זה רק אני חושבת

yaelmaill

New member
לפי דעתי...

אני ממש אוהבת את ריצ'ל...היא נבונה ומתנהגת יפה לכולן.. אני חושבת שאם זה היה תלוי בטס הוויכוח ביניהן היה נמשך עוד הרבה זמן ולכן ריצ'ל החליטה להיות הבוגרת ולסיים את הוויכוח בידיעה שהוא לא מוביל לשומקום...

א ו ר3

New member
6 שנים לבגוד אחד בשני?!?!

על מה בדיוק המערכת יחסים של טס ובעלה הייתה מבוססת אם לא רק על בגידות ושקרים? אני לא באה להעביר ביקורת ...אבל זה ניראה לי קצת לא הגיוני .

godeta

New member
רייצ'ל

לא לשכוח, הקטנה בת עשרים. הגיעה מבולבלת עם בטחון עצמי מאד ירוד וצורך כמעט נואש בשמירת הקשר עם המשפחה הקרובה שלה והנה לאט ובבטחה הובילה אותה איאנלה לדרך עצמאית ולא תלותית (כמעט) מה שהביא אותה להבין שיש לה יכולות לנתב את היחסים שלה עם הקרובים ללא צורך בתלות. היות והיא בשיא הגילוי - וזה מצליח לה - היא מתנהלת בבטחון יתר. סביר שעם הזמן זה יקבל פרופורציות. יש לה עדיין לא מעט עבודה אבל היא מוכשרת ואינטליגנטית ואני מקווה בשבילה שזרעי האסרטיביות ושיקול הדעת שאיאנלה הטמינה בה בכזאת חוכמה וסבלנות ישאו פרי. על פניו נראה אופטמי.

מיהי

New member
ריצל מתנהגת כמו רייצל../images/Emo4.gif

לדעתי רייצל מגיבה לקונפליקטים ,בדיוק כמו שהיא הגיבה לגבי האמת של נסיבות 'אי-אימוצה ' ע"י משפחתה.היא התכחשה ,לא רצתה לרדת לעומק העינין,כי היא חוששת להתעמת[להתאמת].

פיפיטה

New member
מאחר שפיספסתי

כמה פרקים, בפרקים האחרונים שראיתי ריצ'ל דיברה עם אביה בטלפון כמה פעמים, האם היא ניפגשה איתו? האם הוא השתתף בטקס שהיא ערכה לאמא שלה ? לא מזכירים אותו בכלל נכון?

s m i l e 2 4

New member
היא עדיין לא פגשה את אבא שלה../images/Emo58.gif

ולפי מה שרשום בתקצירים אז שבוע הבא היא תפגוש אותו... בפרקים האחרונים לא כ"כ הזכירו אותו והוא לא היה בטקס שהיא ערכה, אבל אחיה היה..

למעלה