זה רק אני חושבת ככה.....

זה רק אני חושבת ככה.....

או שזה ממש מעצבן שרק לאלה שעשו שנתיים שרות יש מלא הטבות? כאילו,שבגלל שעשיתי רק שנה אחת אז זה לא נחשב לשרות המדינה? ממש לא פייר!! Well, if you told me you were drowning I would not lend a hand I've seen your face before my friend But I don't know if you know who I am Well, I was there and I saw what you did I saw it with my own two eyes So you can wipe off that grin, I know where you've been It's all been a pack of lies

M o n a L i s a

New member
תראי...

אני גם עשיתי שנה, ועכשיו אני בשנה השניה שלי (כבר חודשיים), ואחת הסיבות שהמשכתי היא גם בגלל ההטבות. זה לא בדיוק הוגן שאנשים שנתנו שנה מהחיים שלהם ייקבלו את אותן הזכויות כמו שאלו שעשו שנתיים, ויתחילו ללמוד או יתקדמו בחיים... ולדעתי כמעט אף אחד לא ימשיך שנתיים, תמורת אותו הסכום... ויותר מזה...איך תהיי חיילת משוחררת עם כל הזכויות אם תעשי חצי מהשירות שהן עושות?

בדיוק מה שלובה אמרה - -

למה שמי שעושה שנה תקבל זכויות של חיילת משוחררת, אם היא עושה חצי מזמן השירות שלה? בדיוק כמו שחיילת שמפסיקה שירות צבאי באמצע לא מקבלת הטבות, אין סיבה שבת שירות שעושה חצי מהתקופה המקסימלית תעשה. זה נראה לך לא הוגן כשאת משווה בנות שירות, אבל נסי להשוות בת שירות לאומי לחיילת... לי יש עוד טיעונים, אבל הם לא רלוונטיים כרגע, וזה יפתח דיון אחר ולא קשור, אז לא חשוב...

אנדריאל

New member
שאלה אם הבנתי נכון-

ההבדל הוא שאי אשפר לעשות עבודה מעודפת ושמקבלים חצי מהפיקדון והמענק? או שיש עוד משהו?? וסתם, שאלה בלי שום קשר-נניח,שואלים אותי אם עשיתי שירות לאומי-אז אני יכולה להגיד :"כן", או ששנה אחת זה כאילו לא עשיתי בכלל? תודה על התשובות

Mיקי_

New member
ברור שכן

שנה אחת זה נחשב ועוד איך, ומגיעות לך לא מעט הטבות בשל כך.

למעלה