זה רק אני או ש..

../images/Emo45.gif

האומנית הכי נורמאלית ש-MTV שמים זאת קלי קלארקסון. יש לי מחלה להירדם עם טלויזיה פתוחה. אז אני תמיד שמה vh-1 כי יש שם מוזיקה טובה.

adii1201

New member
../images/Emo45.gif

בהחלט קלי זמרת מעולה והשיר HOMH זה השיר הכי יפה בכל העולם כולו.... אני פשוט לא מתחברת אליו

adii1201

New member
../images/Emo45.gif

גמני!!!!! רררר אני רעבה לפיצההההההההההה ואללללללללל תגידו לי להכין מצה פיצה כי זה לא מתקרב לבצק הטעימי יאמי יאמי של הפיצה!!!!!! בלעעעעע עוד יום וחצי
אני מתחמת שמחר בעוד שעה בערך כבר אפשר לאכול לחם

../images/Emo45.gif

אני מאד אוהבת את LOA וגם מה שאמרתן.. מה כ"כ רע במצות?נו אז זה משמין אבל חוץ מזה? יש גם עוד מלא דברים טעימים שאפשר לאכול במקום לחם.. אם אתן לא יכולות להסתדר בלי לחם שבוע המצב שלכן לא טוב..חח

adii1201

New member
../images/Emo45.gif

אני לא אוהבת מצות וזה ממש לא קשור לזה שזה משמין
זה מרגיש לי כאילו אני אוכלת משו חסר טעם
וזה לא כיף! אממממ וכמו מה למשל?
ז"א אני כן יכולה להסתדר בלי לחם אבל אני לא יכולה להסתדר בלי בצק
(ואל תגידי לי שזה אותו דבר אני יודעת
) חוצמזה, אני לא יודעת בדר"כ לא מפריע לי אני מסתדרת דיי טוב אבל הפסח הזה היה קשה
בכל יום ויום חשבתי על הפיצה שמחכה לי ביום רביעי בערב

../images/Emo45.gif

אי אפשר להשוות בין מצות ללחם! אבל אני יכולה להסתדר אפילו בלי מצות ובלי לחם.. יש למשל תלחמניות האלה מקמח מצה,עוגת מצה,מצה ברייט+חרוסת שזה טעעעיים ואם את אוהבת פיצה אז את יכולה להכין את זה עם גבינה צהובה וקטשופ..או רסק עגבניות חוץ מזה יש עוגות כאלה שהם מן קציפה כזאת ופירורי נשיקות וסוכריות (או שזה רק במשפחה שלי) וסתם עצה את יכולה להכנס לפורומים של מתכונים לחג (יש בתפוז) יש שם דברים מגניבים.. ואם את לא אוהבת שומדבר ממה שרשמתי ואת לא יכולה לשכוח מהפיצה<דההה>חח אז אני יכולה לנחם אותך שנשאר רק 23 שעות בערך מעכשיו (שאני כותבת את ההודעה) אז בהצלחה..נכון שזה קשה אבל לצום ביום כיפור קשה הרבה יותר וגם לא בריא ופה זה בריא לא לאכול בצק (אני חושבת)לא נכנס לזה
חח טוב חג שמח..!!!

../images/Emo45.gif

את מבינה? הנה עכשיו לא עשית באלכסון את ירדת למטה אז הרסת את הרצף.. אבל לא משנה נעשה את זה עכשיו הפוך..

למעלה