זה רק אני או ש

GamaLau

New member
זה רק אני או ש

השיר you'll never walk alone אחד השירים המדהימים ביותר אי פעם? מכניס בי כ"כ הרבה תקווה וכח ,במיוחד בשמירות(חייל בצה"ל) אני יכול לשמוע את השיר הזה אלפי פעמים בלי הפסקה,שיר מדהים!!

השיר...

השיר: YOU'LL NEVER WALK ALONE הינו בהחלט אחד מהשירים החזקים בכל היסטוריית המוסיקה עם מסר חזק והרבה תקווה ואור ! אלביס אהב מאד את השיר והקליטו ב- 11.9.1967 בסטודיו B בנאשוויל. התקליטון יצא ב- 1968 והוא די נדיר וקשה להשגה במצב טוב...הנה מצורפת תמונה של התקליטון ליאור

Jen74

New member
מסכימה בהחלט../images/Emo45.gif

מה גם שהשילוב של המילים עם הלחן המסויים הזה והביצוע הספציפי של אלביס עושה לי צמרמורת בכל הגוף.

YOU'LL NEVER WALK ALONE

gilelvs שלח לי פעם את השיר הזה כשהוא שר את השיר יפה מאד,אני לא יודעת להעלות את זה לפה, אז נשמע את אלביס פרסלי,

y g e p

New member
אני מתעלפת../images/Emo101.gifמהשיר

איזה שיר איזה מילים..... איזה קול..... איזה ביצוע נפלא!!

y g e p

New member
../images/Emo79.gifליאור אתה יכול../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif

להרחיב על השיר LET IT BE ME אני חולה על השיר הזה
יש אותו מוקלט באולפן? כי מה שאני שמעתי תמיד זה הופעה חיה והוא כמו תמיד שר מדהים את השיר הזה... (כמו הרבה שירים) ואתה יודע כבר....

בבקשה יפית...

השיר: LET IT BE ME הוקלט ע"י אלביס אך ורק בהופעה חיה אין הקלטת אולפן ההקלטה המוקדמת ביותר וככל הנראה הראשונה שאלביס ביצע היא מה- 15.2.1970 והיא יצאה לאור בתקליט: "האומן האגדי" VOL. 3 שיצא ב- 1978 ! באלבום : ON STAGE שיצא ב- 1970 יצאה הגרסה שהוקלטה ב- 17.2.1970 . אכן שיר נהדר מכל ההבטים: המילים, הלחן, הביצוע וכל העיבוד ליאור

דניבויss

New member
../images/Emo32.gifזה שיר שהרבה ביצעו ,הנה פה ביצוע דרמטי

גדול ועצום של טום משנת 69-70 כמו שרק הוא היה מסוגל הנה

veybybv

New member
כרגע שמעתי

שיר באמת מדהים, ברגע ששמעתי הוספתי למועדפים

למעלה