זה רק אצלי?

RoyBO

New member
זה רק אצלי?

או שכל יום נדמה לי שיורדים לי כמה מאות MB מהדיסק הקשיח? ויסטה, מה היא מנסה לעשות?? אין לי אימיול אגב.

kobi 23

New member
אולי זה בגלל עדכונים של דל ?!

אצלי העדכונים הוסיפו הרבה למחשב.

kobi 23

New member
וואלה לא יודע

אני לא נתקלתי בדבר כזה בויסטה. אולי זה חלק מהנגמון ש"יודע" מראש מה הפעולות הבאות שאתה רוצה לבצע ולכן ניגש כל הזמן להארד דיסק. אולי בויסטה שכללו אותו ועכשיו הוא גם מוריד תוכניות וקבצים למחשב מראש

ש.פ.ד

New member
תריץ חיפוש במחשב

אחר קבצים ששונו בשבוע האחרון, ותבדוק אם אתה יודע מהם הקבצים הללו ואם אתה מבין מה שינה אותם. בד"כ אחרי בדיקה כזו אתה יודע מה הבעיה.

RoyBO

New member
יש לי את המחשב מספר ימים בלבד

והחיפוש מניב כמעט כל ספריה שיש במחשב.

RoyBO

New member
תקשיבו נראה לי שגיליתי מה קורה

השתמשתי ביישום הניקוי דיסק ובחרתי למחוק נקודות שיחזור, המקום הפנוי בדיסק קפץ מ-89.8GB ל-107GB!!!

ש.פ.ד

New member
בעיה מוכרת

בהגדרות הבסיס, Windows (בכל הגרסאות) מקצה 12% משטח הדיסק למערכת גיבוי שלה. זה כמובן מופרז בכל קנה מידה. אני מוריד את ההגדרה ל- 2-3% (תלןי בגודל המחיצה) במחיצה C ואפילו פחות במחיצות שאין עליהן מערכת הפעלה. בזבוז נפח דיסק נוסף מגיע מקובץ ע- hibernate שיכול להגיע ליותתר מ- 1.5G. אני משתמש בו כך שאני לא יכול להפטר ממנו. למעשה, ציפיתי שבחיפוש אחרי קבצים ששונו לאחרונה, אלו יקפצו לך לעיניים, אבל אצלך, כמובן, כל הקבצים שונו לאחרונה
תתחדש!

Jan22

New member
זה רק אצלך

אני XPP SP2 והוא מאוד מאוד תקין. ואני אומר לך את זה בתור אחד שבדק לפרטים את VISTA ULTIMATE ו BASIC (אבל גם הן היו בסדר).

RoyBO

New member
תקרא את התגובה שלי מעליך

ואגב היה מישהו נוסף בפורום שהייתה לו בעיה זהה רק שלא סיפקנו לו פתרון

RoyBO

New member
נשמע ממש תענוג

שמע, בימים האחרונים כל מה שעשיתי זה להתקין תוכנות ולהעביר קבצים, יישום שיחזור המערכת יוצר נקודת שיחזור כל פעם שמותקן או משתנה משהו בדיסק, אני מאמין שזה מה שגרם ל"בעיה" ומקווה שכעת לאחר שאין לי צורך להתקין תוכנות נוספות, הבעיה תצטמצם. אני מאמין שגם לאחר עדכוני וינדוס נוצרות עוד נקודות שיחזור, אני אבדוק זאת פעם נוספת לאחר שיותקנו עוד עדכונים.

kobi 23

New member
יכול להיות,יש מצב

אני פשוט לא מצליח להבין את הטמטום הזה,יוצרים קבצי ענק ל"שעת חירום".שנשמרים וחונקים את ההארדדיסק. לא צריך יותר מכמה ג'יגה בודדים. אגב,אני מקווה מאוד שדל יוציאו דרייברים והתקנים שתואמים לXP.

יאיר B

New member
אכן התקנה של תוכנות מסויימות

(אני יודע בוודאות על אופיס, אנטיוירוס, ובטח יש עוד המון) יוצרות נקודת שחזור בחלונות. מן הסתם גם עדכונים של חלונות עצמה יוצרים נקודת שחזור (לפעמים הוא אפילו אומר שהוא עושה נקודת שחזור). MS כנראה הולכים על הצד הבטוח (אחרי כל הרפש שהוטח עליהם שהם לא בטוחים...).

RoyBO

New member
הייתי מציע לטגלן את ההודעה הזו

שאנשים יבינו איך הHD שלהם מתמלא בין לילה.

RoyBO

New member
הנה ציטוט מיישום העזרה של ויסטה

How much hard disk space does System Restore require? To store restore points, you need at least 300 megabytes (MB) of free space on each hard disk that has System Protection turned on. System Restore might use up to 15 percent of the space on each disk. As the amount of space fills up with restore points, System Restore will delete older restore points to make room for new ones.​

למעלה