זה רק אצלי או ש...

זה רק אצלי או ש...

ביפ כבר לא בכבלים והוא רק בדיגיטלי
אני הייתי רגילה בערב לראות ביפ...מה אני אראה עכשיו

NimaZ

New member
יש לי רעיון ../images/Emo62.gif../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif

תעברי להוט ותקני את הערוץ!!!

אסִי

New member
אז אני לא רואה שום בעיה פה... ../images/Emo13.gif

פשוט תעברי חדר לטלוויזיה שיש בה דיגיטל

guyzon

New member
גם אצלי

הייתי רואה כל ערב ביפ ועכשיו העברתי ואין ביפ יש איזה ערוץ ספורט מעפן באנגלית איזה באסה

NimaZ

New member
עוד רעיון../images/Emo62.gif../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif

תעברי להוט ותקני את הערוץ
כמה שזה פשוט...

NimaZ

New member
אז זה מה שאת עושה:

את שולחת להוט מכתב ומביאה להם אותו ישר לידץ.. אחרי שאת מוודאת שהמכתסב הגיע למנל החברה את נכנסת עם כל הבגדים הקרועים ואומרת: בבקשה אדוני אין לי כסף ואני רוצה את ערוץ ביפ כדי שאני אוכל להשתלב בחברה! עכשיו המנהל בדיוק גמר לקרוא את המכתב (שהיה כתוב בו שכדאי להם לעשות פרויקט: לעזור לעניים ששם הם ממנים להם את הכבלים למשך שנה... זה יעלה להם רייטינג...) ואז הוא מחבר את הדברים ביחד ומביא לך את הוט לשנה!!! וואלה!

stio

New member
HOT הורידה את "ביפ" מהאנלוגיים

חברת HOT הורידה היום את ערוץ "ביפ" מהממירים האנלוגיים באיזורי תבל דיגיטל ששודר עד כה באפיק 70 שלערוץ אחוזי צפייה סבירים, ובמקומו העלתה את ערוץ ESPN באפיק 57 שאחוזי הצפייה בו נמוכים. חברת הוט הורידה בעבר 2 ערוצים מהממירים האנלוגים דבר שהביא לתלונות רבות ובסופו של דבר להחזרת הערוצים. הערוצים היו יורוספורט ו- ESPN. שניהם חזרו לשידור לאחר תלונות רבות. עכשיו הגיע תורכם לחזור ולהתלונן על מנת שהערוץ יחזור לשדר. כדי להתלונן לשירות הלקוחות של חברת הוט שלחו אימייל לכתובת [email protected] ככל שיהיו יותר ויותר תלונות ככה הערוץ יחזור לשדר כמו שני הערוצים האחרים. הפנייה הינה לכולם: גם מי שמחובר לשירות הדיגיטלי ויש לו את הערוץ במילא, גם מי שמחובר לחברת yes, גם מי שקולט שידורים באמצעות לויין או אנטנה.

ט2לולה

New member
אני שלחתי מכתב!!!

שלחתי לביפ ולהוט גם במכתב וגם באיימיל ענו לי רק באיימיל מהוט כתבו לי שטויות כמו: "רצינו לקדם את האקדמיה לצחוק אולי כדי לך לעבור לממיר דיגיטלי? אנחנו נשמח..." חרא!!!!! ככה מורידים באמצע הסידרה???!?!?!? מה אני יעשה עכשיו בלי זהההההההההההההההההההההההההה

NimaZ

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח!

קורע!
גם אם תשלחי להם מכתב ותכתבי בו: אני רעבה! אז הם יכתבו לך בחזרה: בממיר הדיגיטלי יש תוכניות אוכל מצוינות... אולי כדאי שתעברי לשם... וגם אם תכתבי: בע "בממיר הדיגיטלי יש דברים נפלאים... אולי כדאי שתעברי לשם..." חחחחחחחחחחחח
קורעעעעעעעעע

וואללה רעיון../images/Emo70.gif

אבל יש בעיה אין לי עט,בול, מעטפה ונייר שאני אוכל לשלוח בהם את המכתב....

NimaZ

New member
כמה דברים:

א. את לא צריכה בול. ב. את לא חייבת מעטפה ג. תכתבי עם אוטדם עאו עם גיר על אבן!!!

SofyTofy

New member
מתי זה היה בכלל בכבלים?../images/Emo103.gif

חשבתי שזה רק בדיגיטלי

למעלה