זה רק אני או ש....

free2

New member
המציאות היא אחרת

הם ניסו בדרכים רגילות אחרות אך ללא הועיל ומה שנישאר זה להטיל עונש ואזהרה חמורה,וזה מה שהם עשו , אני מניח שאם הצועדים יתנצלו ויחזרו בהם ,הרבנים יבטלו את הקללות כך שזה לא בלתי הפיך.. בכל מקרה אני מניח שגם יהיו כאלה שלא ירצו להשתתף במצעד שסובבות אותו אנרגיות שליליות כל כך

בכל מקרה אני מניח

שגם יהיו כאלה שלא ירצו להשתתף בדת שיש בה אנרגיות שליליות כל כך.

אגב,

אל תשכחו שגם בשנה שעברה הם עשו פולסא דנורא על כל מארגני ומשתתפי המצעד. ונו? קרה למישהו משהו? לא! אז אין לך מה לדאוג...

איפה חבורת מצוות כשצריך אותם?

שיאבקו באולת החברתית הנוראה הזו שנקראת "מצעד הגאווה" ויסכלו אותה. ומה עם זרקור? שם אין איזה סיפור מסתורין במשולש ברמודה על חבורת תשב"ר שבעזרת הרבה תפילה תהילים ולימוד תורה מהזיכרון כי אין להם ספרים מצליחה לסכל את הסיפור הנורא הזה? טוב תהילים זה בעצם רק נגד טילים, (זה עזר במלחמת המפרץ, עזר בלבנון השנייה, או שלא.) אז נסתפק בתפילה ולימוד.

Patrick kim

New member
כשהרבי המלמד מלטף ישבני תשב`ר?

איזה נס יכול להתרחש?המים במיקוה יבקעו לשנים?

rigoletto111

New member
פעם בלעם והאתון היו חיים לא רע

מתעשית הקללות הזו. היום הקללות מפרנסות בעיקר את כתבי החדשות, שנחפזים לבשר על כל "חומרא דשונרא" שהטיל בית דין חרדי. טפו טפו טפו.

Patrick kim

New member
שיעסקו בטוהר המידות במחנה שלהם

אבל הניסיון מלמדנו שכשמעשים מגונים הילכתית וחוקית מתרחשים במחנה השחור עבודת הטיוח והדחקת האמת עובדים שם שעות נוספות.ובני אדמורים וחשובי העדה שסירחו דרכם מטיסים אותם ארה``בה, או מפעילים את החענדלך אצל החכי`ם ומקבלי ההחלטות במישטרה לפטור העבריין מעונש.

uri80

New member
הם יכולים גם ללבוש כובע מצחיק, להוציא לשון

ולעשות "בּוּ!" לדרדקי בני ישראל, אז מה?

למעלה