זה רק אני או... שהפורום של ראש העין הוא הפורום הכי מוזנח שיש...?...
A abup New member 8/11/03 #2 כמו העיר ככה גם הפורום.... ../images/Emo3.gif סתתם זה לא שהוא מוזנח פשוט אף אחד לא כותב בו כי אין מה לכתוב...!
כמו העיר ככה גם הפורום.... ../images/Emo3.gif סתתם זה לא שהוא מוזנח פשוט אף אחד לא כותב בו כי אין מה לכתוב...!
A abup New member 9/11/03 #9 כן אולי אם כל אחד יכתוב פה את הדברים הרעים שהוא חושב על הפורום יצמח לו פה שרשור "על"... שלא נראה כמותו על גבי הפורום...
כן אולי אם כל אחד יכתוב פה את הדברים הרעים שהוא חושב על הפורום יצמח לו פה שרשור "על"... שלא נראה כמותו על גבי הפורום...
I Im A PrInCeSs New member 9/11/03 #10 אני לא חושבת עליו שומדבר רע../images/Emo5.gif כי אין מה לחשוב עליו ואלמוג תפסיקי כבר!
S S h A b i T New member 9/11/03 #11 מה עשיתי עכשיו../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo12.gif
I Im A PrInCeSs New member 9/11/03 #12 להיות סנובית. חח כל הודעה שניה שלך או שאת מייבשת, או שאת פשוט סנובית. זה התפקיד שלי, לא שלך :] חח סתם.
להיות סנובית. חח כל הודעה שניה שלך או שאת מייבשת, או שאת פשוט סנובית. זה התפקיד שלי, לא שלך :] חח סתם.
† †BLa¢K ƒaiRy† New member 10/11/03 #17 חח וגם הכי משעמם... אין פה כמעט ילדים.. אפשר נראה לי לספור אותם על יד אחת... אנשים מזלט לי!!!!!!11 סופסוף הצלחתי להחליף מהנזם הרגיל לחישוק! אחרי כאבים רבים! איי איי.. חחח איזה שילוב.. חישוק וכל השרשראות.. ))
חח וגם הכי משעמם... אין פה כמעט ילדים.. אפשר נראה לי לספור אותם על יד אחת... אנשים מזלט לי!!!!!!11 סופסוף הצלחתי להחליף מהנזם הרגיל לחישוק! אחרי כאבים רבים! איי איי.. חחח איזה שילוב.. חישוק וכל השרשראות.. ))