זה רק אני

ciccio

New member
זה רק אני

או שגם לכם זה נראה קשקוש, מה זה מוסיקה הומואית? זה ז'אנר חדש? פופ, רוק, קלאסי, הומו?

ro99

New member
לא, זה לא רק אתה

אבל כולם מרגישים מחוייבים להרוויח לפחות גרוש ורוד אחד מהשוק שפתאום כולם הבחינו שקיים. דרך אגב, כתב העת הלסבי האנגלי Diva פרסם תוצאות מחקר שלהם ולפיו גם ללסביות יש יותר כסף לבזבז מלנשים סטרייטיות. לקח לי קצת זמן קודם לקלף את העינים שלי מתמונת השער של Skin (לשעבר Skunk Anansie) בפוזה מהממת וחולצה חצי שקופה ולהגיע למאמר עצמו... לחובבות שלה, מומלץ לקנות את המהדורה של חודש פברואר (כולל ראיון איתה ועוד תמונות).

eig

New member
אגב מחקרים

לא מזמן הייתי בהרצאה של חוקר הומוסקסואל מארה"ב שערך מחקר מקיף בצפון אמריקה על הקהילה, ניסה להכניס את הקהילה למספרים. היו הרבה ממצאים מאוד מעניינים ומפתיעים במחקר, אבל לענייננו באופן מובהק מצא המחקר שזוגות חד-מיניים (גברים) מרוויחים פחות מאשר בני גילם הסטרייטים. ועוד נמצא, שבכל מקום עבודה סטרייטים מועמדים לקידום ומקודמים הרבה יותר מהומואים. שייכו את זה החוקרים לכך שכאשר יש למשפחות סטרייטיות ילדים גם מצד המעבידים וגם מצד הזוג עצמו נוצר כנראה הצורך להרוויח יותר ולהתקדם, כאשר זוגות הומוסקסואלים אומנם מתחילים ממקום יחסית גבוה אבל לא ממש מתקדמים משם.

ro99

New member
אגב מחקרים, פרק ב'

מחקר טוען שגברים הומואים פחות אלימים מגברים סטרייטים. עכשיו שינסו את אותו המחקר עם לסביות...

ro99

New member
אגב מחקרים, פרק ג'

משהו כבר ניחש שאני עובדת מול המחשב ומחפשת תירוצים להסיח את דעתי? עוד מחקר על אחוז האנשים שמחוץ לארון בעבודה. איך זה איתכם? אתם מחוץ לארון בעבודה? אני הייתי מחוץ לארון בעבודה הקודמת שלי (לא בקטע דרמטי: פשוט שאלו אותי בהקשר לסיפור שסיפרתי, ולפעמים זה פשוט זרם הלאה משיחה שנהלנו, וכו'). עכשיו אני עצמאית ועובדת עם ילדים ומשפחות עם כל מיני מוסכמות ומנהגים ודתות ולאום. באופן כללי, כפסיכולוגית, הזהות האישית שלך צריכה להשאר אצלך, אחרת המטופל מתחיל to assume מה התגובות שלך יהיו בקשר למה שיספרו וזה יכול להשפיע לרעה על הטיפול. אז אני לא נוהגת לספר על עצמי, אבל עונה בכנות אם שואלים אותי (אלא במקרים שבהם התשובה יכולה להשפיע לרעה - ראו למעלה - ואז אני מתחמקת בדיפלומטיות ו/או מרביצה איזה שקר לבן). ברור לי אבל לחלוטין שזה לא יהיה תמיד משהו שיגרום לאנשים לרצות לשלוח את הילדים שלהם לטיפול אצלי (במיוחד אצל שתי משפחות מאוד דתיות, אחת נוצרית ואחת יהודיה), אלא אם כן מדובר במשפחות הומו/לסביות. אבל עם הבוסית שלי (אני...) אני לגמרי פתוחה - היא אפילו יודעת בדיוק מה אני אוהבת במיטה!

TrigATUSA

New member
בארץ לא, אבל בארה"ב...

I was gay all over the place.. זה לא היה קשה במיוחד, כי היו עוד לא מעט חד מיניים, חלקם בעמדות ניהול, ובכל זאת היינו ליד סן פרנסיסקו, you know ובכלל, הסמנכ"לית כספים הייתה די Fag Hag ושכרה הומואים על ימין ועל שמאל

eig

New member
כן וכן שם ופה

אני אישית הייתי מחוץ להרון מאז הצבא בישראל, כולם ידעו, בעבודות השונות כולם ידעו (לא שזה היה קשה במיוחד לאור העובדה שעבדתי בתחום שרבים וטובים שם היו הומואים). בעלי שעובד בהייטק גם כן היה מחוץ לארון בישראל וגם פה. דבר מעניין שאני מגלה פה זה בכל תחומי העבודות: פיננסיים, עריכת דין וכו', שאילו תאגידים גדולים לרב של זקנים שמרניים אני מוצא שאנשים לרב נשארים בארון. מפחדים (כנראה בצדק) שלא יקדמו אותם ובטח שלעולם לא יתנו להם להיות שותפים. עד היום ניתן למצוא מועדוני גולף של השמנת של מקבלים הומואים שחורים ויהודים. שם השמנת עושה את העסקים האמיתיים שלה. מנגד, היהודים עושים את העסקים שלהם בבתי הכנסת הנבחרים, שגם לשם אי אפשר להיכנס סתם ככה אם לא הסכימו להכניס אותך כחבר, ומן הסתם אתה לא יכול להיות הומו. אותנו אישית שום דבר לא ממש מעניין.

gabcake

New member
Definilty out

בעבודה זה אחד הדברים הראשונים שאני חולקת כדי למנוע מראש העמדת פנים. עם מטופלים, אני מסכימה מאה אחוז עם האבחנות שציינת, יש לי כמה מטופלים שאם ידעו שאני לסבית היו מתעלפים ובהחלט לא היו נותנים בי את האמון שהם נותנים. (זה די מדהים כשחושבים על זה, ויש רגעים שבא לי לומר להם for sake of advocacy אבל זה קשור למה שנכון לי ולא מה שהם צריכים.. אני יודעת..)

ro99

New member
אגב מחקרים, פרק ד' - Pink Pound

כבר הזכרתי חלק ממחקר זה, אבל פה יש עוד פרטים.

TrigATUSA

New member
נו, ברור

כשאנחנו משתכרים ומתחרמנים יש לנו דרך פשוטה להפיג את זה, אנחנו לא צריכים לצאת לרחוב לשבור משהו (כי אישתינו הלכה לישון על הספה כי היא נגעלת מכמה אנחנו שיכורים)

למעלה