זה רק אני או ש....

Cornamenta

New member
האמת היא...

שארמנדו המאוהב
אמנם רוב הזמן מוזנח ושיכור אבל הוא גם ממש מתוק, לא? מסתכל במבטים מצועפים על התמונה... יושב ליד הטלפון מיואש... וגם אצלנו בבית אוהבים את הקטעים שהוא צועק... האחים שלי מריצים את זה שוב ושוב בוידאו - למשל הקטע השבוע שהכוס נשפכת במשרד שלו ("!!no mas") היה גדול... המכורה לבטי
רגע רגע... אמרת מתכתבים איתו באימייל?? איך, למה, כמה, איפה??? מה זאת אומרת?

Cornamenta

New member
האמת היא...

שארמנדו המאוהב
אמנם רוב הזמן מוזנח ושיכור אבל הוא גם ממש מתוק, לא? מסתכל במבטים מצועפים על התמונה... יושב ליד הטלפון מיואש... וגם אצלנו בבית אוהבים את הקטעים שהוא צועק... האחים שלי מריצים את זה שוב ושוב בוידאו - למשל הקטע השבוע שהכוס נשפכת במשרד שלו ("!!no mas") היה גדול... המכורה לבטי
רגע רגע... אמרת מתכתבים איתו באימייל?? איך, למה, כמה, איפה??? מה זאת אומרת?

Black Cat15

New member
חחחחחחחח... ../images/Emo6.gif

טוב שלא רשמת עוד הודעות
הוא מדהים בכל מצב... רוצה ספויילרון קטן?
אם את לא רוצה לדעת מה יקרה ביום א´ אל תקראי את השורות המודגשות למטה... כשהשורות לא מודגשות זה כבר אחרי הספויילר... בפרק שיהיה ביום א´ יהיה מאוד מאוד מעניין ארמנדו ילך לבר ויתחיל להציק שם לכמה נשים ואז ילך ממש מכות רצח עם כמה גברים שם הם יבעטו בו וירביצו לו עד שהוא ממש יפצע קשה הוא יהיה מכוסה בחבורות וירד לו דם והוא ימלמל כל הזמן... "בטי... בטי..." אפילו בשלב מסויים מישהו ישבור לו בקבוק על הראש...
אאוץ´! מוניקה אגודלו גם נמצאת שם, אז היא מתקשרת למרסלה ומודיעה לה ומרסלה מגיעה לבר ומחלצת את ארמנדו הפצוע... וכאן ניתן לומר - אם מרסלה לא הייתה מגיעה... ארמנדו לא היה נשאר בחיים...
נגמר הספויילר... אני מאוד אהבתי את הצרחה שלו "בטיייייייייייייייייייייייייייי" ושבטי כאילו שמעה את זה... התכוונתי שיש מעריצים שמתכתבים איתו באימייל, האימייל שלו הוא [email protected] את יכולה לנסות לשלוח לו מכתב בספרדית ואולי הוא יענה לך.

melodynoa

New member
אני יודעת שקוראים לו ככה

אבל משום מה הייתי סבורה שלא כולן יודעות...

אילונוש

New member
נו תראי...

לא הייתי אומרת שהוא כוסון בצורה מיוחדת אבל אני חייבת לציין שהוא נראה ממש לא רע!

אמא+

New member
גם אני חשבתי שהיא לא נורמלית

שהיא מוותרת (תוותר
) על אדם כמו מישל.. בשביל ארמנדו

למעלה