זה רק אני

• פותח הנושא Nimst
  • פורסם בתאריך

Nimst

New member
זה רק אני

או שהבגדים של החבר'ה משנות ה70 ממש מגניבים? גמני רוצה

axnholic

New member
חלקם

הייתי מת לחצי מהחולצות שיש להייד, והאמת היא שלא קשה להשיג כאלו. בקשר לחולצות של אריק וקלסו... חולצות מכופתרות/גולף הן לא בשבילי על החולצות שיש לרד ולבוב אני אוותר. כנ"ל גם על אלו של ליו ושל קייסי קלסו.

B a M b i 1

New member
רוב הבגדים יפים!

אני אוהבת את הבדגים של דונה, של ג'קי ושל קלסו בעיקר! להייד יש חולצות מגניבות אבל חלקן מעצבנות. אממ..של פז צמוד מידי..בעע..חח ושל אריק - פשוט. אהבתי את החולצה הזאת של קלסו!

פז מתלבש כמו שאיך צריך להתלבש

בימי הדיסקו וזה מהות הסדרה יש כאלה שלבושים כמו ביטניקים(ילדי הפרחים) ויש את החברה הלובשים את בגדי הדיסקו האופנה שנכנסה בסוף שנות ה70 שבה התוכנית מתעסקת

IRISH GREMLIN

New member
נו נכון...כמו ערס של שנות ה-70...

גם רוב הערסים של היום מתלבשים "באופנה" .

כשאני חושב על זה אתה צודק

ערסים תמיד באופנה אז הוא גם מתלבש כמו איזה סרסור בשנות ה70 צודק בהחלט פז הוא בעצם מקסיקני לא?????????

L i l A L o

New member
זו לא רק את.

כלומר, לא יודעת אם הייתי לובשת אותם עכשיו, אבל הם באמת מגניבים
טוב נו,אלו שנות ה-70. ואני מאוד אוהבת את הצורה שקלסו מתלבש.

hemmlin

New member
ברור!

הסבנטיז עשור שולט הייתי רוצה את החולצות של הייד ויש לאריק מעיל קורדרוי חום שהוא לובש שם הרבה גם אותו הייתי רוצה...

בהחלט בגדים מדהימים

אני ניסיתי להתלבש איזה תקופה כמו בסבנטיז אבל כל החברים המעפנים (והאוהבי מוזיקה שחורה צחקו על סגנוני)נ לד זפליייייייןןןן רולללל אני מת ללבוש חולצות סבנטיז ושער מופרע ופאות ארוכות ועבות

IRISH GREMLIN

New member
../images/Emo11.gif ממ...כן...

אם את מתכוונת לחולצות של הייד וקלסו... לקלסו יש לפעמים יש חולצות כאלה מגניבות..שגם אני הייתי רוצה...
והייד בדר"כ לובש חולצות של להקות...(הרולינג סטונס..לד זפלין...
) מממ ויש לי חולצה של הרולינג סטונז
ד"א...זוכרים שקייטי קנתה להייד מעיל אדום של stuntman
גאד...זה היה מצחיק.... -ופז אכן מתלבש כמו ערס של הסבנטיז!

IRISH GREMLIN

New member
אה ושכחתי...../images/Emo122.gif

שאת החולצות של הייד-ממש לא בעייה להשיג... ככה שאם את רוצה...

Nimst

New member
כמו שאמרת, חולצות סטייל הייד הן

מגניבות, אבל אפשר להשיג. אני רוצה את הבגדים של הבנות

hemmlin

New member
חולצות של הייד זה קל להשגה?

חולצות של להקות יש הרבה אבל לא ראיתי כאלה של ג'טרו טאל או של הסטונז למשל... מודה שגם לא חפשתי ממש אבל עדיין

IRISH GREMLIN

New member
לי יש חולצה של הרולינג סטונז

פשוט עושים הדפסה.... אם אתה רוצה-יש בת"א אחרי שנקין ככה-תחילת השוק... בטח יש בעוד מקומות...אבל שמה לפחות אני עשיתי...

למעלה