זה רק אני או ש........

Kingfm

New member
זה רק אני או ש........

המשחק ב24 בעונה ה6 גרועעעעעעע במיוחד המשחק של הנשיא החדש....:p

The Human

New member
מסכים.. ../images/Emo45.gif

לדי בי וודסייד אין מה לחפש במשחק.. שחקן פשוט כושל... וגם זאת שמשחקת את קארן הייז לא משהו בכלל.. ויש לה דמות נהדרת.. אבל היא פשוט משחקת פושר.. את זה עוד היה אפשר לראות מהעונה ה-5.. וגם כל מיני דיאלוגים ממש מטופשים בין הדמויות של מיילו, קלואי ומוריס פשוט הורידו את הרמה של הסדרה.. ובכלל.. הפרק השני הוא הפרק הכי הזוי שיצא לסידרה הזו אי פעם.. אבל הפרק הרביעי לפחות קצת מכפר על זה.. מקווה שהעונה תשתפר ככל שהזמן ייעבור..

Kingfm

New member
:p

דווקה אהבתי את הפרק השני. ואתה צודק זאת שמחקת את קרן באמת גרוע, גם אני חשבתי לעצמי. :p

The Human

New member
היו כ"כ הרבה דברים הזויים ../images/Emo58.gif

בפרק הזה.. אחזור על הדברים העיקריים שכבר ציינתי... לא הגיוני בשיט שבאוור במקום נידח לחלוטין לא רק שיימצא מכונית.. אלא גם יימצא אותה עם פלאפון וג'י פי אס בפנים.. לא הגיוני בשיט שמהרגע שמחבל לוחץ על הכפתור ייקח לפצצה למעלה מ-3 שניות להתפוצץ.. ובכלל כל הפרק הם התעסקו יותר בפרסום של טויוטה מאשר פיתוח העלילה.. ואם כבר.. אז לא הגיוני שמחבל מוכר שהרג מאות ואלפי אמריקנים במשך 20 שנה יישב בלוס אנג'לס למעלה מ-11 שבועות מבלי שאף אחד ייתפוס אותו ועוד יחזיק בטויוטה מפוארת! במשך כל הפרק אני צועק.. איייזה בולשיט!!! איך הדרדרתם יא אללה איתכם! השורה האחרונה פחות או יותר סיכמה את מה שאני חושב שהם עשו בפרק הזה לסידרה...

../images/Emo58.gifעונה 6 ../images/Emo58.gif

מתי פעם האחרונה שריאת פיצוץ גאעיני מקרוב כך שאתה יודע שזה לא לוקח שלוש שניות? סתם בשביל הידע הכללי גידול האנרגיה של פצצה גרעינית הוא אקספצוינלי בקירוב (2 בחזקת Nת אם זה אומר לך משהו) כך שבתחילה לוקח זמן עד שהיא צוברת אנרגיה אבל מרגע שהיא צברה את האנרגיה ההתקדמות מהירה מאוד והופכת לאסימפטוטית. כך שהפיצוץ הגרעיני בניגוד לחומר נפץ רגיל אינו מידי אלא נבנהת ויש השהייה בין ההפלעה לבין הפיצוץ.

The Human

New member
רק בשביל להבהיר ../images/Emo58.gif

דיברתי על הפיצוץ של המחבל המתאבד בפרק השני במסילת הרכבת..
הפיצוץ הגרעיני לעומת זאת לא לקח יותר משנייה..

Denzell

New member
לא מסכים

הוא שחקן טוב, פשוט כרגע הוא לא נמצא בסיטואציות שנותנות לו להתבטא. ואם יש מישהו מעצבן זה השחקן הזה מאלי מקביל....

nirK10

New member
הכל מתוכנן...

הדמויות האלה שמשוחקות איך שהן משוחקות ומלוהקות כפי שהן מלוהקות - זה לא מקרי. הכותבים והמפיקים יודעים מה הקהל חושב, איזה ציפיה ליצור, זה נכון שווין פאלמר הוא הכי לא נשיא אבל יש בזה משהו ששומר אותך בעניין לראות מה הוא יעשה. אני לא רוצה לקלקל אבל די נראה לי שאני יודע מה יעשו עם הדמות שלו. קחו לדוגמא את הנשיא הקודם שכולם שנאו ולא הבינו מאיפה הוא נחת.. הוא בסוף היתה דמות ש"תפסה"... תנו לעניינים להתגלגל וכל הפרקים הראשונים עם המשחק והעלילה שמתחילה להבנות יהיו הרבה יותר מהנים. אני בכל אופן את הביקורת שומר לסוף. עונה 5 היתה מדהימה. גם 4... טוב בעצם גם 3... 2 ו-1 ברורר חח

למעלה