הקוסם השחור
New member
זה רק אני
או שבפרק האחרון ג'ואן ממש ממש נדחפת למקומות שהיא לא צריכה לטחוב בהם את האף?
כלומר, למה להפציץ בארוחת הערב שלהם את הפצצה לגבי צ'ארלי? היא יכלה לדבר עם וויל בפרטיות, או לכל הפחות לדסקס עם אמא שלה... אבל לא! לא ג'ואן שלנו.. היא החליטה לתקוף את ההורים שלה ככה לפני כולם, כאילו היה זה איזה קרב גלדיאטורים עקוב דם. ואל תקשקשו לי על כך שהיא הרגישה פגועה בגלל שההורים שלה שיקרו לה, כי כולנו בני אדם - ועל כן כולנו משקרים לפעמים - במיוחד הורים שרוצים לגונן על הילדים שלהם... ולא הייתה לה שום זכות לחטט לו בעברו. אני במקומה הייתי מתבייש שיצא לי לגלות את הפרט החושפני הזה מעברו, שהוא כל כך מנסה להסתיר. ויודעים מה? ייתכן שהעובדה שהם שיקרו לה לא הייתה מוצדקת, עדיין: יש דרך ויש דרך... והדרך שג'ואן נקטה הייתה ילדותית, מתלהמת ואנוכית. וזה כנ"ל לגבי המורה לפסנתר. באיזו זכות היא מחטטת ככה בעברה, וחושפת פצעים ישנים? באיזה זכות היא מטיפה לה על כך שהיא צריכה לחזור לנגן? מה ג'ואן מבינה במוזיקה קלאסית ובפסנתר בפרט? איך היא יכולה לתת עיצה למישי שאת כל חייה הקדישה לנגינה ולבסוף קיבלה יריקה בפרצוף? ג'ואן לא מסוגלת להבין את הכאב המנטלי הכרוך בדבר... אז למה היא נדחפת? למה היא מתערבת? למה היא לא סותמת את הפה? היא לא למדה מהמקרה בו שברה לאדם את הפסל, שיש כמה וכמה דרכים לעשות דברים? ומצד שני, בסוף היא עזרה, ונתנה לשלושה אנשים פתח לתקווה חדשה... כך שאני גם די אמביוולנטי בנושא
או שבפרק האחרון ג'ואן ממש ממש נדחפת למקומות שהיא לא צריכה לטחוב בהם את האף?