זה רק אני או ש....

נטליה!!

New member
זה רק אני או ש....

מישל הזה חמוד/כוסון בצורה מיוחדת?! ייייייווווווו הוא כזה חמוד!! מה בטי מוצאת בארמנדו הזה אני ממש לא יודעת...שתלך למישל הוא פי1000 יותר חמוד.........ונראה יותר טוב!!

Cornamenta

New member
זה מה שמנסים לגרום לך לחשוב...

מראים לך את ארמנדו במצב מזעזע, מוזנח, שיכור וחסר כל ולעומתו את מישל (מיי בל) שבאמת נראה ממש טוב וגם הרבה יותר נחמד. הכל קונספירציה של כותבי התסריט!!

נטליה!!

New member
תודה על הניסוח התסריטאי שלך אבל...

אף פעם לא חשבתי שארמנדו חמוד ובכלל יפה... בסדר הוא נחמד אבל לא משהו מיוחד...אז...גם שהוא ´רגיל´ שיכור לא משנה הוא תמיד ישאר כפי שהוא...! ככה שלא משנה/מזיז לי איך הם מנסים להראות לי ולמעשה לכולם אותו... מקווה שהבנת ת´נקודה שלי...

Cornamenta

New member
אז את יוצאת דופן

אין מה לעשות, ארמנדו הוא ה-Galan של התוכנית הזו ואם הוא לא היה נחשק ומרטיט לבבות
בעיני רוב הצופים "בטי" לא הייתה מצליחה, או לפחות לא מצליחה באותה מידה. אני מניחה שרוב הצופים מעוניינים שארמנדו ובטי יהיו בסוף ביחד ועליהם אמור לעבוד הקטע הזה של ארמנדו שירד לשפל המדרגה... ולמען הסר ספק, אני הייתי מקבלת אותו בכל מצב! *מרגישה פתטית* אגב, אם יש למישהו תמונות של מישל נא שתפו... ווי לאב יו מישל! (אבל תמצא לך חברה אחרת...) המכורה לבטי

Black Cat15

New member
הנה לינק לאתר ועוד תמונה שלו

מצורף לינק לאתר עם יחסית הרבה תמונות של פאטריק דאלמאס (מישל) בראיון שערכו איתו, ומצורפת תמונה שלו - מאוד מחמיאה לדעתי. תהני...

עדיץ

New member
בסדרה הוא נראה יותר טוב

אבל אני בכלל לא אוהבת צרפתים !

נטליה!!

New member
ל-cornamenta

סבבה אם ככה את חושבת זה כ"כ לא הדעה שלי אבל בכל זאת.. רק דבר אחד הפריע לי שאמרת שארמנדו "נחשק ומרטיט לבבות"... אז זהו שהוא ל-א-! אם את רוצה לראות אנשים-שחקני טלנובלות שבאמת "מרטיטים לבבות" תסתכלי על פקונדו ארנה<!!!!!>/גבריאל קוראדו/ולזקנות שבינינו גוסטבו ברמודס ועוד רבים ואחרים... *לתושמת ליבך*

Cornamenta

New member
נטליה חביבתי...

זה עניין של טעם! אפשר להתווכח פה עד מחר מי יותר נחשק ומרטיט לבבות... פקונדו, גבריאל, גוסטבו וכל החבר´ה כבודם במקומם מונח אבל הם לא הטעם שלי. מה זה משנה? מישהי מאיתנו באמת הולכת להתחתן איתם או משהו כזה?...
מצידי תסגדי לשימי תבורי, זה לא ישנה את דעתי... המכורה לבטי

ענת פ.

New member
לנטליה!

אומנם זה פשוט לא יאמן, בגלל שגבריאל חמוד וגוסטבו ממש נראה זקן(טעם אישי, טעם אישי) אבל גוסטבו ברמודס צעיר, כן, כן, בארבע שנים מגבריאל קוראדו! ואני לא אוהבת את פקונדו ארנה מבחינת מראה, אם בכלל זה יזיז למישהי... ואני לא רואה יאגו בגלל עיקרון השמונה ורבע שלי, למרות שאני די אוהבת אותו בתור שחקן

