדול או קטן? יש לי דה ז'ה וו. תל אביב או רמת גן? ת"א. כיסוי עיניים או אטמי אוזניים? אטמי אוזניים. >< סאטן או כותנה? כותנה. מגע רופף או מורגש? תלוי.
עיסוי פנים או עורף וכתפיים? עורף וכתפיים. קשירת ידיים או עיניים? ידיים. D: חצאית או שמלה? לא. >< חכמה או יפה? חכמה ויפה?

רק כי אני לא נרדמת../images/Emo15.gif

מה אתם אוהבים יותר
גפרורים או מצת?גפרורים יום כיפור או תשעה באב?יום כיפור חולצה רגילה או כפתורים?רגילה ג'ינס כהה או בהיר?כהה מכנס עם כיסים או בלי?עם פלטפוס או דומינו?לא זוכרת כבר
להיות עשיר או להיות מאושר?גם וגם לאכול או לשתות?לאכול קולה או פפסי?פפסי מקס עיר או כפר?עיר תיאטרון או קולנוע?קולנוע הרבה פרסומות או מעט?מעט ערוץ 2 או 10?לא זה ולא זה סלקום או אורנג'?אורנג' חשמל או נירות?נירות חום או קור?קור דיסק קנוי או צרוב?צרוב סרטים עם או בלי תרגום?עם תוכנית בחי או מוקלטת?חי שמש בעיניים או משקפי שמש?משקפי שמש דיסני או אנימה?דיסני צילום או בישול?צילום מסטיק בזוקה או אורביט?בזוקה שמיכה עבה או דקה?עבה כרית אחת או שניים?אחת בן/ בת זוג עם ראש פתוח או סגורים?פתוח פלוצים או גרעפסים?גרעפסים
תפוח או אגס?לא זה ולא זה מאיה בוסקילה או מירי מסיקה?מירי אביתר בנאי או מאיר בנאי?אביתר
אהוד בנאי או יובל בנאי?יובל
כדורים או זריקות?כדורים אצל ההורים או בית שכור?בית שכור לבשל או לנקות?לבשל טלפון או פלאפון?טלפון נייד משוכלל או פשוט?משוכלל הלוואי והיה
עם מצלמה או בלי?עם עראפת או אבו מאזן?אף אחד קלינטון או בוש?אף אחד וידיאו או דיוידי?דיוידי משקפיים או עדשות?לא יודעת מודפס או כתב יד?כתב יד תלוי למה ושל מי מודם או כבלים?מודם מסך רגיל או דק?דק
חתולים או כלבים?חתולים
עט או עיפרון?עט מקלחת- עם ספוג או בלי?בלי סבון בריח שוקולד כן או לא?לא שוקולד מריר או חלב?חלב שוקולד חום או לבן?חום טובלרון או M & M ?קשה...שניהם שוגי עם סוכר או בלי?עם ילד ראשון או ילדה ראשונה?ילדה מהר או לאט?לאט הרבה או מעט?הרבה בריאות או כסף?שיילכו ביחד הצלחה או כנות?כנות כלב או כלבה?כלבה צהוב או כחול?כחול דובי או כרית רכה?כרית עוגה או עוגיה?עוגיה ספר או סרט?סרט ביאליק או אתגר קרת? לא יודעת גיטרה או נבל?גיטרה ביסלי גריל או רגיל?גריל נשיקות בכתפים או על השפתיים?שפתיים שוקו קרלו או שוק?מי שותה שוקו
מרשמלו לבן או ורוד?ורוד ישן או חדש?חדש סטיק או ג'ל?ג'ל שלישי או רביעי?שלישי סרט ישראלי?לא יודעת סרט לא ישראלי?טיטקניק+ השיר
מגף או נעל?מגף סנדל או יחף?סנדל צבעוני או שחור לבן?שחור לבן גם בוי או פלייסטיישן?לא אוהבת דמקה או שש בש?שש בש סנוקר או באולינג?באולינג פלורסנט או מנורה?מנורה טיפש או יפה?יפה הגודל קובע כן או לא?sure פוסטר מבד או מפלקט? בד מחברת שורות או חשבון?שורות סנדוויץ או כריך?סנדוויץ היריון או תינוק שנולד?תינוק שנולד קשת או טל?טל ריבת חלב או וניל?וניל קרציה או פשפש?פשפש איטליה או ברזיל?איטליה שרוט או נורמלי?שרוט נורמלי תקליט או דיסק?דיסק שקל או לירה?שקל זבוב או יתוש?זבוב אריאל שרון או שמעון פרס?שמעון
אנשים טובים או כסף טוב?אנשים הפנינג או טוייס אר אס?הפנגינג הרפס או אקנה?לא זה ולא זה
אף גדול או קטן?קטן טרנינג או שמיכת פליז?טרנינג עט עם חוד דק או עבה?דק בנים או בנות?בנים קלסר או מחברת?קלסר סטוץ או קשר מיני קבוע?לא יודעת חלק מושך בגוף של בן המין השני? עיניים,שפתיים טרמפים או תחבורה?תחבורה לישון בעירום או עם לבנים?לבנים להרים את הקרש של השירותים או לא?לא להוריד אותו אם לא משתמשים כן או לא?לא לנעול את הדלת פעם או פעמיים?פעמיים פנטזיות כן או לא?כן סטייה מינית כן או לא?לא יודעת קיר חשוף או עם תמונות?עם דשא כן או לא?כן חיית מחמד?נמר החתול המושי שלי מוריד שערות?כן מחשוף או חולצה רגילה?מחשוף דה. צמוד או רגיל?צמוד מטרנה או סימילאק?מטרנה בקבוק או הנקה?בקבוק לבנות ציפורניים או טבעי?טבעי לצבוע או טבעי?לא משנה אף גדול או קטן?קטן תל אביב או רמת גן?רמת גן בגלל מישהו מסויים (
)
כיסוי עיניים או אטמי אוזניים?כלום סאטן או כותנה?סאטן מגע רופף או מורגש?מורגש עיסוי פנים או עורף וכתפיים?עורף וכתפיים קשירת ידיים או עיניים?עיניים חצאית או שמלה?שמלה חכמה או יפה?יפה וחכמה כעף.

