זה רק שם המועדון

Liatross

New member
זה רק שם המועדון

אם כל הכבוד, יסלחו לי אוהדי הפועל,בתור אחת שכזו, אם אומר שכואב הלב מה נותר לנו מן הקבוצה, אני ממש מאוכזבת מכל התנהלות העונה החדשה. מה נותר לנו מלבד שם הקבוצה? שהרי כל השחקנים חדשים? עצוב כואב הלב ובעיקר על שמעון גרשון שנותר לבד במערכה.... בשתי מילים כאב - לב ואכזבה

על האש

New member
כולנו מאוכזבים

אבל חובה לציין,שחוץ ממספר שחקנים מועט למדיי. שלא היו צריכים ללכת (או לשחרר) אני חושב שהרוב הגדול של השחקנים שנפרדו העונה,לא תרמו רבות בעונה הקודמת (בעונת 2000 כן,אבל בעונה הקודמת כלום). בין השחקנים שעזבו שאיני מצר על עזבונם : אונישנקו,בלילי,קלצ'נקו,אודי,סלים,בני חדד. ואילו השחקן שהכי צר וכואב לי שעזב בטריקת דלת הוא יוסי. למרות ששחרורו של בן לו תמוה לי עד היום,וקשה לי להבים את פשר ההחלטה,בין אם מקצועית היא,או בין עם לא. לפי דעתי היה מקום לשינוי גדול בסגל מפניי שאולי מאז הדאבל השחקנים כבר מיצו את עזמם יחדיו,וצריך היה ריענון כול שהוא. אבל לא שיוני מהפכני שכזה,במיוחד שאין אפשרות להביא שחקנים באותה רמה,למספר מצומצם לשחקנים שעזבו (כמו יוסי,אסי דומב,בן,והולמאי).

סטנגה

תגידו, יש לכם כבר הרכב לסטנגה? אני מציע טורניר מרובע בהשתתפות קשטן, אלימלך, עמרי אפק ואבו לבן המושיע הגדול. אל תתייאשו!!! עם עוד קצת מזל ויכולת, ופעילות מאומצת של ההנהלה הידועה בתרבות הניהול שלה, בראשות הפרסומאי ורואה החשבון, תוכלו אפילו להרשם בקרוב אפילו לליגת הקט רגל!! אבל תתחילו בסטנגה, לאט לאט. צהוב עולה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

redron

New member
זה רק שם המועדון???????

סליחה אבל אני אוהד את המועדון, שחקנים באים,שחקנים הולכים.. שם המועדון זה מה שישאר לנו תמיד, אני אוהד הפועל ת"א,נקודה!!

XSuperKi11erX

New member
חחח../images/Emo47.gif

אחרי שלקחו לנו את הצבע והסמל גם יקחו לנו ת'שם חחח

לימי 1

New member
אין מה לדאוג

אולי אני טיפה מאוכזבת מעזבונם של כמה שחקנים אבל הולכת להיות לנו אחלה קבוצה

איתי

מז"א הפועל ת"א לבנה?? בדקת את זה???? חולצות לבנות?? הם רוצים גם לשנות לנו ת'צבע אחרי ששינו ת'סמל??

למעלה