shibu

New member
ווואי את כ"כ צודקת.. מישל ממש

חמוד.. וזה שהוא נחמד רק מוסיף.. דרך אגב, בקשר לכל השיחה שנהלת עם Cornamenta, הנה דעתי : אפשר לומר שארמנדו די חתיך, הוא לא מ-ד-ה-י-ם כמו פקונדו ארנה (אף אחד לא מדהים כמו פקונדו ארנה) אבל הוא בכל זאת חמוד כזה, ואפילו שהוא שיכור ועצבני הוא כזה נראה חתיך.. אפשר לומר.. זאת דעתי.. מקוה לשמוע תגובות ! שיר

melodynoa

New member
פקנודו אראנה

לא כזה מ-ד-ה-י-ם... נכון שיש לו בייבי-פייס, והוא גבוה, אבל הוא רזה וחסר נסיון כזה, ילדותי כזה. האמת היא שהסגנון שלו מרטיט לבבות של ילדות קטנות (עד 18) כמו ילדות שמתלהבות מנטליה אוריירו (לא נאמר בטון מתנשא). כשתגיעו לגיל טיפה יותר מבוגר, בו לא תחפשו את הגברים הרגישים והרכרוכיים, עם הפני תינוק המושלמות, ואז תמשכו לגברים יותר גדולים במראה (ברמודס, קוראדו, ארמנדו...) ועם הפנים הטיפה מסוקסות (לא עד כדי כך כמו קלינט איסטווד) כי סה"כ בנות צריכות להיות יפות, וגברים צריכים להיות "גברים".פקונדו אראנה מעולם לא עשה לי את זה, אבל קוראדו, במרמודס, גוסטבו גיז´ן כן, ואף אחד מהם לא יפהפה, ואני חייבת להודות שגם אני בהתחלה לא הבנתי מה יש בארמנדו ששמו אותו ל"Galan" של הטלנובלה, אבל אחרי שחייך שבה גם אותי, הרי אפילו חלמתי עליו פעם אחת.

חיחיחיחי הייתכן?

האם לזה את קוראת "גיל קצת יותר מבוגר"? לא באמת זה די מצחיק. בהתחלה די הבנתי את הנקודה שלך, כאילו בסדר פקונדו ארנה שחקן יפה אבל לא בשביל להתלהב ממנו ולמות עליו. אבל אחרי זה הגעתי לקטע בו כתוב שנגיע לגיל יותר מבוגר בו לא נמשך לגברים עם פני תינוק אלא לגברים גדולים במראה... והדוגמא היא שחקנים שמוצאים חן בעינייך... זה פשרט הפיל אותי מצחוק! אז מה שאת בעצם אומרת זה שכאשר אנשים מתבגרים הם מפסיקים להמשך לפקונדו ארנה אלא מתחילים להמשך לגוסטבו ברמודס? לדעתי ממש אבל ממש אין שום הבדל! כל מה שאפשר לומר על זה הוא "על טעם ועל ריח אין להתווכח" אבל אם כבר אז כאשר אנשים יתבגרו הם פשוט יפסיקו לחשוב על חתונה עם שחקן או להתלהב מכל סוג של שחקן של הוא אלא יתחילו להמשך לגברים בואי נגיד קצת יותר אמיתיים... כמו למשל בחורים חתיכים ברחוב שבמקרה משחק זה לא המקצוע המועדף עליהם...

כן ודרך אגב

שמתי לב שהזכרת ברמודס קוראדו וארמנדו... ברמודס זה שם המשפחה האמיתי של גוסטבו ברמודס, קוראדו זה השם האמיתי של גבריאל קוראדו ואילו ארמנדו... למה לקרוא לו בשם הדמות? את לא יודעת שקוראים לשחקן אנריקה אבז´ו (לא נראה לי...) או שפשוט עמוק בתודעה (או אפילו לא כל כך עמוק) את בעצם אוהבת את הדמות של ארמנדו ולא את אבז´ו מפני שבעצם מה את כבר יודעת עליו כעל אדם? כלום... חוץ מאיך שנראית הדמות שלו בבטי. (ודרך אגב בחיים הוא נראה שונה).