Zeitonie

New member
האורך של הדבר הזה

אפילו יותר מפחיד מהיציאות המפשחתיות שהלכו לי אתמול בבית.... אבל אני אענה עליו ברגע שאוכל))

Zeitonie

New member
כן, אבל הם שונים.

יש להם אופי שונה בעיניים. אם את חייבת לבחור (כי לקבל את שניהם זה באמת כבר יותר מדי. אין אושר כזה בעולם), אז את מי??? אגב, קרה לי אתמול קטע מוזר - הראיתי לאחי הקט את הפלאש של too sexy. משום מה, זה נורא הצחיק אותו, והוא הלך והראה אותו לאמא. גם את אמא זה הצחיק. ברגע הבא הם ישבו מול המחשב וראו את זה בלופים. ואז אני קולטת את אמא שלי: "אין מה לומר. גבר מושך". הייתי קרובה להכנס להיסטריה ולצווח שהוא שלי, וכבר יש לה את אבא, אז שתתרחק. החלטתי שעדיף שלא XD.

מלאכית16

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo110.gif../images/Emo186.gif

אצלינו זה לא עובד ככה. ברגע שמתחילים לדבר על אלן ריקמן נכנסים ללופ של צעקות על זקנים, דגים, פלוצים, הוראה וציוני מבחנים (אל תשאלו איך הכל מתקשר
) אני לא בוחרת
אני לוקחת את שניהם

Zeitonie

New member
אני לא אשאל

אבל את לא יכולה את שניהם. צריך לדעת לוותר. אי אפשר לקבל הכל. צריך קצת עצב בחיים

מלאכית16

New member
אני לא מוותרת../images/Emo70.gif../images/Emo3.gif../images/Emo110.gif../images/Emo186.gif

תשלימו עם זה.

Zeitonie

New member
ככה???

בסדר. אז שניהם הוחרמו ממך ועברו לבעלותי הבלעדית. חתמתי על פטנט ויש לי שטרות ערך עם חתימת נוטריוס.

מלאכית16

New member
אוף..../images/Emo110.gif../images/Emo186.gif

באיזה סמכות ומאיזה תוקף החרמת לי אותם, חוצפנית
*מתעלמת מניסיונותייך לקחת ממני את אלן*

Zeitonie

New member
בסמכות הצורך ההכרחי שלי

בחמישה אלנים אישיים. את יכולה להעתלם כמה שבא לך. כבר לקחתי.

מלאכית16

New member
ממממ...../images/Emo110.gif../images/Emo186.gif

*ממשיכה להתעלם ומלטפת את אלן שלי באובססיביות
*

Zeitonie

New member
אין לך יותר אלן.

זהו. תשלימי עם זה. אם תתנהגי טוב אני אשאיל לך את שלי פעם או פעמיים

למעלה