זה רק אני

ella e

New member
זה רק אני

או שצ´רלי פשוט הורס? אני וחברה שלי פשוט שרופות עליו!!!!!!!!! ואנחנו גם חולות על בנות גילמור, ומה הקטע, שבכלל לא זיהיתי שזה הוא, (כי ראיתי חצי מהפרק האחרון של העונה הראשונה(של בנות גילמור), ומהפרק שהוא חזר, לא ראיתי את הסוף) ובגלל זה לא זיהיתי אותו, ואז, יום בהיר (מאוד)אחד, נכנסתי לאתר של בנות גילמור, לתמונות, ואת מי אני רואה שם? את צ´רלי ההורס שלי!!!!!!!!!!!!, קפצתי כנשוכת נחש לטלפון, והתקשרתי בדחיפות לחברתי, (שמשום מה לא רואה בקביעות "דוסון", ולכן לא הכירה אותו בתור צ´רלי אלא רק בתור טריסטן)ושתינו כמו איזה מפגרות התחלנו לצעוק ולצרוח... טוב, זה היה סיפורי לגבי צ´רלי,את חלקכם הוא בטח שיעמם למוות, אך לא משנה... (SORRY על השפה הגבוהה,פשוט אני די משועממת...) על הפרק: היה פרק מהמם, אהבתי שג´ואי עלתה לבמה ושרה, ירדה, והדביקה לצ´רלי נשיקה שאני הייתי שמחה לקבל!!! וסלחו לי, אבל היא ממש מפגרת שהיא לא עלתה איתו לאופנוע!!! חוץ מזה ג´ן ודוסון לא כ"כ מתאימים BUT I CAN LIVE WITH IT!!! ופייסי ואודרי זוג מהשמיים!!!!! נ.ב: ראיתי היום בהולמרק סרט עם ג´ן שהיא הייתה צעירה(יותר), והיא הייתה נראית פשוט מדהים!!! זהו!!!!!!!!

*hadas*

New member
זאת לא רק את..../images/Emo23.gif

המון פה חושבות ככה...
*יבבה* למה הוא עזב בבנות גילמור
למה
*דרמטי*

לאנה

New member
תאמיני לי, זאת לא רק את........

וכצ´ופר על חוכמתך וטעמך הטוב קבלי תמונה

לאנה

New member
הדס, תגידי, מאיפה התמונה?

גם לי יש אותה אבל באיכות פחות טובה.

*hadas*

New member
אין לי מושג...

אתר של בנות גילמור שהייתי בו לפני חצי שנה.. (בתקופה של טריסטן)

למעלה