זה רק אני?

gunr7

New member
זה רק אני?

בשיר פרנויד אנדרויד של רדיוהד בדקה 5:48 יש קטע גיטרה שממש ממש קורץ לפרולמיישן של ג'נטל ג'יאנט. זה רק אני שגם לכם זה ממש מזכיר. בלי קשר אחלה שיר של אחלה להקה. וגם די רוק מתקדם.

FunkyMonk

New member
אלטרנטיב..

לא רוק מתקדם, לא מתקדם בכלל אפילו. אמנם יש להם כמה יציאות, אבל הם בהחלט אלטרנטיב. אולי זה נשמע לך "מתקדם", כי יש להם איזה מליון ואחת גיטרות בכל שיר. בכל מקרה, רדיוהד שולתים (!!1), ו-OK Computer זה בהחלט אחד האלבומים החזקים.

Liorking

New member
רדיוהד הלכו בכיוון

עם OK Computer הם הלכו לכיוון פרוג עם מוזיקה יותר מורכבת, משקלים אסימטריים ובעיקר בקטע Paranoid Android. למען האמת אני לא מת על הקטע הזה בגלל הבכיינות של ת'ום יורק, לדעתי יש קטעים הרבה יותר חזקים באלבום. Kid A יותר פרוגי, אפשר לקרוא לו פרוג אלקטרוני. אני לא כ"כ התחברתי לזה, זה מאוד קשה להאזנה. אם את OK Computer מומלץ לשמוע בימי מחלה, את Kid A רק כשחולים.

FunkyMonk

New member
זה מה שאני אומר - תבדיל

מאד דומה, מאד. אבל לא פרוג. אלטרנטיב. כפי שאמרתי פה פעם, אם לא היו חושבים על הפרוג כמוסיקה מתקדמת, אני בטוח שהוא היה זוכה בשם "אלטרנטיב". אפשר לקרוא לזה פרוג עכשווי, אולי. חסרים פה הרבה מהמרכיבים של הפרוג, הבולט ביותר - המוסיקה הקלאסית. KID A זה דיסק מאד קשה להאזנה, תאמת - לא שמעתי שירים שלהם מהתקופה של לפני OK COMP. אולי רק כמה. הם אלטרנטיב מורכב אולי. אבל ממש לא פרוג. זה לא עושה אותם פחות טובים.

Glorendil

New member
מאוד קשה להאזנה???

Kid A? מאוד קשה להאזנה??? אם הצלחתם לשרוד את הפתיחה של Close To The Edge בלי להעיף את האלבום, ובסופו של דבר גם לאהוב אותו, Kid A צריך להיות חתיכת עוגה...

FunkyMonk

New member
המוסיקה

מאד קשה לעיכול. קרוב לקצה זה דיסק מאד "שמח", מאד קיצבי. בקיד איי יש משהו יותר אפל.. P:

Mr Mustard

New member
הוא לא מתכוון קשה להאזנה

כמו Art Bears אלא קשה להאזנה כמו Berlin של Lou Reed (אחלה אלבום דרך אגב).

Liorking

New member
בדיוק להיפך

Close to the Edge זה פשטידת רפרפת ליד קיד א. אני באמת לא אוהב את Close to the Edge ובאמת לקח לי זמן לשנוא אותו פחות, אבל קיד א זה משהו לא אנושי בכלל. זה אפל, חולני, חסר טיפת אנושיות והדיכאון נוטף מזה מכל פינה עד שזה כבר עולה על גדותיו.

Glorendil

New member
איש איש ובעיות העיכול שלו.

משום מה חשבתי שהכוונה הייתה למורכבות מוסיקלית, ולדעתי מבחינה מוסיקלית ל-Kid A אין רבע מהמורכבות של Close To The Edge. אם הקיבה שלך לא מסוגלת להתמודד עם מוסיקה אפלה זה כבר משהו אחר. אגב, אם לא הסתדרת עם Kid A, אני מניח ש-Amnesiac גרם לתופעות דומות אם בכלל הקשבת לו.

למעלה