זה רק אני?

זה רק אני?

זה רק אני או שגם אתם חושבים שצריך לדחות את הבחירות ? לא יעלה על הדעת שלתנועה אנרגטית כמו שלנו תהיה רק מתמודדת אחת, זה לא שהיא לא ראויה או משהו בסגנון, אלה פשוט שבלי תחרות אין משמעות לבחירות. הריי ברור לכולנו שהחל מיום חמישי תהיה לנו יו"רית חדשה, אך האם לא עדיף לדחות את מועד ההרשמה עד שיהיו יותר מתמודדים ? אם הייתה לי האפשרות(אך לצערי אין לי כזאת) בבחירות הייתי מצביע נגדה בשביל שיהיו מספיק קולות לבחירות מחדש, לא בגלל חוסר אמונה ביו"רית העתידית אלה מהעובדה שאלו בעצם אינם בחירות! הריי אין לנו במי לבחור רק אפשרות אחת... מעניין אותי אם אתם באותה דעה כמוני או לא, אנה בססו את דעתכם. השגריר.

שפנפן

New member
לא מסכים איתך

אומנם יש מועמדת אחת אבל כל אחד היה יכול להיות מועמד לבחירות. ואם אתה לא מעוניין במועמדת אתה יכול לשים פתח לבן ובכך לעשות בחירות חוזרות שבהם תוכל להגיש מועמדות או כל אחד שהחליט שהוא רוצה מאוחר מדי..

אני חייב לציין

שבתור אדם שעכשיו מסיים את הקדנציה שלו אחרי חודשיים במועצה הזמנית ושנה במועצה הראשונה, אני חושב שמה שאנשים לא מבינים זה שהמועצה היא לא משטר דיקטטורי תחת הנהגת היו"ר, אלא צוות של פעילים, נבחרי הציבור, שפועלים יחדיו כדי לנהל את התנועה. בתקנון של התנועה נכתב: "יושב ראש המועצה: מכהן גם כיושב ראש התנועה. תפקידו הוא לדאוג לתיאום הפעולה בין המועצה להחלטות התנועה, ובין חברי המועצה. כמו כן, תפקידו לדאוג לתפקוד על הצד הטוב ביותר של בעלי התפקידים השונים. יושב הראש מוביל את ישיבות המועצה, וקובע את סדר יומה." זהו תפקיד חשוב אך אני חושב שהייתה הגזמה מסויימת במעמד שניתן לו בהודעה הזאת. אומנם ישנה רק מתמודדת אחד על תפקיד היו"ר, אך ישנם 12 פעילות ופעילים שמתמודדים על תפקידי חברי המועצה, שאני אישית רואה כחשובים במידה זהה, יכולה להיות לנו יו"ר נפלאה שלא היה ולא יהיה כמותה, אך אם שותפיה למועצה לא יעזרו לה לנהל את התנועה, התנועה תיפול(מצטער, יש לי נטיה להיות דרמטי). אני חושב שבכך שלא נכתב דבר אחד על הבחירות לחברי המועצה הוא דבר איום, להיות חבר מועצה זהו תפקיד חשוב שיש בו הרבה מחוייבות ואם כל הכבוד, מה שנכתב פה הוא בעיניי כמעין זילזול במעמדם של חברי המועצה אני חושב שלזרוק את מעמד זה לפח הוא מעשה לא צודק ואף פסול. מדובר בצוות של אנשים שפועלים יחד במטרה לנהל את התנועה ומעמדם הוא בעיניי זהה אפילו שיש בחירות אישיות ליו"ר. בקיצור, אני לא רואה טעם לדחות את הבחירות בגלל שאף אחד לא היה מוכן להראות מספיק סימני מנהיגות ובכך להגיש מועמדות ליו"ר (חוץ ממועמדת אחת).

מצטער אם פגעתי בך באמת זאת לא הייתה

הכוונה. אין לי שום התנגדות לכך שיש 12 מתמודדים לתפקיד חבר מועצה למרות שאני מופתע מהמספר היחסית קטן. ובכול זאת זה אינו אותו הדבר אם היו בדיוק תשע מועמדים מפני שאז לא היה טעם בבחירות. בדיוק כמו שהמצב כרגע בתפקיד יו"ר התנועה. אני בטוח שהמתמודדת מתאימה לתפקיד ובכול זאת אני נגד בחירות שכאלה מפני שהן אינן מקיימות את התכלית של בחירות - לבחור כי אין בין מה למה. השגריר.

כל אדם יכול היה להגיש את מועמדותו

חמישה שבועות מיום סגירת ההרשמה להתמודדות לתפקיד היו"ר הודענו בכל כלי התקשורת של התנועה על מועד סיום ההרשמה. העובדה שאך ורק מועמדת אחת הציעה עצמה, היא אולי מעט מטרידה, אבל לא הייתי אומר שהיא בגדר "תעודת עניות" לתנועה. כשם שיכולת אתה להגיש את מועמדותך (ולו לשם התחרות, אם רציתי בכך), יכול היה כל פעיל. בפעם הקודמת שחרגנו מהתקנון בדבר מועד קיום אסיפה כללית, אנשים הזדעקו. אתה באמת רוצה לעשות את זה שוב? וזהו, הלכתי לצבא, יום טוב

ידעתי שתגיד את זה !

ברור לך עד מאוד שאני לא יכול להגיש מועמדות ויש אלף ואחת סיבות לכך. ואני לא חושב שבחירות של מועמדת אחת הן בחירות.

קרא שוב את השורה

"כשם שיכולת אתה להגיש את מועמדותך (ולו לשם התחרות, אם רצית בכך), יכול היה כל פעיל". הפנייה לא הייתה ישירה אליך, אלא על כך שאף אדם לא בחר להתמודד מסיבותיו. וכמו שנאמר, העניין נגמר בכך שאחרי שאף אחד לא ביצע את המשימה, כולם האשימו את מישהו על שלא ביצע משימה שכל אחד יכול היה לעשות... Think about it.

תראה...

הבחירות יהיהו בשביל לאשר את היוירת החדשה... אני מניחה שאם רב של אנשים יצביעו נגדה אז כן יהיהו בחירות מחדש.. זה לא שאין לנו ברירה וחייבים לקבל אותה.. אני חושבת שכן יש לך פה אפשרות לבחור.. זה לא שאומרים לך שהיא היורית שלך וזהו..

האם יש לך צל של ספק שהיא לא תבחר ?

אני בטוח במאת האחוזים שהיא תבחר, או כול אחד אחר שהיה מגיש מועמדות והיה לבד גם הוא היה נבחר. ובגלל זה, זה לא בחירות.

אני משוכנעת שהיא תבחר...

אבל זה בגלל שהיא מתאימה לתפקיד... יש אנשים שגם אם הם היו מתמודדים לבד על התפקיד בחיים לא הייתי מצביעה שאני מסכימה שהם יהיהו יורים של התנועה..

לירונדה

New member
אם היא תיבחר...

זה יהיה מפני שאנשים חושבים שהיא מתאימה, לא מפני שהיא המועמדת היחידה וכמו שכבר הזכירו פה, היה למעלה מחודש אפשרות להירשם למועמדות ככה שאם אף אחד לא נרשם עד עכשיו, כנראה שגם אם נדחה את הבחירות לא יירשמו פעילים נוספים...

למעלה