זה רק אני או שהפורום ממש נרדם בזמן האחרון????
א אסלי נפוץ New member 17/6/06 #2 גם אני ממש מרגיש את זה. האמת שההודעות היחידות בפורום הזה הם: - אני חדש........ - נצלשים ושאלות - חברתי. וזהו! ממש אין יותר אנשים, אני לא יכול לאמר שלא ציפיתי שזה יקרה, כולם כבר גמרו את השישי מזמן, דיברנו כבר על הכל....
גם אני ממש מרגיש את זה. האמת שההודעות היחידות בפורום הזה הם: - אני חדש........ - נצלשים ושאלות - חברתי. וזהו! ממש אין יותר אנשים, אני לא יכול לאמר שלא ציפיתי שזה יקרה, כולם כבר גמרו את השישי מזמן, דיברנו כבר על הכל....
G gwenog jons New member 17/6/06 #13 אני דווקא לא מסכימה... הארי פוטר זה משהו כל כך גדול שתמיד יש על מה לדבר בנושא... פשוט אנשים לא נכנסים ואם הם נכנסים זה רק לחברתי...
אני דווקא לא מסכימה... הארי פוטר זה משהו כל כך גדול שתמיד יש על מה לדבר בנושא... פשוט אנשים לא נכנסים ואם הם נכנסים זה רק לחברתי...
T The Girl Who Lived New member 19/6/06 #34 טוב..זאת לא אשמתי... תפנה לרולינג..ואז לגילי המתרגמת הזאת שתתרגם מהר יותר...
T The Girl Who Lived New member 17/6/06 #15 איך אפשר לשנות את זה? שזה לא יהפוך לחברתי, שיישאר הארי פוטר.. אם בכלל אפשר??
ג גוונדלין פורטרי New member 17/6/06 #6 המ כן צריך לחוב על איזה פרוייקט... משהו שעוד לא חשבו עליו... בואו נחשוב על פרוייט להחזרת הפורום לחיים!
המ כן צריך לחוב על איזה פרוייקט... משהו שעוד לא חשבו עליו... בואו נחשוב על פרוייט להחזרת הפורום לחיים!
ג גוונדלין פורטרי New member 17/6/06 #9 |_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| טוב, מי חושב איתי על פרוייקט הקיץ של פורום הארי פוטר- הספר
ד דנקי New member 17/6/06 #10 חחחח..../images/Emo45.gif תחשבו כבר.. אין לי כוח לאמץ את המוח שלי ביום שבת, זה אסור..
ג גוונדלין פורטרי New member 17/6/06 #11 המממ לחשובלחשובלחשוב נווו רעיון.... נו יאלה שיצוץ לי איזה רעיון... אני אלך לחשוב...
T The Girl Who Lived New member 17/6/06 #16 ../images/Emo11.gif אסור לחשוב בשבת?? ../images/Emo11.gif
ד דנקי New member 17/6/06 #17 לא.. פשוט אפשר להסתלבט שלחשוב זה כבר ממש פשע.. ככה למצל את היום בצורה כ"כ מפגרת.. עד שבא יום שבת??