זה רק אני

זה רק אני

או שיש פה עוד חבר'ה שמתחרפנים כבר בגלל שאין תוצאות של מדליקים לפידים 2?? למה הכל כל כך מסורבל?

amitooshacham

New member
חבל

התוצאות היו אמורות להתפרסם בזו הדקה עד שראינו את ההודעה שלך. עכשיו, התוצאות יחכו עוד שעה או שתיים.

הציניקן

New member
(דמיינו קול של מנחם בגין)

האם אתה משווה אותנו לנאצים? אני, יהודי זקוף-קומה, מזועזע עד עמקי נשמתי!

בוא לא ניסחף

בסך הכל עמיתוש עשה לכולנו עונש קולקטיבי בגלל ששאלתי שאלה. אינ רק מקווה שלא גרמתי למישהו עם לב חלש שמחכה לתוצאות איזה סיבוך רפואי. אין ספק, המתח הוא עצום. אני ממש לא יודע מה יהיה ביום שאחרי.

אני לא יכול לישון כבר כמה לילות...

אני חולם על התוצאות,מספרים רצים לי בראש חולפים על פני... זה מפחיד..

buffa

New member
שלום כיתה א'

מה זה משנה אם שאל או לא שאל? למי איכפת? אין טעם בכל זה. אחרי הכל זו ההחלטה שלכם והעניין שלכם אבל לא עדיף לפרסם את התוצאות כפי שתכננתם?

ממש קטנוניות..

איגור-תיהיה חזק-תאמין לי אתה תחיה עוד 50 שנה בלי התוצאות,יהיה טוב.

Boran

New member
תסלחו לי מאוד

דבר ראשון, אני לא חושב שעמית באמת התכוון לזה שהוא דחה את התוצאות בגלל ההודעה של איגור. דבר שני, עמית לא הזונה שלכם, והוא לא חייב לכם שום דבר. מניסיון, זה לוקח די הרבה זמן לעשות את המשחקים האלה, ומה שנראה לכם כמו הודעה שכותבים בחצי דקה יכול לקחת כמה שעות. אין לכם זכות להתעצבן על עמית בגלל שלוקח לו זמן, אולי יש לו לחץ בלימודים או משו? לא כל החיים שלו זה הפורום, ובטח שלא כל החיים שלו זה המשחק. אני מציע שבמקום להתעצבן עליו ולרדת עליו, תגידו תודה שהוא בכלל עושה לכם את המשחק הזה. מילת המפתח: עמית לא חייב לכם שום דבר, הוא עושה את הכל מזה שהוא רוצה שאתם תהנו, ואין לכם זכות לבוא אליו בטענות או להתעצבן אליו.

Osten The MAN

New member
מיצידי שיפרסם את התוצאות בעוד שבוע.

פשוט זה מעצבן שהוא חושב שהוא עושה טובה לאנושות בזה שהוא עושה את המשחק הזה.

Boran

New member
הוא באמת עושה לך טובה.

חבל שחלק מהאנשים לא יודעים להעריך את זה וחושבים שהמשחק פשוט מתנהל מעצמו.

למעלה