זה שאני ....

זה שאני ....

שמאלית.. כבר סיפרתי... (זה לא סוד חחחחחחחחחחח) זה שאני מסתבכת בפתיחת קופסאות שימורים בלי הפותחן... סיפרתי?! טוב.. יש בעיה (חחחחחחחחחחחחחח) מכירים את הצנצנות האלה עם הוואקום? פלפל שיפקה... חצילים כבושים... ובכן.. צלחת של פרגיות... תפו"א בתנור.. סלט ירקות קצוץ דק... הכל מונח לפניי.. רק מה.. הייתי חייבת את החצילים הכבושים בצנצנת.. תגידו לי.. מי המציא את פטנט הוואקום הזה??????????????? קיבינימט עליו... הייתי לבד בבית... אני והצנצנת... מלחמה!!!!!!!!!!!!! נעזרתי בסכין קצבים... לא עזר! מספריים ענקיות... לא עזר.. ה"פלופ" לא נשמע... רוצים לדעת איך נגמר?! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בטוח?! התנפצה הצנצנת על הרצפה... הכל התפזר.. (גם השיער שלי בין היתר חחחחח) לא רוצה לראות יותר צנצנות כאלה אצלי בבית! נקודה! נ.ב. עניתם כולכם על סקר החלומות?!

פסי יקירתי..

בואי פה.. קחי מגבת.. נקי השיער והכל ושבי רגע.. צנצנות עם ואקום.. אמממממ... פעם הבאה הפכי הצנצנת תני מכה בתחתית הפכי ואז נסי לפתוח מנסיון זה עוזר ואם לא אז.. גשי לשכן השרירי ובקי שיפעיל את קסמיו על הצנצנצנת... חחחח.. אני רואה אותך עומדת מוקפת חצילים כבושים.. חחח בלונדינית סגלגלה שכמותך...

איזה נקב... מה נקב....

ניסיתי הכל... הכללללללל... אבל היא לא נפתחה! פטנט מטומטם... (חחחחחחחחחחחחחחחחחח)

אחתוש (חחחחחחחחחחחחחחח)

בקומה שלי יש שכן שרירי סוף הדרך... הוא שוטר גם.. מדים.. אקדחים וכאלה... רק מה... נשבעת לךךך... הוא מגיע לי עד ל... (חחחחחחחחחחחחחחחחחח)

חחחחחחחחחחחחחח

האקדח שלו יורה
חחחחחחחחח

באלוהים איך לא חשבתי...

לירות בצנצנת.. עכשיו ירד לי האסימון... (חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח)

לא כמו...

אלא בדיוק! (חחחחחחחחחחחחחחחחחח) כשבעלי הואיל בטובו להגיעעעעעעעעע.... הביא את הצנצנת השניה של הפלפלים ... לא יודעת מה עשה... בדיוק שניה.. היה "פלופ" ונפתחה הצנצנת... עד עכשיו לא נרגע... כל שניה מזכיר לי... לחכות לו ולא לקחת יוזמה בקטע של זכוכיות! (חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בלגן)

אנדי 43

New member
בטח השכנה שלך פרידה אמרה

יענקלה שוב נפל לפסי צנצנת על הריצפה בטח עכשיו היא עוברת על כל הבית , דרך אגב צנצנות ,פעם שהייתי ילד נתתי למישהו צנצנת בראש ,,אבל הייתי מבואס כי לא יצאו לו כוכבים כמו במיקי מאוס חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

וכמו תמיד...

שוקו אכל את כל התפזורת... המרווח התמידי בבית... (חחחחחחחחחחחחחחחחחח)

dardara

New member
הי פסי ../images/Emo140.gif העלית כאן

מה זה בעיה קשה גם אני שמאלית והמון זמן היתה לי בעיה בלפתוח קופסאות ולכי תקני פותחנים לשיש שמאלים כמובן שלא אעשה זאת אז למדתי והתאמנתי והשקעתי והיום כמו כלום פותחות קופסאות ביד ימין וזה הדבר היחדי שאני עושה ביד ימין הכל בשמואל ועד משהו הידעת כמה רבה חוכמתם וכמה גבוהה האנטלגנציה של השמלאים ?? ומציעותם ממש מרחיקה לכת
שבוע טוב

אמא שלי תמיד טורחת ל...

הזכיר ש... שמאליים.. הם הגאונים! נשבעת לך ... אמיתי! אגב.. אין שום מצב שאפתח קופסא ביד ימין... אבל כנראה שזה החיסרון היחיד שלי.. (ימותו הקנאים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח)

תגידו .. אתם מתכוננים לצאט?????

תתחילו לסדר את עצמכם... תיכף מתחיל השידור... (חחחחחחחחחחחחחחחחחחח) אגב.. כניסה בתשלום...

בואו לצאט....

יש מלאן ממתקים... פירות יבשים.. בזוקות.. יאללה לצאטטטטטטטטטטט..

למעלה