זה רק אני חושבת

s m i l e 2 4

New member
זה רק אני חושבת

או שרייצ'ל מעצבנת..? היא לא יודעת אפילו להתווכח ומתנהגת כמו ילדה מפונקת שברגע שהיא מבינה שאין למה ממש דברים חכמים להגיד היא חותכת את הוויכוח בטענה שהיא לא רוצה להתווכח..

המונשרי

New member
הפעם

לא גיבשתי לעצמי דעה מוצקה. לשם כך צריך להכיר את טס יותר מקרוב/ לעומק. האם יש אמת בעובדה שהיא מתגוננת ומסרבת להקשיב לבנות הבית ? - ולו רק בשל כך שהיא חדשה ולא מבינה כ'כ איך פועלים הדברים בבית. כבר שלוש בנות העידו בהזדמנויות שונות את אותו הדבר בדיוק. הראשונה הייתה הספורטאית לשעבר (ששמה לב לכך שטס אינה מקשיבה אלא עסוקה יותר בלהשמיע ולהתגונן) השניה הייתה קנדי. והשלישית רייצ'ל - ששמחה בהתחלה שsister נוספת הגיעה לבית . ואף ערכה לה סיור די חביב ולבבי. טס מרגישה ששופטים אותה על הבגידות ההדדיות שלה ושל בעלה - וגם קשה לה להחשף מול המצלמות...

פיפיטה

New member
היא תלמד

כל בחורה חדשה מרגישה נבוכה ולא יודעת מה רוצים ממנה ומה מצפים ממנה אז היא מוציאה הכל החוצה ומתלוננת עד שהיא תכיר את הבנות והבנות יבינו אותה ואת בעייתה יקח כמה ימים . כל אדם גם במקום עבודה חדש בוחן מתרשם ומרגיש שכל תשומת הלב היא עליו וחושב שמדברים עליו הוא ישר מתגונן ואולי טס פשוט נבוכה אז היא ישר מתלוננת.

המונשרי

New member
../images/Emo140.gif הלו דר.

ברוכה השווה. איך זה לחזור הביתה אחרי הונגריה ? [מקווה שנהנית].

פיפיטה

New member
../images/Emo32.gif תודה מונשרי ברוכה הנמצאת

עדיין חולמת בלילה שאני שם. איזה ניתוק טוטאלי לא חדשות לא בישולים לא נקיונות איזה כיף היה! שלוש שעות טיסה ועולם אחר לגמרי. אבל תמיד כיף לחזור למדינה שלנו . לא מבינה איך יהודים שעברו כל-כך הרבה סבל בהונגריה נשארו שם כל המשפחה של בעלי הושמדה נשארו שרידים דוד ודודה והם חיים שם מאז. וכן אמנם החיים נמשכים אבל המון יהודים עשירים משקיעים בהונגריה ויש כמה בתי מלון בבעלות ישראלית וזה מעלה בי מחשבות שגם בעבר היהודים בהונגריה היו עשירים ובעלי נכסים החזיקו במשרות גבוהות ובסופו של דבר נשלחו לאושוויץ אז זה נראה כמו שידור חוזר . למה להשקיע שם תשקיעו בארץ. אבל המדינה יפה ויש המון מה לראות .

Y. Welis

New member
טס אמרה שזה יום ההולדת שלה (בפרק של אתמול)

ומאחר והזמן אמור להיות סוף אוקטובר, זה אומר שהיא מזל עקרב - ודי טיפוסית (הייתי אומר שהיא *חייבת* להיות במזל הזה): נפגעת מאוד כשדורכים על המקומות הרגישים שלה, נוטה לנקמנות (האוירה בבית השתנתה בתוך רגע) ומאוד 'זוהרת'. יהיה מעניין איתה... אני דווקא חושב שרייצ'ל דווקא התנהגה איתה בצורה סבירה - היתה יכולה להיות גרועה הרבה יותר. זה אכן יהיה מבחן לסבלנות של כולן.

פיפיטה

New member
טס די מוזרה

בפרק של היום, היא נמצאת בבית יומיים בלבד וכבר החליטה שכולם מקנאים בה הגזימה לא? כל אחת בבית שקועה בבעיות שלה והדבר הראשון שהן יעשו כשמגיע מישהי חדשה זה לקנא ? כנראה שיש לה בעיה רצינית יותר ומעניין מתי יקלפו ממנה את הקליפה החיצונית ומה יגלו.