Cornamenta

New member
ארמנדו/חורחה אנריקה

ברור שמי שאנשים אוהבים הוא הדמות של ארמנדו - אנחנו לא יודעים כלום על האדם האמיתי, כמו שאמרת. מה שתמוה זה איך הצליחו לחבב עלינו את ארמנדו, שהוא בעצם, בשורה התחתונה, גס רוח, שתלטן, רודף שמלות בוגדני ושקרן פתולוגי?... וזה ממש בולט עכשיו ליד מישל המקסים! כל זה לא משנה כמובן, אני הרי גם מתה עליו, כמו שהוא, עם הצעקות והכל... אני חושבת שדווקא מה שמושך בו זה הכוח שלו, הפוזה של המנכ"ל, כל מה שהוא מקרין כשהוא לובש את החליפות האלה... נורא קשה לי בימים האחרונים כשהוא לא מסורק ובלי עניבה ("זה רק בגדים, קלדרון"...). ונסיים בהקדשה לחביב הקהל: Michelle my belle these are words that go together well my Michelle המכורה לבטי

יפה

אז יש הבדל מאד גדול בין לאהוב שחקן בשל כישורי המשחק שלו, האישיות שלו אבל בשורה התחתונה מה שהוא כאדם לבין לאהוב דמות ששחקן מגלם. מאחר והדמות הרי לא קיימת... אז מה שהאנשים אוהבים זה לא את אנריקה אבז´ו זה את הדמות שיצר גאיטן ויכל לשחק כל שחקן טוב. אנחנו פשוט רגילים לראות את אנריקה אבז´ו בדמות הזאת אבל אם מלכתחילה היינו רואים מישהו אחר זה לא היה משנה בהרבה את הדעה על ארמנדו מפני שהוא לא תלוי במראה שלו. (טוב זה קצת מסובך להסביר, אז מצטערת אם לא הצלחתי כל כך טוב). בכל מקרה אם כבר מדברים על בגרות אז נראה לי הרבה יותר הגיוני לאהוב שחקן כאדם וכשחקן מאשר לאהוב דמות שבמציאות בעצם לא קיימת... ורק שתדעו שאני אישית לא מעריצה לא של פקונדו לא של ארמנדו ולא של אנריקה אבז´ו למרות ששלושתם כן מוצאים חן בעיני אז כך שזה נאמר מנקודת מבט נטרלית לגמרי.

Black Cat15

New member
אני לא מסכימה איתך כל כך...

נכון שהדמות של ארמנדו היא דמות מאוד מניפולציונית ואנחנו רואים אותה מהמון צדדים כמו בתחילת הסדרה... מאוד שתלטן, משיג כל מה שבא לו, רודף שמלות כרוני, בוגד במרסלה... לאחר מכן הוא עובר תהליך ועכשיו הוא מאוהב בבטי, הפסיק לרדוף אחרי נשים, מיואש, מדוכא... גם אני חושבת שהפוזה של הקשוח (הצעקות בעיקר) מושכות, אני חולה עליו כשהוא צועק
הוא פשוט סקסי... נכון שמישל מקסים
ואפילו אני הרגשתי שמישל פשוט נשמה, אבל ארמנדו הוא יותר. הוא פשוט יותר חזק בנוכחות שלו, ואולי בגלל שהתרגלתי. אני חושבת שהבגדים אצלו בכלל לא משנים... הוא תמיד נראה מעולה... גם בלי חולצה
ולגבי הדמות \ שחקן - אני יודעת מהמון אנשים שמתכתבים עם חורחה אנריקה אבז´ו באימייל וחוץ מזה בכלל שיש לו אישיות מקסימה, אשתו מעידה עליו שהוא בן אדם חם ולבבי מאוד, ומאוד מקדיש זמן למעריצים. אם את אוהבת דמות מסויימת ובמציאות השחקן מתנהג בגועל נפש - אז מה הטעם לאהוב אותם? כמו לדוגמא אנה מריה אורסקו, שבתור שחקנית היא מעולה אבל בתור בן אדם נורא קשה לה לתת לעיתונות לחדור לפרטיותה, ולכן היא מתנהגת לעיתונות בגסות רוח ומסרבת לתת ראיונות. מצד אחד, אני מבינה אותה, ומצד שני זו בעיה כי ככה התקשורת יכולה להחרים אותה. בקיצור... מקווה שהבנת מה שרציתי לומר...

Cornamenta

New member
האמת היא...

שארמנדו המאוהב
אמנם רוב הזמן מוזנח ושיכור אבל הוא גם ממש מתוק, לא? מסתכל במבטים מצועפים על התמונה... יושב ליד הטלפון מיואש... וגם אצלנו בבית אוהבים את הקטעים שהוא צועק... האחים שלי מריצים את זה שוב ושוב בוידאו - למשל הקטע השבוע שהכוס נשפכת במשרד שלו ("!!no mas") היה גדול... המכורה לבטי
רגע רגע... אמרת מתכתבים איתו באימייל?? איך, למה, כמה, איפה??? מה זאת אומרת?

למעלה