זה רק אני? או שכבר עבר יותר משבוע לתחרות לוגו לפורום ועדיין לא היתה הצבעה? (או שסתם פספסתי אותו?)
Z Zeliran New member 22/5/05 #1 זה רק אני? או שכבר עבר יותר משבוע לתחרות לוגו לפורום ועדיין לא היתה הצבעה? (או שסתם פספסתי אותו? )
K Kay Bennet the 1 st New member 23/5/05 #5 נצל"ש (חחח משעמם לי) שורידי (שרון, דורין ועדי) אני מתגעגעת!!
I I n n u e n d o New member 23/5/05 #6 יא סתכלי I'm a little tea pot short and stout here is my handle here is my spout when I get all steamed up hear me shout "Tip me over and pour me out!"
יא סתכלי I'm a little tea pot short and stout here is my handle here is my spout when I get all steamed up hear me shout "Tip me over and pour me out!"
K Kay Bennet the 1 st New member 23/5/05 #7 יאאאאאא זה מצער גידול בנות, שמישל עשתה את זה (חחחח יחי הנוסטלגיה). אם זה לא אז לא נורא אני עדיין אוהבת אותך. ואת שרון. ואת עדי. ואת איתן. אבל טיפה פחות.
יאאאאאא זה מצער גידול בנות, שמישל עשתה את זה (חחחח יחי הנוסטלגיה). אם זה לא אז לא נורא אני עדיין אוהבת אותך. ואת שרון. ואת עדי. ואת איתן. אבל טיפה פחות.
D darklighter New member 23/5/05 #8 גם אני אוהבת אותך../images/Emo9.gif../images/Emo115.gif../images/Emo54.gif ואני מנצלת את הדקה וחצי שצ'יפס לא במחשב כדי להגיד לך את זה...
גם אני אוהבת אותך../images/Emo9.gif../images/Emo115.gif../images/Emo54.gif ואני מנצלת את הדקה וחצי שצ'יפס לא במחשב כדי להגיד לך את זה...