חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יצא לי הפופיק החוצה מרוב צחוק חי חי
G GrimBoy New member 17/4/07 #21 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יצא לי הפופיק החוצה מרוב צחוק חי חי
G GrimBoy New member 17/4/07 #22 מזל שלא הגדילו את כמות התווים לנושא אחרת .. אנשים היו משתמשים בזה לרעה
ל לחייך תמיד New member 17/4/07 #23 פחח יא מנאייק ../images/Emo6.gif וואללה הקלטתי את "אלוהיי" של איל גולן חח דייויד איך אני מעלה את זה אני זוכר שהעלית את זה פעם! {שיר\}
פחח יא מנאייק ../images/Emo6.gif וואללה הקלטתי את "אלוהיי" של איל גולן חח דייויד איך אני מעלה את זה אני זוכר שהעלית את זה פעם! {שיר\}
G GrimBoy New member 17/4/07 #24 אמממ... תיכנס לגוגל תעשה חיפוש ל-"העלאת קבצים" ותיכנס שם לאחת האופציות שיוצאות לך... זה בחינם ולוקח שתי שניות... בהצלחה
אמממ... תיכנס לגוגל תעשה חיפוש ל-"העלאת קבצים" ותיכנס שם לאחת האופציות שיוצאות לך... זה בחינם ולוקח שתי שניות... בהצלחה
I i v g y New member 17/4/07 #29 ../images/Emo9.gif אוף חסר לי פה סמיילי שיש לי במסנג'ר נוור מאינד רן זה הכל מאגבה ^^ ומתי אתה מעלה שירה בציבור
../images/Emo9.gif אוף חסר לי פה סמיילי שיש לי במסנג'ר נוור מאינד רן זה הכל מאגבה ^^ ומתי אתה מעלה שירה בציבור
I i v g y New member 18/4/07 #32 אממ סבבה אחויה רק קודם תעלה את שלי כדי שאנשים יבקלו הלם ואז כל דבר שתעלה אחרי זה יהיה כמו גן עדן ^^
ש שעון החול New member 17/4/07 #27 ../images/Emo45.gifMY THOUGHTS EXACTLY סתם רן כפרות, אל תשסה בי את אביגיל
א איNדיגו New member 17/4/07 #28 ../images/Emo47.gif אני אוהב אותך בי-תר! NOT! איזה עצבים שלהוט אין את חמש פלוס לייב.... אני לא אוכל לראות ברביעי בית"ר - חיפה. הפעם מוכרחים לנצח את בית"ר! זה להיות או לחדול!!! מכבי חיפה - מלחמה!
../images/Emo47.gif אני אוהב אותך בי-תר! NOT! איזה עצבים שלהוט אין את חמש פלוס לייב.... אני לא אוכל לראות ברביעי בית"ר - חיפה. הפעם מוכרחים לנצח את בית"ר! זה להיות או לחדול!!! מכבי חיפה - מלחמה!
ל לחייך תמיד New member 18/4/07 #31 חחח רק עכשיו הבנתי את הבדיחה על הזקנה חחחח יעני בגלל שזו גאווה צעירה חחח חזק חח