זה רק אני חושבת

Y. Welis

New member
לא רובינו - עדיין רוב האוכלוסיה במשקל ממוצע

כאן, אם כי באמריקה יותר משליש כבר מעל לממוצע. לכן אני חושב שרובינו מכירים את התחושה ומסוגלים לעצור. הבעיה היא כשהאכילה משרתת משהו אחר. אני למשל התרגלתי לפני כמה שנים לאכול משהו מסויים עם סידרה מסויימת בטלוויזיה, וזה העלה את המשקל שלי תוך כמה חודשים, אחרי שהסידרה שודרה פעמיים בשבוע במקום פעם אחת... אני למשל לא מותנה לזמנים בכלל, ומסוגל להסתדר בלי שום דבר עד 7 בערב. אליסון בלי ספק מתנחמת באוכל, ונעזרת בו להשכיח בעיות. זה דבר מאוד מאוד נפוץ.

inbary68

New member
נכון, אבל זה לא קשור למשקל בהכרח,

אלא שוב קשור באכילה שהיא לא מתוך השבעת הרעב - נכון שכשיש משקל עודף זה תמיד קשור גם בסיבות לאכילה, ולא רק במה מכניסים אל הפה - שזו כבר תוצאה ולא סיבה למשל:
.

Y. Welis

New member
אגב זה, כדאי לראות את הסידרה שהחלה בערוץ 2

אתמול (שלישי ב-21:00) על מחלות הלב - מידע מרתק וחשוב, בעיקר לנשים שמועדות *יותר* למחלות-לב בלתי מאובחנות.

המונשרי

New member
כאן האוכל ממלא פונקציה

של אלמנט אחר שאמור למלא אותה ולא בתזונה. אליסון למרות כל ה"הפ"י שהיא מפזרת סביבה היא סה"כ אשה לא ממומשת - בשנות ה-30 המאוחרות לחייה ללא מסגרת תמיכה משפחתית . ללא בעל / או ילדים. כנראה שהיצר האימהי שלה לא בא לידי ביטוי. אז מישהי כקאסי בחרה להטביע את תיסכוליה באלכוהול וסמים. ואליסון בחרה במסלול פחות הרסני לטווח הקצר. - שום דבר אינו קורה סתם לשכבת השומן יש תפקיד של הגנה מול העולם החיצון.

inbary68

New member
הסבל כאמצעי ולא כמטרה

אני מסכימה איתך שזו דרך חדשה להסתכל על אנשים שמתקשים לצאת מתוך הסבל של עצמם. אני לא יודעת אם זה בדיוק אותו דבר, אבל מה שמהדהד לי זה החברה שלי, שבמשך שנים נשארה רווקה, ויום אחד היא אמרה לי שמה שקשה לה לוותר עליו זה על החיפוש|סלינק| אחר 'האחד'. כלומר, בכל פעם שהיא היתה מתחילה קשר עם בחור, שהיה בו איזה פוטנציאל, היא נבהלה מזה שתצטרך להפסיק את חוויית החיפוש - שבה היא מאוד סבלה, כי היא כל הזמן היתה 'בדרך' ואל הגיעה לא היעד. מאוד הפחיד אותה הרגע שבו תפסיק לחפש. לדעתי זה גם סוג של התמכרות לסבל - התמכרות לחיפוש במקום להיות בדרך כאמצעי זה הופך להיות מצב קיומי שמאיים לצאת ממנו.

שמעי אותי רייצל מעצבנת תמידית

אז זה לא הפתיע אותי שהיא התהגה ככה
. והיא כל הזמן דיברה על איך טס מתגוננת, בלי לשים לב לאיזה מגננה היא בעצמה נכנסה. ברגע שהויכוח נעשה טיפה קשה היא קמה והלכה...

