זה רשמי. אני חזרתי.

LuNaTiC

New member
זה רשמי. אני חזרתי.

בגופי חזרתי, בנפשי עדיין לא.. (הא??) מה שאני אומרת זה.. אמ.. ייקל לי זמן לחזור לעצמי.. בגלל שהדבר הראשון שראיתי כשנכנסתי לאיי סי קיו זה הודעה ממישהי שהכינוי שלה הוא "דקה דומיה לאליה" וגם הודעה מעינת ששאולת אם שמעתי מה קרה... אז.. שאלתי.. וגיליתי.. עליה.. מתה..:((((((( וזה כל כך עצוב לי, לא יודעת למה.. המ.. זה טראגי.. בעעע אז זה מאוד שוקינג.. איך שאתה מגיע, לקרוא את זה... דבר שני הוא שניסיתי (בהצלחה רבה אך בקושי!) להתמודד עם מיליונים של מיילים.. כולם כולם כולם וירוסים תחת כותרות מוזרות.. היה קשה.. אך עשיתי את זה.. המשימה השלישית הייתה: לטפל בשטויות שכתבתם כאן... אנשים, אתם היקשתם על חיי... התביישו! בנוסף להכל אני עייפה נורא.. ו.. אמ.. מבואסת במקצת, ו.. אמ.. יהיה נורא נחמד אם תפסיקו לקלל ולגלוש לנושאים אחרים למשך שארית חייכם? זה הכל.. -ענבל-

LuNaTiC

New member
אה ועוד כמה דברים..

דניאל, יש לך ידיים חביבות.. סורי על הציון.. אבל ארבע יחידות זה בסדר! לא שאני אגיע לשם.. אני בטח בשלוש.. ארג.. המבחן שלי לא היה משהו בכלל... מישהו, דיייי למה אכפת לכם מהמקומות המעצבנים בפורום? אוף איתכם.. זה גורם לי לחשוב שכל הודעה שלכם המטרה שלה היא להתקדם בשורה.. וזה.. בלע כזה...

Hermione HP

New member
מה זה "להתקדם בשורה"?

הממ... וגם בהודעת פתיחה, במכתב הארוך עם הקישורים - על זה על הבית ספר הוגוורטס... המממ .. חוש הומור או שאני לא מבינה? בבקשה להסביר לי, אני קצת חדשה פה. Hermione Granger בבקשה.....

LuNaTiC

New member
אמ.. אני התכוונתי ש..

יש אנשים שממש חשוב להם להיות בראש רשימת החברים בפורום... אז.. יש כאלה שלפעמים כותבים סתם הודעות כדי שהם יגיעו לראש הרשימה.. ו.. לא הבנתי מה אמרת על הטאג ליין...

S.tal

New member
אז....

אז..., הממ..., ברוכה השבה! אנחנו מאוד שמחים שחזרת..! בלה בלה..., אבל באמת! הפורום נהיפך למשהו מאוד מוזר..., עם כל הקללות והכל..., ואנחנו שמחים שחזרת...! טל, t@l

LuNaTiC

New member
גם אני שמחה לחזור ויש לי הכרזה:

צירוף מקרים מוזר אבל כמו דניאל, גם אני קיבלתי 44 במבחן שלי במתמטיקה...:((( *דופקת את הראש בקיר* סטופיד סטופיד סטופיד! רק שאני, הולכת לשלוש יחידות.. אבוי.. אבל לא נורא.. פחות עומס.. לא? המ.. בלה.. הכיצד אחיה עם חמש שעות כימיה בשבוע?

דבר ראשון-ברוך הבא!

דבר שני- כמה פעמים צריך להגיד
זה באמת לא חשוב לי המקום!
אני רק הזכרתי לדניאל מי מקום ראשון... s@me @ne

אבל אתה בטח שמת לב...

שאתה מגיב לכל דבר... הרבה פעמים זה גם הודעות ריקות של "בדיוק"...! המ...די מיותר... -ליאת-

כי אני רוצה להראות שאני מסכים עם

כותב ההודעה, כך שמי שההודעה מכוונת אליו יראה שגם אני מסכים... s@me @ne

אבל, לדעתי לפחות,

אם אין משהו לכתוב בגוף ההודעה בקשר לזה, אין ממש טעם.... גם אם אתה מסכים... המ....וגם ההקפצות די מיותרות... המ...למדתי כבר שאם לא מגיבים להודעה, סימן ש...אר...פשוט-לאף אחד אין מה לומר עליה...! -ליאת-

Nagini Potter

New member
ענבל! ענבל!!! ט´נק גוד יו´ר היר!!!!

תראי מה האנשים המרושעים עשו לפורום שלי!!! כולה יומיים לא הייתי פה ואני כבר לא מזהה את המקום!! תנשכי אותם!!!!!! Nagini Potter "המילה ´אני...´ היא מילה רבת עוצמה. יש להזהר במה שמצמידים לה. מה שאתה טוען עלול להושיט יד ולטעון לבעלות עליך." -א.ל.קיצלמן

S.Riddle

New member
וולקאם באק!

*מחבקת את ענבל עד שנשברת לה המיפרקת* מה המצב? ראינו את הנסיכה מונונוקי וזה כ-זה מ-דהים!!!!! בחיי!!!! אני מאוהבת באשיטאקה! ואני כבר ראיתי אותו עוד פעמיים.... בכל מיקרה.... שמחה שחזרת! ז´תומרת, היה נחמד אם היית נשארת פה קצת, היינו מראות לך כל מיני דברים חביבים.... כמו את הסטימצקי האהוב שלי.... ^^הנקר הגדול בעולם^^

LuNaTiC

New member
נכון פשוט סרט מדהים???

וואו היער שהם נמצאים בו.. פשוט מהמם!! ואשיטאקה.. אני יודעת הוא כזה חמוד!!! אוףףף והשיר הזה באמצע, זוכרת? ממש יפה! אני רוצה למצוא אותו ביפנית! זה בקיצור סרט שווה ביותר!!! אה.. סטימצקי..:\ למרות שההורים שלי נתנו לי 100 שקל אחר כך כבר בזבזתי את כל הכסף שהבאתי ביום הראשון.. אבל זה שווה את זה! לינקין פארק, פאפה רווץ´! דיסני!!! ו.. על הספרים שקניתי אחותי שילמה.. חי חי..

למעלה