זה רק אצלי ככה?

סופרמן18

New member
זה רק אצלי ככה?

אני רואה את כל הפורום בכחול וזה ממש מעצבן, חשבתי והגעתי למסקנה שיש שלוש אפשרויות 1)מישהו הכניס לי ויאגרה לאוכל 2)המחשב שלי לקה בהתקף פסיכוזה 3)תפוז שינו את העיצוב במקרה וזאת האפשרות השלישית אני קורא לחברי הפורום להתאחד למען החזרת העיצוב הישן. ערן שישן רק 4 שעות הלילה אבל לא מצליח לחזור לישון פינת הציטוט:רק סכנה יכולה לאחד את הצרפתים, איש לא יכול לכפות אחדות על מדינה בעלת 256 סוגים של... גבינה(צרפתי אחד)

rastotman

New member
אצלי הכל כרגיל

חוץ מהסמיילים וסימנים שמשום זוהר היום.

rastotman

New member
או קייי!

העולם מיתחרפן לאיטו- זה התחיל כשהמחשב שלי התחיל לעשות קולות ולשיר שירים על דעת עצמו מדי פעם, אח``כ התחילו להיתחלף צבעים במסך באופן ספונטני והוא גם היבהב לפעמים- אבל עכשיו זה פשוט מוווזר! אנשים מתלוננים שהפורום מתעוות, אני מיסתכלת מסביב- הכל נורמלי, אני רוצה לכתוב שאצלי הכל נורמלי, אני פותחת הודעה חדשה והסמיילים וסימנים מתחיל לזהור- נו בסדר. אני הולכת לקרוא משהו משעמם בבמה החדשה [מין אובססיה לגמור דפי יוצרים שלמים]- חוזרת, וכל הפורום זוהר [ברררר..]! אז כמובן שאני רוצה להיתלונן על האיש הרע במחשב שלי שלא היתעורר בזמן והחליט לתת להשפעות האיי או אל ביטוי כמה שיותר מהר [כמו שפלדי עושה כשהיא משאירה אותנו אחרי הצלצול להפסקה ולשיעור הבא כי היא איחרה]- רק שהאיש הקטן והרע שלי לא יכול לסבול שכועסים עליו, והסימנים והסמיילים לא זוהר יותר- אהההה! אל תבינו אותי לא נכון, כל הזוהר [ההגיה הפעם היא כמו הספר {זה ספר אחד? לא ניראה לי..}]- הזה גורם לי לקפיצות מבהילות בדופק, אבל קצת עיקביות לא הייתה מזיקה לי.

זה לא רק אצלך

כנראה זה חלק מהעיצוב החדש. ולמה לך להחזיר את העיצוב הישן? זה הרבה יותר טוב!

רונה...

New member
מוזר מאוד....

קודם כל בוקר טוב... דבר שני- אצלי זה ככה רק בפורומים מסוימים, אבל בפורום הזה ממש לא.... הצבע הכחול זוהר הזה מזכיר לי את מגוון הצבעים הלא מוצלחים שיש בוורד הכי הכי הכי ישן.חחחחח... ביי רונה.

Levinzone

New member
Oh my god

אמא אמא אמא הכל כחול!!! גם אצלי... מה זה, זה בכלל לא יפה!!! הצילווווו

למעלה