א ו ר3

New member
תכלס

לא הבנתי למה רייצ'ל פתאום אמרה שהיא מסיימת את הויכוח , זה ניראה לי די ילדותי ומטופש להגיד כזה דבר כשהצד השני רוצה גם להגיד דברים... אם אין לך משו חכם להגיד, אז אל תגידי...

just ortal

New member
איך אתם יכולים להגיד שרייצ'ל

היא הילדותית בעוד שהטס הזאת או איך שלא קוראים לה פשוט מ-ע-צ-ב-נ-ת.ואני ממש מבינה שיש לה בעיות בכל זה.אבל יאללה,די כבר עם זה,על כל דבר קטן שאומרים לה היא מתחילה להתווכח כמו לא יודעת מה ולהתגונן כל הזמן,היא לא נעימה ומעצבנת ברמות קשות.אני מאוד מקווה ומאמינה שהיא תשתפר ותהיה יותר נחמדה בעתיד בעקבות הצמיחה שאמורה לקרות לה. ודרך אגב,אף פעם לא ממש הבנתי למה כולכם אומרים שרייצ'ל נראית מזויפת.דווקא הכי לא. סאמר אני מבינה,כי היא באמת כזאת,אבל רייצ'ל?למה?היא חמודה.

א ו ר3

New member
טס באמת מתגוננת , לא אמרתי שלא

אבל לסיים ויכוח בצורה כזו (מצד רייצ'ל) זה פשוט חסר טעם ... טס עוד תלמד על ההתנהגות שלה בזמן שהותה בבית אני בטוחה.

godeta

New member
טס

מקוה שתלמד. קודם כל כמובן להכיר את טס... נראה שיש שם "קצר" רציני בין ה"שתיים". טס חיה בפחד הנובע מחוסר בטחון ותובנות נצטרך ללא מעט סבלנות כדי להכיל את הפיגורה הזאת טס. הרבה עבודה מחכה לרונדה. נקווה לטוב.

המונשרי

New member
זה לא שאני מצדדת ברייצ'ל

אבל לפעמים קורה לכולנו - שרואים שלא משנה מה שגיד -הצד השני יוצר חומה של התגוננת סביבו וכל הנאמר זה יהיה בבחינת לטחון מים. אז מה עושים? מוותרים.

בי אל

New member
אני לא חושבת שזאת היתה תגובה ילדותית

צריך שתהיה לך מספיק תובנה בשביל לדעת שהוויכוח לא מביא לשום מקום. לא זוכרת על מה נסבה השיחה בין הבנות אבל אם ריצל הרגישה שזה לא מוביל לשום מקום,אז בהחלט עדיף לסגת וסיים את הויכוח במקום לנפח אותוכש אין לזה תכלית וכן גם לי נדמה היה שטס כל הזמן מתגוננת, וזה טבעי לכל חדשה שמגיעה לבית, נראה לי שיהיה מענין עם טס, נראה שהיא "סוחבת" חבילה די מורכבת על הכתפים היפות שלה. רציתי למחוא כפיים היום לקנדי על הדרך בה דיברה עם הבן שלה.היא בהחלט בתהליך צמיחה.

בי אל יקרתי

כדי שנדע למה את מתכוונת בכל הודעה שלך בבקשה תשרשרי נכון ככה יהיה לכולנו יותר קל

המונשרי

New member
../images/Emo207.gifאליסון וההתמכרותה לסבל.

על ארוחה טבעונית /צמחונית שהתנהלה בין איונלה לבין אליסון אייונלה הטיפה לאליסון שעליה לאכול בריא כדי לחיות. וכך על הא ודא ללא הודעה מוקדמת הנחיתה את אבחנתה החדה שאליסון מכורה לסבל. אליסון ההמומה הביטה בה בעיני איילה הניצבת מול פנסי מכונית השועטת לעברה... תוך כדי שהיא מהננהת בהסכמה. הדבר הזה גרם לי לחשוב כמה אנשים אני מכירה מהמעגל הקרוב אלי - שמכורים לסבל - בלי להיות מודעים לכך בכלל.

Y. Welis

New member
זה באמת כך

וגם מאשר משהו שטענתי לפני שבוע - שהיא נראית כך גם בגלל הדברים שהיא אוכלת. משהו שנאמר בעוד תוכנית - הבעיה מתחילה שאוכלים שלא על מנת להשביע את הרעב.

inbary68

New member
למזלנו, רובנו לא אוכלים על מנת להשביע את הרעב

מכיוון שאיננו מגיעים כלל לתחושה כזו ולא מכירים אותה. אנחנו כאן, במערב השבע, כמעט תמיד מצויים באכילה מתוך התנייה של זמנים שהורגלנו בהם, אך לא מתוך דחף של רעב אמיתי. אני חושבת שהכוונה היא לא לטעות באוכל כתחליף לדבר אחר. נראה שאליסון מרגישה צורך "למלא" את עצמה, למלא את הריקנות, החלל, הפחד. יתכן שיש סיבות נוספות, בכל אופן הן כפי הנראה לא הנכונות. אגב, זה שהיא אוכלת מ'פחד' ולא מ-'דחף' - זה מוביל לאכילה בלתי מבוקרת ולא נכונה (ללא שליטה) של דברים לא בריאים או מזינים. אני חושבת שעל זה דיברו איתה - על לחשוב שעבור מי שעברה טראומה פיזית קשה, האוכל הוא לא 'פריבילגיה' אלא כשאומרים לה 'תאכלי בריא' זה אומר שתאכל כמי שרוצה להיות בריא ושרואה באוכל עוד סוג של 'טיפול' בדרך לחיים בריאים.

למעלה