זה רשמי

tatababa

New member
זה רשמי

Red Blooded Woman יוצא בראשון למרץ. למרות שכמה תארים משום מה קבעו בשני לפברואר, הסינגל יוצא כמתוכנן כשהקליפ (צולם בין ה-19 ל-21 לדצמבר בלוס אנג'לס) מגיע לתחנות הטלויזיה לקראת סוף ינואר. הקליפ כאמור נמצא בשלבי עריכה אחרונים כרגע וצפוי להיות משהו שקיילי אף פעם לא עשתה. שמועות מספרות שהיא השתמשה בכיאורוגרף של מיסי-אליוט. שבת שלום xx

tatababa

New member
ועוד כמה שמועות..

1. קיילי הולכת להיות מועמדת בטקס הבריטס השנה בקטגורייה Best International Female נגד כריסטינה, ביונסה, דלטה ונראה לי פינק. מדונה ובריטני לא ברשימה. 2. קיילי הולכת להופיע את RBW בבריטס. לא רשמי אבל מאוד סביר להניח. 3. בריטני דוחה בשבוע את הסינגל החדש של Toxic, כלומר היא הולכת לצאת כנגד קיילי עם RBW בראשון למרץ. לדעתי Toxic הוא חרא של שיר ככה שזה לא ממש איום, אבל זאת דעתי. (בריטני ביחד עם מדונה לא הצליחה להגיע למקום ראשון, אז לבד היא לא תצליח להגיע גם למקום עשירי). כל אלה *לא* אושרו רשמית! ומשהו שכן מאושר רשמית : 4. SLOW נמצא כרגע במקום ה-55 במצעד הפופ בטלבת ההשמעות האמריקאיות הרשמית. הטבלה היא נקלחת בחשבון לקראת החישוב הכללי של Billboard. בגלל שבינתיים אין סינגל שיצא אלא רק שיר שיצא לרדיו, זה פרט מאוד חשוב. הסינגל שיצא לתחנות הרדיו בשישי לינואר צריך להגיע למצעד בשבוע הבא. בואו נחזיק אצבעות..

nomber 1

New member
סלואו אולי נכנס למקום 1 באנגליה

אבל מכר פחות מאני נגד המוזיקה בהרבה בשנתי סלואו מקום 74 או 3 לא זוכר ואני נגד המוזיקה 60 וגם בקשר לאלבום באירופה ,בריטני יותר מוכרת האלבום של בריטני מקום 20 ומשהו לעומת קיילי שעפה מטופ 50 וגם באנגליה בריטני מקום 51 עם אין דה זון ובייבי וואן מור טיים מקום 60 לעומת קיילי שהיא מקום 61

tatababa

New member
אני תוהה אם הגעת לפה רק כדי לדבר

על בריטני. כי אם כן אני חושב שלפתוח דיון על זה יהיה מיותר. אי אפשר לדעת איך SLOW היה מוכר אם היה יוצא באותו שבוע נגד בריטני ומדונה. העובדה היא שבריטני ומדונה ביחד לא הצליחו להגיע למקום הראשון בזמן שקיילי לבד כן הצליחה. כמו שאמרתי, לדעתי Toxic הוא שיר לא משהו בכלל, Breathe On Me הרבה הרבה יותר טוב. בגלל זה לדעתי קיילי עם שיר הרבה יותר טוב יכולה לקחת את כל הקופה. על דיעה אי אפשר להתווכח באמת..

eyalush001

New member
אממממ חוששני ש..

ביונסה שהפגיזה השנה עם שירים פצצה ותהייה מתחרה יותר מדי רצינית לקיילי. לכן אני בספק אם היא תזכה אבל כמובן שתמיד יהייה נחמד אם ניקח למגרש שלנו עוד פסל...

למעלה