זה רק בפאזל שלי?

THE ILLEGAL ONE

New member
זה רק בפאזל שלי?

קניתי פאזל של אקודה מיקי מאוס מנגן בשלג . אני רק במסגרת וכבר קשה לי יש הרבה חלקים שמתחברים זה לזה וממש נראים מתאימים אבל בסוף אני מוצאת עוד חלק שמתחבר לעניין ונראה מתאים... הסתבכתי..למישהו יש עצה בשבילי? אגב אם מישהו זוכר שכתבתי שנאבד חלק בפאזל של ג'מבו מהסידרה של הניחושים(שאין תמונה של הפאזל על הקופסא) כתבתי להם כמה וכמה פעמים והם לא מחזירים תשובה. למישהו שלחו את החלק האבוד מהחברה הזו? תודה

מממאיה35

New member
זה לא רק אצלך ../images/Emo4.gif

הרכבתי שני פאזלים מהסדרה הזו של מיקי והם הלכו חלק (מנגנים בפסנטר, אוכלים ארוחת צהריים) ובשלישי - זה שצובעים אותו - נתקעתי לחלוטין! החלקים לא נראו מתאימים זה לזה בשום צורה שהיא, היה מאוד מייאש והפסקתי באמצע. אאלט גם נעמי נתקעה בדיוק בפאזל הזה.. אני טוענת שהחיתוך של אדוקה לפעמים בלתי נסבל, אולי זו עוד הוכחה.. מה לעשות? או להמשיך ולא להתייאש או להתייאש ולא להמשיך
ברוכה הבאה!

evilihi

New member
אני עכשיו עושה פאזל של אדוקה של קוקה קולה

שקוקה קולה ישראל נתנו לי מתנה (50 ש"ח בחנות שלהם למי שמעוניין) 1000 חלקים. בדיוק אותה הבעיה.

123נעמי

New member
רוצים אינפורמציה (תמונה)

של הפאזל של קוקה קולה נשמע מעניין העם דורש פרטים

evilihi

New member
אללה יסטור עם הפאזל הזה ../images/Emo122.gif

גושים שלמים הוזזו לאחר שחוברו בהצלחה (ועוד בשתי פינות!!!) לא הבנתי למה יש בגושים מסוימים שתי חתיכות שמתחברות יופי לשתי מקומות, ועוד שתיים שמתחברות יופי לשתי מקומות - אבל במשותף היו להם רק שלושה מקומות משותפים ושניים שלא בכל מקרה, תמונה אני אנסה לשים מחר. לא מוצאת תמונה אונליין. זה בסגנון רטרו כזה של פרסומות ישנות..בחורות ובחור בים, עם גלגל צהוב, ועל הגלגל יש קולר אדום של קוקה קולה. 50 שקלים בחנות של קוקה קולה בבני ברק.

123נעמי

New member
גם לי לא הלך עם פאזל מהסידרה

ניסיתי להרכיב את הפאזל שמנקים את מיקי וזה פשוט לא הלך בלי קשר לצורה וטיב החלקים (אני אוהבת את החלקים אדוקה) הפאזל שוכב לא גמור עד היום הזה

fairy8

New member
המלצה

לדעתי אם הסתבכת עם המסגרת מה שכדאי לך לעשות זה להפריד בין החלקים השונים ואז לעבור אחד אחד. להרכיב זוגות זוגות ולאט לאט זה מסתדר (לפחות לי זה עזר בכמה פאזלים שדי הסתבכתי עם המסגרת. לגבי החלק החסר על תתייאשי בסופו של דבר הם יענו לך. או שתפני לחנות ממנה קנית את הפאזל אולי הם יוכלו לעזור לך במציאת החלק/ או עזרה מול החברה. שיהיה בהצלחה

למעלה