s m i l e 2 4

New member
אני איתך, מורי! היא מעצבנת בכל שניה

שהיא פותחת את הפה או בוכה והיא נראית כ"כ מזוייפת.. וגם איאנלה שמה לב לזה כל הזמן ולפעמים פשוט צוחקת שהיא מבינה שרייצ'ל רוצה תשומת לב...מישו יודע מתי היא מסיימת כבר??? ועוד משו, טס נראית לי בחורה ממש חכמה ומצליחה.. לא יודעת במה היא עוסקת אבל נראה לי שיש לה ראש.ורואים את זה לפי צורת הדיבור שלה.

just ortal

New member
על סמך מה

אתם אומרים שהיא מזויפת? אתם מכירים אותה? זה פשוט מעצבן שאתם אומרים את זה.

s m i l e 2 4

New member
לא מכירים אותה.. אבל ככה לי

נראה לפי העיניים שלה שהיא מדברת.. שהיא רק מחפשת תשומת לב. ולפי מה את רואה שהיא לא מזוייפת? ואין צורך להתעצבן..

just ortal

New member
בסדר אז...

היא מחפשת קצת תשומת לב,גם אם זה נכון,אז מה הבעיה שלכם עם זה? כולנו מחפשים תשומת לב לפעמים. חוץ מזה,אל תשכחו שהבחורה הזאת לא קיבלה אהבה המון זמן בגלל מה שקרה עם ההורים שלה ודודתה אלן. אני בטוחה שזה העניין,ואני לא חושבת שצריך להגדיר את זה כ"מזויפת" אלא כמישהי שקצת מחפשת אהבה,כמו כולנו.וכנראה שזאת הדרך שלה לחפש את זה. ואיך אני רואה שהיא לא?כי אני די קולטת אנשים..ולמה אני מתעצבנת?כי אני שונאת שסתם שופטים אנשים בלי לדעת מה קורה באמת. אני לא הסנגורית שלה או משהו ואני באמת לא יודעת מה היא, אבל באמת אני כבר קוראת הרבה זמן את ההודעות שאתם כותבים על רייצ'ל ועצוב לי לראות מהצד שאתם שופטים בנאדם בלי סיבה.וחבל.אני בטוחה שאם היו עושים את זה לכם,זה היה כואב לכם,רק תחשבו על זה.

Y. Welis

New member
אני דווקא חושב שהיא השתפרה

ושהדעות עליה כאן השתנו - כדאי לבדוק מה הן היו לפני חודשיים-שלושה: היא עיצבנה בצורה הרבה יותר חזקה, וגם לא חייכה ובכלל עשתה רושם של לא אמיתית, בדומה (אולי אפילו מאוד דומה) ל-טס עכשיו.

just ortal

New member
אני מאוד שמחה לשמוע שיש כאלה שהדעות השתנו

לגביה...זה טוב לדעת.אבל עדיין אני רואה שיש תגובות לא טובות עליה.

Y. Welis

New member
גם הנוף כאן השתנה...

אני מקוה שלטובה ושהתמונה עכשיו יותר מאוזנת.

המונשרי

New member
טס מודדת שמלת כלה

איך אפשר לבקש ששמלת הכלה תהיה פשוטה אך יחד עם זאת מתוחכמת? אגב, אחלה רעיון הגתה רונדה להשוות את חיה של טס לשמלת כלה של חלומותיה - אל מול זו של המציאות שבה היא חיה. הזכיר לי קטע מתוך שיר "את שוב מודדת לך שמלת כלה ואני נטוע בחליפת חיינו "./ שלמה ארצי

אוח הציור הזה!!!

שיעור שלם התווכחנו עם המורה שלנו אם הוא חונק אותה או לא היא טענה שכן ואנחנו טוענות שהיא חייבת משקפיים

Y. Welis

New member
זה 'הנשיקה' של קלימט

שנדמה לי שגם נמכר לפני שנתיים במחיר אסטרונומי. אחד הציורים היותר מיוחדים שיש (יש לי אותו על סימניה). כנראה שאותה מורה לא חוותה משהו דומה...

המונשרי

New member
מוקדש ב ../images/Emo23.gifלמורה שלך מורי.

תסבירי לה שזה החונק מבוסטון. סתאאאאאאאאאם פסל של רודאן -> הנשיקה.

למעלה