זה רק אצלי???? לאן נעלמו ההודעות של משה????????
M MS6 New member 20/11/03 #2 זה מוזר גם אצלי זה ככה, מחקו לי מלא מלא הודעות. כנראה זה קשור לעובדה ששלחתי היום איזה 50 הודעות בקשר לכל המכתב נגד הסרבנות... מי נראה לכם עשו את זה? תפוז?
זה מוזר גם אצלי זה ככה, מחקו לי מלא מלא הודעות. כנראה זה קשור לעובדה ששלחתי היום איזה 50 הודעות בקשר לכל המכתב נגד הסרבנות... מי נראה לכם עשו את זה? תפוז?
F faith2 New member 20/11/03 #5 איזה הודעות? אישית לא מחקתי כלום... יכול להיות שמשה הציף והודעותיו נמחקו ע"י הנהלת הפורומים, אם אתם רוצים אני אבדוק את זה, רק תגידו
איזה הודעות? אישית לא מחקתי כלום... יכול להיות שמשה הציף והודעותיו נמחקו ע"י הנהלת הפורומים, אם אתם רוצים אני אבדוק את זה, רק תגידו
A A m i r 17 New member 21/11/03 #6 אכן מוזר... אני גם ראיתי את ההודעה שלך על מכתב השמיניסטים כנגד סרבנות שנשלח לאריאל שרון, האם אתה מדבר על ההודעה הזאת?
אכן מוזר... אני גם ראיתי את ההודעה שלך על מכתב השמיניסטים כנגד סרבנות שנשלח לאריאל שרון, האם אתה מדבר על ההודעה הזאת?
M MS6 New member 21/11/03 #7 כן זה זה.. שלחתי הרבה הודעות למספר גדול של פורומים כנראה מחקו לי.. אתם יכולים לבדוק אם אפשר להחזיר את ההודעות שנמחקו?
כן זה זה.. שלחתי הרבה הודעות למספר גדול של פורומים כנראה מחקו לי.. אתם יכולים לבדוק אם אפשר להחזיר את ההודעות שנמחקו?
F faith2 New member 21/11/03 #8 מה שעשית נחשב להצפה.. וההודעות נמחקו ע"י הנהלת הפורומים. אי אפשר לשחזר אותם- כי מדובר בהצפה, ושהודעה נמחקת הסיבה היא ברורה- אין לה מקום על הפורום. בקשר למה הייתה ההודעה?
מה שעשית נחשב להצפה.. וההודעות נמחקו ע"י הנהלת הפורומים. אי אפשר לשחזר אותם- כי מדובר בהצפה, ושהודעה נמחקת הסיבה היא ברורה- אין לה מקום על הפורום. בקשר למה הייתה ההודעה?