../images/Emo7.gif בקשר לתגובות על הערב בבלקוני
הי הבחורה הזו שניסתה לארגן את הערב בבלקוני זו אני. וזו הייתה אכזבה גדולה מבחינתי. אני ארגנתי במשך השבוע בקפידה רבה אוסף של שירים נדירים וקטעים חשובים מהופעות חיות שאני בטוחה שרבים ממכם היו מתפעלים לשמוע. דאגתי שלא יושמעו שירים בגרסתם שבאלבום אלא שירים נדירים או b-sides וכו´. כמו כן, בקלטות הוידאו ובדי-וי-די שארגנתי היו הופעות מכל השנים של הלהקה עם קטעים מרגשים ונדירים. אבל!!! לרוע מזלי, האדם שהיה אחראי על הערב, על המוסיקה והוידאו, לא היה אני בכלל והתרגז מאוד על כל הערותי וטענותי בנושא. מכיוון שהוא אינו מעריץ, ושאינו בעל המקום היה צריך להתחשב בסוגיות של איכות וכל מיני עניינים כאלה... והוא זה שלמעשה ארגן את הכל בסופו של דבר. האכזבה שלי, שהשקעתי כל-כך הרבה כדי שלא יהיה את מה שהיה- הייתה גדולה מאוד. אבל חברי הרגיעו אותי כדי שאהנה מהערב בכל זאת. ובאמת נהנתי מהאנשים שהגיעו. אני אוסיף כאן גם שהאדם שאחראי על הערב התקשר אלי אח"כ כדי להרגיע אותי בנושא ודיברנו. וגם אני אוסיף שזה לא הכי פייר שאתם כותבים רק מגרעות כאשר - אם לא שמתם לב היו כמה קטעים נהדרים כמו: Out of my mind, present tense, dead man וקטע וידאו נהדר של פרל ג´אם בהולנד 92. והיו עוד. טוב. מה שבוטח הוא שבפעם הבאה, זה לא יהיה שם, ול יהיה ככה. אני ממש מקווה שאלו שכתבו את הביקורות ל הערב קוראים ומבינים את מה שכתבתי כאן. אם יש לכם משהו להגיב אנא עשו זאת. זה מבאס לחשוב, שאתה משקיע הרבה בשביל שכולם יהנו ואז משהו נדפק וכולם רק זוכרים את הרע. חבל. סתם עצוב לי עכשיו מכל העסק. יעל
[email protected]