זה רק אני או ש...

זה רק אני או ש...

צריך לסגור את כל המעריצות של הגיים בויז במוסד סגורר כולה נכנסתי להחמיא לערן שאני חושב שהוא מהמםם (טוב נו בדרך גם אמרתי שהשיר שלהם מחורבן ושאנ ימת על הדיימונדז) אבל בכל זאת התנפלו עליי וקראו לי הומו!! נכון אני הומו אבל למה לקלל חחחח ילדות חרמניות

ac19

New member
בוא נגיד ככה

קצת נסחפת איתם! התגרת בהן (ילדות בנות 12....) יותר מידי! ומשהו אחר מקיראה קלה של תגובות של הילדות אם הגיי בויז ינצחו בגמר זה רק בגלל אלפי ילדות קטנות שחמות על הגיי בויז... ואלי בגלל עוד כמה הומואים (לא שיש לי בעיה עם הומואים) כמוך שחולים על הלהקה הזאת! רק שאתה עשית בחירה נכונה שבחרת דיימונד'ז!

../images/Emo6.gif

ואני רוצה להגיד כמה דברים על המעריצות שלהם: א.בלי הכללה-יש כמה בנות מהפורום שלהם, שדיברתי איתן באיסיקיו והן ממש חמודות! ב.עכשיו רוב ואני לא אומרת כולן, כי אמרתי בלי הכללה,באמת מוציא את החשק להכנס לשם או בכלל לכתוב שם הודעות/וואטבר. הן יורדות על הדיימנדז,לא שהבנות עשו להן משהו. מקללות ברמה של כתה טיפולית. וראיתי את ההודעה שלך, אולי היית מנסח את זה בצורה יותר יפה במקום להגיד "מחורבן". אבל מה שכן-אפשר לומר שכן,נחרדתי! גועל נפש.

Oshri siso

New member
היי היי הייי להתחיל להרגיע ומ=ה=ר

זה שאני מעריץ של הגיימבויז ואני בן לא הופך אותי להומו כן?! תתחילי להרגיע ומהררר!! אותו גבר אני יכול להגיד על המעריצות של הדיימונדס -שהן לסביות! אני באתי בגישה יפה גם אליו כשהוא כתב את ההושעה ואפילו אליכם לפורום. {את יכולה להסתכל בדפים קודמים} חבל סתם ללכלך....

ac19

New member
מה עשית אותי לסבית???

אני בן אידיוט! ומי אמר שאתה הומו?

Oshri siso

New member
אתה לא שם לב למה שאתה כותב תגיד

לי?! ''אם הגיי בויז ינצחו בגמר זה רק בגלל אלפי ילדות קטנות שחמות על הגיי בויז... ואלי בגלל עוד כמה הומואים'' זה מה שכתבת! אתה מתכוון למעריצות החמרניות ולבנים המעריצים שהם הומואים לא ככה?!

באתי להצטרף לפורום...

אבל אני רואה שלא כדאי... תקשיבו.. זה שהדיימונדז הן מתחרות של הגיימבויז בקדם לא אומר שגם המעריצים צריכים לריב אחד עם השני!! לפי מה שידוע לי בין הגיימבויז לבנות יש קשר טוב.. והם ידידים טוביםם!! אז למה שלא נעשהה סולחהה ונפסיקק לריבב ?!!

זו החלטה שלך.

בקשר לריבים, הייתי בפורום של הגיים בויז מתחילתו,עד שהגיעו כל אלו שרבו שם וזה די נמאס, אז החלטתי לכתוב שם פחות.. היום ביקשתי יפה ממישהי שם שלא תקלל את הדיימנדז. היא רשמה משהו כמו ש"הדיימנדז ידחפו אצבע,הגיים בויז לוקחים!!!!!!!111" פתאום אני רואה תגובה של מישהי שרשמה לי שאם אני אוהבת את הדיימנדז אז שאני אבוא לפה(לפורום של דיימנדז) ושאני אעוף מהפורום של הגיים בויז. סבבה,אני "התעופפתי" כמו שהיא רשמה לי. עכשיו ברצינות,תגידי לי באיזה פורום נעים להיות יותר. כי לפי מה שזכור לי,פה אין את כל הריבים הללו. אלא אם כן,באות המעריצות של הגיים בויז ומקללות. ולא רק,כבר קרה לי לפני שבוע שכל הפורום פה היה מוצף בקללות של והודעות כמו "הגיים בויז שולטים!!!11,דיימנדז לא מעניינותת" וכו'. ישבתי בערך כמו 3 שעות רק למחוק ולחסום אנשים! וכמו שרשמת,הדיימנדז והגיים בויז חברים טובים,אני לא מבינה למה צריך את כל הריבים האלה! אני בעד סולחה ושנספיק לריב:)

למעלה