זה רק אני....

gonishia

New member
הייתי באה גם עם גינס קרוע

אם היה לי... כמובן שזה מתלהב לבוא עם חולצה של פרל גאם לערב פרל גאם, אבל למה לא??? הערב היה סבבה למה שלא יהיה, אבל מבחינת הפרל גאם זה היה ממש סתם באותה מידה הם היו שמים דיסק זה לא היה משנה.. אאהה רגע זה מה שהם עשו..

איזה מזל

שלא באתי... רציתי אבל לא יכולתי כרגיל.. אם היתי הולכת והיה לי רע היתי מזה מתעצבנת אז איזה מזל לי חבל לכם אבל תסתכלו על הצד החיובי ראיתם אנשים חובבי פרל גאם ובטח הכרתם שם אנשים מאגניבים... *נא לקרוא כמו פרחה מעצבנת עם דגש על הא* :)

DinoJr

New member
באמת?

תכננתי להגיע אבל זה לא יצא לפועל (עבודה). אז מה הלך שם פחות או יותר?

gonishia

New member
היה מסריח על רמה!

נראה לי יש כאן משהי שכתבה על זה שהיא רוצה לפתוח קהילה של פרל גאם, היא גם הייתה בערב. אבל לא חשוב... אני הייתי במרפסת והם הפסיקו את המוזיקה באמצע היה מצעבן וההופעות החיות היו בעצם הופעה חיה ולא באיכות טובה בכלל וזה היה די גרוע והבלקוני זה מקום די יקר... אני חושבת שמיצתי את זה... נראה לי... ואני אחותי ועוד משהו היינו היחידים עם חולצות של פרל גאם!!

מה הלך שם?

טוב..... את הדי.וי.די שהם תכננו להקרין הם לא הקרינו כי בדיוק נדפק להם המכשיר, ההופעות החיות הנדירות שהם הבטיחו היו בסך הכל הכמה קליפים מטן וגם הם היו באיכות גרועה ועד שהם ניסו להקרין משהו שנראה כמו הופעה חיה אמיתית הסאונד היה כ"כ רע עד שהם פשוט כיבו אותו, השאירו את ההופעה בלי הקול לרצד על המסך ופשוט שמו מוסיקה של פרל ברקע, כשהרוב - כמה צפוי ומעצבן -היה מטן... בזה מסתכם פחות או יותר הערב בבלקוני. מי אמר שלא היה כיף.....?

jez23

New member
../images/Emo7.gif בקשר לתגובות על הערב בבלקוני

הי הבחורה הזו שניסתה לארגן את הערב בבלקוני זו אני. וזו הייתה אכזבה גדולה מבחינתי. אני ארגנתי במשך השבוע בקפידה רבה אוסף של שירים נדירים וקטעים חשובים מהופעות חיות שאני בטוחה שרבים ממכם היו מתפעלים לשמוע. דאגתי שלא יושמעו שירים בגרסתם שבאלבום אלא שירים נדירים או b-sides וכו´. כמו כן, בקלטות הוידאו ובדי-וי-די שארגנתי היו הופעות מכל השנים של הלהקה עם קטעים מרגשים ונדירים. אבל!!! לרוע מזלי, האדם שהיה אחראי על הערב, על המוסיקה והוידאו, לא היה אני בכלל והתרגז מאוד על כל הערותי וטענותי בנושא. מכיוון שהוא אינו מעריץ, ושאינו בעל המקום היה צריך להתחשב בסוגיות של איכות וכל מיני עניינים כאלה... והוא זה שלמעשה ארגן את הכל בסופו של דבר. האכזבה שלי, שהשקעתי כל-כך הרבה כדי שלא יהיה את מה שהיה- הייתה גדולה מאוד. אבל חברי הרגיעו אותי כדי שאהנה מהערב בכל זאת. ובאמת נהנתי מהאנשים שהגיעו. אני אוסיף כאן גם שהאדם שאחראי על הערב התקשר אלי אח"כ כדי להרגיע אותי בנושא ודיברנו. וגם אני אוסיף שזה לא הכי פייר שאתם כותבים רק מגרעות כאשר - אם לא שמתם לב היו כמה קטעים נהדרים כמו: Out of my mind, present tense, dead man וקטע וידאו נהדר של פרל ג´אם בהולנד 92. והיו עוד. טוב. מה שבוטח הוא שבפעם הבאה, זה לא יהיה שם, ול יהיה ככה. אני ממש מקווה שאלו שכתבו את הביקורות ל הערב קוראים ומבינים את מה שכתבתי כאן. אם יש לכם משהו להגיב אנא עשו זאת. זה מבאס לחשוב, שאתה משקיע הרבה בשביל שכולם יהנו ואז משהו נדפק וכולם רק זוכרים את הרע. חבל. סתם עצוב לי עכשיו מכל העסק. יעל [email protected]

gonishia

New member
אני מצטערת חמודה

אבל אני לא באמת חושבת שהיה משהו כל כך טוב וכל כך שווה באותו ערב. אני ממש לא מאשימה אותך כי אני יודעת שהתאמצת אני מאשימה את הבלקוני! קיבלנו באותו ערב את האימייל שלך ואת יודעת שנשמח לשמוע על ערבים אחרים שיהיו. ונשמח לראות אותך שוב! ואת החברים שלך אפילו זאתי שאוהבת את יהודה לוי:)

jez23

New member
מגניב ../images/Emo41.gif

היי
טוב לדעת שאת מבינה. תודה על ההקשבה. דווקא יש לי מלא חולצות של פרל ג´אם במקרה, אבל לא באתי איתם..אולי פעם הבאה. זאת שאמרה מה שאמרה על יהודה לוי היא אחלה בחורה אבל יש לה יציאות מצחיקות.
הכרתי אותה דרך פרל ג´אם היא הייתה המעריצה הכי מופרעת בעולם של פרל ג´אם. ככה הכרנו. היא קצת השתנתה.. ואני פחות- בקשר לפרל ג´אם... אבל כל השולחן ההוא שראית אז היו מעריצים כבדים מאוד. כאלה שראו את פרל ג´אם בהופעה, שניים שגרו בסיאטל ופגשו את כל המי ומי. בקיצר... אחל´ה חברה. טוב נדבר! יעל

קבלי התנצלות

אין לי שום כוונה לבוא אלייך בטענות - להיפך אני חושב שהיוזמה שלך נהדרת. האכזבה שלי מהערב בבלקוני מופנית אך-ורק לבלקוני ולמי שאמור היה לשדר את הקטעים שנתת להם ואני מתנצל אם התבאסת..... : ) בכל מקרה, כל הכבוד על המאמץ, הלוואי שיהיו עוד כמוך.

jez23

New member
../images/Emo140.gif התנצלות מתקבלת בתודה

נו... אז היית בבלקוני ולא אמרת לי שלום? חבל. הייתי שמחה לפגוש אותך. אתה אוהב את גרין ריבר? לא קצת רועש מדי? קשה לי לשמוע אותם... נראה לי שעם מאדהני אני מסתדרת יותר טוב.. רוצה להשתתף בבניית האתר של פרל ג´אם בישראל? אם כן, תגיד לי ואני אסביר לך איך אפשר לעזור. אני גם מארגנת ערב "פיצוי" על מה שהיה בבלקוני. אבל זה ערב אינטימי יותר. אם אתה מעוניין תגיד. יעל

למעלה