זה שאתה לבד

זה שאתה לבד

מה זה עושה לך זה שאתה לבד איך זה עושה אותך קל זה שאתה לבד איך זה עושה אותך זה שאתה לבד עושה לך כואב איך זה עושה אותך חופשי זה שאתה לבד ..... איך זה עושה אותך אומנותי זה שאתה לבד .... לאנשים לא מתמכר.... מה זה עושה לך זה שאתה לבד איך זה עושה אותך מרשים זה שאתה לבד וגם כשמתגנב בלבול כשאתה לבד אתה שוטף אותו עם וודקה ........ עיברי לידר

זה שאתה לבד לא עושה אותך יותר נחמד

אתה פשוט אתה וגם לבד שונאת לבד אוהבת לבד לפעמים אפילו זקוקה ללבד עכשו אני הרבה לבד זה לא עושה אותי מבולבלת דוקא עושה אותי ערנית יותר לעצמי ולסביבה לבד זה לא ממש אני גם בעבודה חייבת לעבוד יחד כמו צוות לענין

d a n i e l s 5

New member
אולי התשובה היא....

"חופשי זה לגמרי לבד" עשרים וארבע שעות ביממה למדנו את ואני את כל החוכמה לא ידענו ללמוד בעל פה שאחד ואחד זה בעצם הרבה עשרים וארבע שעות ביממה בנינו חומה של בדידות איומה אז הלכנו ללמוד כל אחד בנפרד שחופשי זה בעצם לגמרי לבד חופשי זה לגמרי לבד חופשי זה לגמרי לבד כתב - יעקב גלעד .

יעלילה1

New member
יש כל מיני סוגים של לבד... לא?

אני אוהבת להיות ביחד, זה כל כך כיף כשזה טוב. לחזור הביתה מהעבודה ויש עם מי לקשקש או לשתף. וכל הדברים האחרים שאני לא צריכה לפרט, כי אתם כבר מכירים... להיות לבד לפעמים זה לחזור לעצמך. להכיר שוב את עצמך. כי לפעמים נבלעים בתוך הזוגיות (אולי כאשר היא לא טובה) ושוכחים "מי אני".

עינב 36

New member
ולי....

<נכון משירשור אחר ובכל זאת> ולי... הלבד נותן כח !!! הלבד בשבילי הוא בית הספר של החיים שבו כמעט בכל יום שעובר אני מקבלת מעצמי תעודת הצטיינות. אגב... גם לתת לעצמי תעודות הצטיינות היה שיעור מאלף <ואם לדייק אז סדרת שעורים> כן כן באותו בית ספר שנקרא "הלבד".

י עלה

New member
"וגם

שמתגנב לו הבילבול כשאתה לבד,אתה שוטף אותו עם וודקה" אתה מטשטש אותו ע"י אלכוהול אתה מנסה להשכיח אותו בכל דרך, אתה מנסה להשיג אותו כשהוא לא בנמצא אתה מנסה לאחוז בו כשהפחד אוחז בך מלאבד את "החופש" שבו אתה שרוי אתה מנסה להגיע אליו בכדי לעמוד על קנקנך ולהבין את מהותך אתה תתמכר אליו עד ששוב מישהו יטרוף עבורך את הקלפים אתה תבעט בו מתוך חשש של בדידות טוב שהוא בנמצא, כך תוכל לקבל היבט על הביחד ומשמעותו ולהפך.

Lonely In Blue

New member
האמת...

שאפילו שלא לבד... יש לי כמה מילים להגיד על "להיות לבד". אבל... אשמור אותן לעצמי לבדי.

ד ו ל ה

New member
זה משתנה...

בשבוע האחרון זה בעיקר עשה אותי עצוב(ה)... אהבתי,
דולה

maof

New member
ושוב עולה השאלה............

האם חופשי זה בעצם לבד
מעוף

למעלה