זה רק אני

kirk hammet

New member
זה רק אני

או שכל פעם שיש איזשהו חידוש לשיר ישן הוא יוצא עלוב ? זה כבר מתחיל להיות מעליב ...... חשבתי על זה , דווקא כששמעתי חידוש שלדעתי אפילו התעלה על יוצרו .... אבל אני חושב על מקרים אחרים - אנדר דה ברידג` , השיר המדהים של הפפרז , חודש בצורה עלובה ביותר על ידי אול סיינטס ..(לא שמישהו מופתע) , והיה את השיר הזה שחידשה זאתי , הבלונדה מהספייס גירלז , what i am , שבגרסת המקור נשמע הרבה יותר טוב ... אה וואללה חשבתי על עוד מקרה שבו החידוש היה מדהים , killing me softly של הפוג`יז , אבל יש אלפי מקרים שזה ממש מעליב ..... לא משנה ביי ביי ...... אה שכחתי משהו ..... יש לי לכתוב SPEECH באנגלית , ואני החלטתי שהוא יהיה על קורט קוביין ... אל תשאלו אותי למה , פשוט החלטתי !!!! אם יש לכם איזשהו מקור של ביוגרפיה שלו בעברית , אנא אמרו לי .... יש לי ביוגרפיה שלו באנגלית , אבל לא נח לסכם ככה ..... תודה רבה ! ביי ביי פורים שמח !

אני יכולה לעזור

אני מעריצה של קורט , אני יכולה לשלוח לך ביגרפיה שלו בעיברית , כאילו אני אתרגם אחת באנגלית לעברית ואשלח לך , רוצה ?

kirk hammet

New member
סבבה ..

אם את כל כך מעוניינת .... כן אבל לא רציתי להיות לטורחה על האנשים (והנשים , כמובן) פה ... רק רציתי איזשהו קישור , משהו .....

זו לא טירחה!

שאני עוזרת למישהו אני מרגישה הכי טוב בעולם , חוץ מזה לעזור זו אף פעם לא טירחה ,תן לי את האיימייל שלך והיום תקבל ביוגרפיה על קורט

kirk hammet

New member
למרות שקשה לי לסמוך על אנשים

[email protected] ואל תדאגו יש לי אנטי-וירוס , אז אם תשלחו וירוסים לא יעזור לכם אני נשאר פה !!!!! ביי

אני עשיתי

פעמיים ביוגרפיה של קורט קוביים לשיעור אנגלית פעמיים של ג`ימי הנדריקס פעם אחת על הדלתות ופעם אחת על קליף בורטון (הבאסיסט של מטאליקה שנהרג ב1986)

kirk hammet

New member
שאלה

אם הם עדיין שמורים אצלך , אתה מוכן לשלוח לי אותם אולי במקרה ? תמיד נחמד לקרוא .... במיוחד על הדלתות , להקה שאני אוהב ... ג`ים מוריסון גאון !

אני לא חושב שיש לי עותק

אבל אמור להיות אצל המורות שלי. אני אחפש מחר בספריה של בית ספר.

AirOHead

New member
למה רק לנו

נותנים לכתוב חיבורים של 1500 מילים באנגלית על איזה שיר על ברבור שאונס אישה? מה כבר אפשר לכתוב על זה כל כך הרבה פור גודס סייק!

flowr..

New member
אני הייתי צריכה

לעשות במבחן באנגלית חיבור קצר על מישהו מפורסם, הייתי צריכה לעשות על אנשים כמו גלילאו או אדיסון... אבל לא התכוננתי למבחן ולא ידעתי על גלילאו/1אדיסון/מרטין לות`ר קינג כלום חוץ מהדברים הכלליים (איך הם תרמו לאנושות, אבל לא ידעתי את קורות חייהם..). אז שאלתי את המורה אם אני יכולה לעשות את החיבור על קורט קוביין, כי אני יודעת עליו דברים, והיא אמרה שבסדר... עוד לא קיבלנו את המבחנים בחזרה, אבל ידוע לי שהציון שלי במבחן הזה הוא 92.. :)

