זה רשמי

החיבור

New member
זה רשמי

האלבום של Tamar נגנז. סופית. בדוק. מאושר. חתום. מישהו מרגיש עצוב בגלל זה? אם כן, שיתנחם בעובדה שהוא לפחות לא הוציא 312 פאקינג דולר על לראות הופעה של פרינס בווגאס, אשר ברובה הוקדשה לזמן הבמה של הבחורצ'יקית. סססאומו. אה, כן... אם כבר להתאכזב ממשהו - אז מביטול ההופעה ביוון. כרגע, מדובר על tour שיחל רק בינואר 2007. אם מישהו בכלל יזכור את האלבום עד אז, that is. אוי, ילדון סגלגל... מה יהיה עם ההחלטות השיווקיות/יחצ"ניות השגויות שלך, אה?

HeavenlyB

New member
רגע אחד...

אם הוא דוחה את הסיבוב הופעות, זה רק תונן לך זמן להתאושש מה-$312 ששילמת פעם קודמת, לא?

החיבור

New member
אויש, נו...

האופטימיסטיים הנצחיים האלו! סתם, סתם... אני מעריכה את זווית ההסתכלות. ו... זה כל מה שיש לך להגיד על הפוסט המרתק שלי???

HeavenlyB

New member
האמת היא

שאין לי מה להגיע על תמר. הייתי שמח לשמוע את ההפקות של פרינס, ואני בטוח שהאלבום נשמע טוב. מצד שני, זה פשוט כמו לשמוע את פרינס שר עם קול של בחורה. אני הייתי מעדיף שהיא תיצור אלבום משלה, עם שירים משלה, עם הפקה משלה. אני בטוח שזה היה הרבה יותר מושך. אני גם מתבאס שהוא לא מגיע אפילו ליוון, אבל למען האמת אין לי כסף, כך שאני שמח שהוא לא גרם ל להוציא מהכיס את מה שאין לי, ולהשאר עני לנצח.

grillo1

New member
ועד שהגמד עשה קאמבק...

הוא שוב מתחרפן?? למעלה מעשור הוא לא היה בתודעה של המיינסטרים(לא שזה ממש חשוב למי שנהנה ממנו בעיניים עצומות)ולפני שנתיים וחצי הוא חזר בגדול. אז עכשיו לקלקל את זה על תמר?! איפה המאמא הגדולה שליוותה אותו בשני האלבומים מתחילת שנות התשעים,ברח לי השם שלה לרגע. היא הייתה שם בדיוק איפה שצריך ולא עלתה לאף אחד על העצבים(אהה.. עכשיו נזכרתי:רוזי גיינס). לא הייתי שם 312$ כדי לראות את תמר ולא,אני לא מנסה להשמע אופטימיסט נצחי (-: שוורץ

HeavenlyB

New member
אחחחח רוזי גיינס

זאת בחורה עם קול מרשים. אחת הכשרונות היותר מוצלחים שהצטרפו אליו.

החיבור

New member
ouch

אין צורך לזרות לי מלח על הפצעים... תאמין לי שה - 312 דולר זה כסף שחסר לי היום יותר מתמיד. מצד שני, זו היתה ההופעה הראעשונה של פרינס שראיתי מזה 15 שנות הערצה (עיוורת?). ובקצב הזה, פאק... מתי הוא עוד יופיע שוב, בפני קהל ובמקום אינטימי, יחסית?! רוזי גיינס אכן אחלה. gett off היה השיר שתפס אותי והדליק אותי על פרינס. היא חלק בלתי נפרד מתחילת הרומן שלי עם פרינס.

החיבור

New member
"הראעשונה"

זו כמובן מילה חדשה בעברית. יופי, קואלה... תתפגרי לך לאיטך.

HeavenlyB

New member
הזיקנה מתגנבת לה לאיטה ../images/Emo13.gif

לא נורא, לפחות ראית את פרינס

למעלה