זה רק אני...

זה רק אני...

או שלאט לאט התחילו להראות בסידרה יותר ויותר קטעים מיניים? למשל היה את הפרק שמארג' עושה בטעות הגדלת חזה או שהומר עובר לגור בדירת אומואים ונהיה פג... בעונות הראשונות הסדרה היתה יותר תמימה ולא היו קטעים כאלה

rend

New member
זה רק אתה

סתם, זה לא רק אתה. אבל מה הנקודה שלך?

משפחת סימפסון זה לא ממש סדרה לילדים

אבל בערוץ אחד לא שמים בה אפילו 8 ולא וגאס הם שמים 18

noaya

New member
אתה צודק, אבל --

זה התחיל כבר מזמן, נניח בפרק שבו הומר ומארג' מתמכרים לסקס ומסתובבים עירומים בכל העיר (עונה תשיעית?), וזו תופעה שנפוצה באופן כללי בטלוויזיה, לא רק בסימפסונס. שים לב שכל הטלוויזיה הופכת להיות ליברלית ובוטה יותר. גם רפי האלימות והגועל נפש שרואים גדלים. כדוגמה אביא את הסרט "יורוטריפ" (כן, אני יודעת שזה חרא של סרט), שבהמון מהסצנות שלו רואים בחורות חצי עירומות ואף בסצנה אחת רואים "עדר" של גברים מבוגרים עירומים רצים. סרט כזה, לו היה מוקרן לפני 40 שנה, היה יכול להיחשב לסרט פורנו רך! היום זה סרט לבני הנוער. עוד דוגמה היא "ניפ-טאק", שאני פשוט לא מסוגלת לצפות בה בגלל כל האנשים הפתוחים לרווחה שיש בה. ממש תוכנית סנאף. נועיה, כי היופי הוא לא הכל בחיים.

twist1

New member
../images/Emo45.gifצודקת

הטלויזיה בימינו מגעילה ועויינת. בגלל זה אני יותר במחשב. אבל בעניין של סימפסון אני סלחנית..

kobi 23

New member
חברה,נסחפתם קצת

נכון, התוכנית כעיקרון איננה מיועדת לילדים וזה תמיד היה ככה. יש מלא יציאות ששום ילד לא יבין,גם אני לא הבנתי מלא יציאות שם בעונה שתיים הראשונות.וזה לא הכי מדויק לציין שרק בשנים האחרוונות יש תכנים שלא הכי ראויים לילדים (בעונה הראשונה שהומר "בוגד" עם הרקדנית או שהוא נהיה האמרגן של הזמרת קאנטרי וכמובן מינדי מהעבודה.זה גם לא הכי ראוי או שמעניין ילדים לא ככה ? בעניין העירום אם הראו עירום זה אך ורק תחת (או של הומר או של בארט בד"כ) וזה היה כבר ממזמן שהראו דברים כאלה.

starman

New member
התכנית מההתחלה הוגדרה למשפחה

ולא לילדים אבל הבעיה היא שהרבה אנשים שומעים מצויר וחושבים ילדים . כתוכנית למשפחה הם תמיד מנסים לגוון ולהוסיף עירום או תכנים מיניים . ודרך אגב העירום כמו שצוין הוא לא בכל פרק והוא כן ממשיך לאורך העונות ולא רק בהתחלה .

למעלה