זה רק אני?

CLASSIFIED

New member
זה רק אני?

או שה-2 יחידות מתוך 5 היו ממש קלות (יצאתי אחרי שעה וחצי), וה-3 מתוך 5 היו די מעפנות (אינטגרל של טנגנס?), אבל לא נורא, יש מועד ב'..

CLASSIFIED

New member
עוד משהו -

האם אפשר לעשות רק את ה-3 מתוך 5 במועד ב'? או שחייבים את שניהם?

qet1

New member
אני עשיתי רק את השלוש מתוך החמש

זה היה מבחן קיצוני מצד אחד שאלות ממש קלות(1,3,6), מצד שני שאלות ממש קשות(כל השאר...) ושום דבר באמצע.... אבל לא נורא סך הכל אני מאמין שיש לי 90 ומשהו בבגרות (ו 92 במגן) את השתיים האחרות אני עושה שנה הבאה

CLASSIFIED

New member
זהו

אני שונא גאומטריה, אז לא הסתכלתי על זה אפילו, ונפלתי בבעית תנועה, הסתבכתי שם.. קיבלתי משוואה ענקית ממעלה רביעית וכבר נגמר הזמן
חוץ מזה הכל בסדר. אבל 2 מתוך 5 היה ממש חפיף.. בטח תעשה את הבגרות שלנו בתור תרגול שנה הבאה, ותראה כמה היא היתה קלה!

qet1

New member
בעית תנועה??? מה????

על מה אתה מדבר? איזו שאלה? זה בכלל ירד במיקוד!

CLASSIFIED

New member
אולי לכם

אני עשיתי 5 יחידות תוכנית חדשה עם מחשבון גראפי..

אנשים טובים שכמותכם...../images/Emo171.gif

אם למישהו יש סיכומים בפסיכולוגיה או אפילו דף מאורגן של המיקוד ויכול לשלוח קישור או משהו אני יודה לו מאוד מאוד!!! תודה מראש,
רעות

II AM 18

New member
אינטגרל של טנגנס??

יש כזה דבר?? חחח מזל שאני ב 4 יחידות :) יש לך מושג בכלל מה התשובה??

Bichlula

New member
בגלל זה נתנו לכם את התשובה...

ביקשו להראות שהאנטרגל של tg x בריבוע שווה לביטוי שהיה שם. היה צריך לגזור את הביטוי ולהגיע לזה... ובסעיף אחר כך להשתמש בזה... זה היה קלללללל

CLASSIFIED

New member
וואלה

לגזור את הביטוי ההוא.. עזבי, אחרי כל המבחן ההוא כבר התעצבנתי ועזבתי את זה.. העיקר שבחלק השני הלך לי מעולה! עכשיו רק חסר במועד ב' להצליח בחלק הראשון וזהו!
(ויש לי מגן 98 להוא שהתלהב שיש לו מגן 100 והיה לו קשה)

Bichlula

New member
כן חפיף...

בשביל זה יש מועד ב'
בכלל... לכל מי שלא הלך לו טוב... תתעודדו, תנסו לעצור שנייה ולחשוב כמה המבחן הזה באמת משמעותי, ומה הדברים היותר חשובים לכם בחיים. תאמינו לי שיש דברים שאולי נראים לכם כמובנים מאליהם שהם הרבה הרבה הרבה יותר חשובים מעוד בחינת בגרות. (אגב, גם אני ניגשתי עם מגן 100...)

ה-2 מ-5 היו די קלות...

למרות שהייתי עד הסוף המר בפנים, היה די בסדר.
ה-3 מ-5 לא עשיתי, עשיתי בחורף... שמעתי שהיה קשה לאללה!

ayakov

New member
כן

ה 2 מתוך 5 היו די קלות רק חבל שאת ה 3 מתוך 5 עשיתי שנה שעברה והלך לי ממש גרוע אז כנראה שאני אצתרך לעשות אותם שוב אבל אני לפחות שמח שלא הייתי צריך לעשות את ה 3 מתוך 5 השנה כי שמעתי שהיה ממש ממש קשה

למעלה