זה רק אני או ש....

זה רק אני או ש....

הרבנים לא קצת נסחפו יותר מדי הרבה יותר מדי עם ענין קללות לצועדים וכל העסק הזה אין לי מושג איך לעשות קישור לכתבה זה בynet אני יודעת שטחנו כאן את נושא המצעד .. אני לא מדברת עליו אלא על ענין הקללות.. מה זה עכשיו כל דבר שלא ימצא חן בעיניהם .. אותי אישית זה מפחיד ואני יודעת שהפחד שלי ושל עוד אנשים..רק מחזק את האיומים של הרבנים

barr1969

New member
זו לא רק את

אלא שזה לא חדש. לא נשארה להם שום אופציה פרלמנטלית, אז הם מנסים את האיומים. למי אכפת מפשקווילים. כל מודעה ממאה שערים את טורחת לקרוא? זה אפילו נוסח קבוע שכל פעם מחליפים בו את האלמנט המטריד. וככה מרימים טלפון לבית הדפוס, אומרים לו מודעה 368S בהדגשה. הוא שואל מה הנושא ומתי יקבל את הכסף מהמודעות הקודמות על חולצות הטריקו, וכך נסגרים העניינים. ואת בוחרת לפחד..

laife

New member
אם שמת לב, המודעות מפורסמות

רק בשכונות החרדיות, גם ההפגנות שלהם הם בעיקר בשכונות החרדיות. מספרים שאדם נכנס לזכרון משה, דפק על הבימה ואמר - יש מממן למודעות, רק צריך נוסח...

Patrick kim

New member
שרבני החרדים יקללו את הסוטים

ועקומי הדרך שיש במחנה המיתחזים שלהם.עוד יתברר שהקללות תחולנה על ראשי חלק מהרבנים וקרוביהם

ב 21 ביוני.

יום חמישי הבא. יציאה מגן העצמאות לכיוון גן הפעמון. בתקווה שלא יחולו שינויים.... מה שמן הסתם כן יקרה. לפרטים מדויקים פנה לבית הפתוח. אגב, מי עוד בא?

הממ

מתוך הכתבה: "אנחנו נמצאים במצב חמור ביותר", אומר עורך ביטאון העדה החרדית, שמואל פפנהיים. הוא מסביר שכעת עם הטלת הקללה, "הבד"ץ זרקו את הדין לשמיים ושם יטפלו בהם". אם מן השמיים יטפלו בהם, אין לך ממה לדאוג. (בשקט בשקט אני אגלה לך שמן השמיים לא מטפלים באף אחד..) והכתבה בynet

אם הם כאילו גיבורים

בא נראה אותם מקללים את נאסראללה, ולמה בעצם את היטלר הם לא קיללו וגמרו איתו? וסיפור נחמד שמישהו כתב פה, כשהייתי ילד התפללתי לאלהים שיביא לי אופניים אך התפילה לא התקבלה, אז גנבתי אופניים והתפללתי לאלהים שיסלח לי וראה זה פלא, תפילתי התקבלה ואלהים סלח לי.... אח"כ כשיקרה איזשהו אסון (והרי יקרה כמו שתמיד קורים אסונות) יגידו הרבנים זה הקללה שלנו.

uri80

New member
ספק רב אם שליחי בית הדין שלך יעשו את עבודתם

מצפיה בתמונה הספציפית הזו , נראה כאילו הם עסוקים בפעילות קצת אחרת...
(לילה טוב, כעת אני בטוח שאני באמת צריך ללכת לישון)

למעלה