Oi Vey Zmir

New member
נדבקתי

כתבתי פה פעם הודעה (אתם מוזמנים לחפש אותה:) ) על כמה שקל לי להדבק לשירים וכדומה. כמובן שגם גילעד חסר השם הדביק אותי! עכשיו כל היום אני אזמזם את השיר הזה (מה שנשאר מהיום?) ``I’m not aware of too many things I know what I know if you know what I mean… Philosophy is the back of a cereal box, religion is a smile on a dog… Choke me in the shallow water before I get too deep…what I am is what I am…``. אז זאת הבעייה- שאני יודעת את המילים (אני חושבת שאלה המילים) בלי ממש לאהוב את השיר ו/או לשמוע אותו יותר מכמה פעמים. אבל בקשר לזה שפי.ג`יי.הארווי היא זמרת הרבה יותר טובה מהבלונדה הקציצה מהספייס גירלז אין וויכוח בכלל. שנייה, רגע, פתחתי עוד חלון (...) לראות את שאר התגובות להודעה של גילעד המגניב וחסר השם ויצאתם לגמרי מהנושא. הנה, בלבלתם אותי. הא לכם. כבר עשיתי פעם למישהו פה טראומה בעקבות הקאוור לcreep של רדיוהד. שמעתי קאוורים מזעזעים במיוחד לבריטני ספירס, ופה אני יוצאת בהצהרה: ``לכל להקות המטאל באשר הן (מעניין שזה רק מטאל. ואני שונאת מטאל)- זה שלקחתם שיר של בריטני ספירס, השארתם את המילים וה`מלודיה` ואולי הוספתם את המילה bitch מדיי פעם ועטפתם את הכל בעטיפה של `מטאל קשוח` (עלק) לא עושה אתכם מגניבים. אתם, עדיין, שרים שיר של בריטני ספירס. אז תתפגרו``. הקאוור שהכי עצבן אותי בזמן האחרון היה הקאוור של ``wish you were here`` שעם כל זה שאני לא מתמוגגת מפינק פלויד (פטיש בראש מיידית)- אני לא אדישה כלפי הגועל נפש שההוא מהפוג`יז עשה. זאת הייתה דייסה רגאיית. טוב, כמובן, יש גם קאוורים מוצלחים. מי שבא לו שיוריד מהנאפסטר (קיים עדיין?) את הקאוור של פורטיס (אהובי) וברכה (ארגגג) לשיר ``אשליות``. כן כן אה רגע! מה עם הקאוורים של נירוונה? (ז``א הקאוורים של נירוונה ללהקות אחרות והקאוורים של ווירד אל לנירוונה) ויש קאוור סבבה של Nada Surf (נו אלה ששרים את השיר ההוא, Popular) לפיקסיז (בתוך הפיקסיז טריביוט הם עשו את ``where is my mind`` האהוב) ועוד כהנה וכהנה. אבל בשורה התחתונה- קאוורים הם עדיין קאוורים, ובד``כ המקור עולה על ההעתק (אלא אם כן הוא ממש מקורי ו/או טוב). (בורחים לי שמות פתאום) ההוא שעשה את סוף עונה התפוזים- אני מאחורייך. למה השם ברח לי?! ובינתיים שיהיה לכולנו פורים שמח ומחזור קל. אוי אה. הוספתי תמונה כי משעמם לי. אוי

kirk hammet

New member
תוספת

לדעתי דווקא החידוש לאשליות לא עולה על יוצרו ......... וכל הדברים של ווירד אל יאנקבויץ זה לא בדיוק קאוור , זה פארודיה , ותודה לאל עליו ועל טום גרין אנד גוד בלס אמריקה ! בחיים לא שמעתי על הקאוור של וויש יו ור היר .... השיר שאני הכי אוהב של הפינקים הפלוידיים .......

rastotman

New member
נפילות חזקות

או קיי, אני החלטתי שכל פעם שמישהו יגיד חידושים אני אזכיר את רצח האופי שעשה צינוביץ` לאיפה הילד- לא נישכח ולא ניסלח. -וספיצ`ים, את לא מפחדת מהקטע המבעית של לעמוד מול הכיתה ולדבר באנגלית?

למעלה