זה רק אני או ש...?

the magic

New member
זה רק אני או ש...?

אי אפשר למצוא עבודה?! תקשיבו, נשבר לי. אני מחפש עבודה ולא מוצא, לא מוצא כלום, בכל מקום לא רוצים או לא צריכים עובדים, או צעיר מדי (בן 18), או שלוקחים מספר ולא חוזרים. יש לי עוד חצי שנה עד הגיוס, מה אני אמור לעשות? אני כבר משתגע, השגרה הורגת אותי, אני משתעמם כ"כ, אני לא מבין איזה סיבה יש לא לקבל אותי (לא, אני לא מכוער). פשוט לא מבין, ואני חייב למצוא עבודה כי אני משתגע. משתגעעעעעעעעעעעעעעעעעע.

תותית16

New member
נו זה מעולה

זה מה שגם לי יש בערך.....ונרשמתי ויש מלא מלא עבודות זמניות כאלה...אתה יכול להרשם ולמצוא עבודות ולעבוד ולהעסיק את עצמך

kinbar

New member
נו אז מה?

חצי שנה זה המון זמן. אני התחלתי לעבוד בידיעה שבסוף אוקטובר אני עוזבת (התחלתי לפני שבוע) אפילו אם תצליח להרוויח מעט כסף זה שווה את זה...

the magic

New member
נו...

אמרתי שאני רוצה לעבוד, הבעיה היא שאני לא מוצא מקום.. כוח אדם מוצא מקומות כאילו כמו למלצר וזה?

eMiFrEaK

New member
אפשר,אתה מחפש במקומות הלא נכונים

אני אישית עובדת ב3 עבודות... ולמען האמת אין לי בעיה למצוא עוד כמה חחח ממליצה על מלצרות, אחלה טיפים!

the magic

New member
הלוואי שאני אמצא במלצרות...

איפה מצאת? אני מת לעבוד, בעיקר במלצרות, אני פשוט לא מוצא... ועוד בת"א אני לא מוצא!

the last anigma

New member
יש לי חברה שיש לה שתי עבודות

בדיזנגוף סנטר... אם היא הצליחה למצוא שם מראשון גם אתה יכול... הסנטר הוא ענק ותמיד יש שם מה לעשות.. תנסה בארומה... הולכים לפתוח סניף חדש בקרוב ובינתיים הם מקבלים אנשים לסניף של הסנטר כדי שיהיה להם כ"א לסניף החדש...

light angel

New member
תגיד, אתה נומרלי?!

אתה לא מחפש בגרוש!! אני לקחתי לי איזה שבוע שהסתובבתי בת"א בין חברות כוח אדם, וגם אם הן לא מוצאות לך עבודה מיד הן רושמות את הפרטים שלך וחוזרות אליך (אלי, למשל, חזרו היום, יייפי
). תוך כדי השיטוט בין החברות מצאתי מ-ל-א חנויות שצריכות מוכרים, מסעדות שצריכות מלצרים, קיוסקים שצריכים עובדים... המון. לא נכנסתי אליהם כי התמקדתי בחברות באותו זמן, אבל פשוט תסתובב שם- בעיקר לאורך רחוב דיזינגוף, כל חנות שלישית צריכה עובדים, וגם באלנבי ודרך מנחם בגין לא חסר. באמת. גם לי היתה חצי שנה. תעשה את זה מסודר- תיכנס לדפי זהב, תוציא לך רשימה של כל החברות שיש ע"פ מיקום (יש די הרבה בדרך מנחם בגין, והן גם ממש יעילות, יש אחת בדיזינגוף שמצאה לי עבודה היום, היו כמה באנלבי ושדרות רוטשילד, היתה אחת בקינג ג'ורג' ויש גם כמה בהמסגר). לך כל יום לרחוב אחר ותירשם אליהן. חצי שנה זה המון זמן, לא אף אחד לא אמר מילה על החצי שנה שלי! כרגע הקדימו לי את הגיוס אז הפסקתי עם החיפושים, אבל מניסיון- זו דרך מעולה למצא משהו. הם מוצאים גם מלצרות, יש הכל. וכאמור, מלצרות אתה יכול למצא גם ישירות תוך כדי שיטוט ברחובות. תפסיק להתלונן, קום וצא החוצה, העבודה מחכה לך!!

the magic

New member
כנסי...

קודם כל, אני לא מדבר על עבודות של 18 שקל לשעה.. אני מדבר על איזור ה25 שקל לשעה או טיפים במקומות מרוויחים. ברור שזה מה שכל אחד רוצה, אבל אני יודע על מקומות שאני יכול לעבוד תמורת 18 שקל אבל אני לא רוצה. (ואל יתחילו להטיף לי פה מוסר). ואני לא מבין את הכוונה "רשימה של חברות", "הייתי עסוקה בחברות".. לא הבנתי מה זה אומר, איזה חברות?

חברות כוח אדם

אם באמת היית צריך עבודה אז היית עובד גם תמורת 18 שקל לשעה (מה לעשות שרוב המקומות היום משלמים שכר מינימום...). לא פלא שאתה לא מוצא עבודה עם הדרישות המוגזמות שלך (25 שקל לשעה?! מתי שמעת על מקום שמשלמים בו ככה?). אם היה לך כ"כ חשוב לעבוד היית "מתפשר" ועובד תמורת 18 שקל לשעה.

the magic

New member
אממ

מבין בערך 20 אנשים שאני מכיר שעובדים, רק 2 או 3 מקבלים 18 ש"ח לשעה, כל השאר מעל ה20, בדר"כ 25, או מטיפים שאז זה יוצא טוב ברוב הפעמים (כלומר יותר מ25 לשעה).

shira245

New member
אהמ

יש את השכר שהמקום-עבודה משלם לך- 18 ש"ח לשעה,20 ש"ח וכו'.. הטיפים יכולים להשלים לך את זה ל25 ש"ח לשעה ואפילו יותר אבל יש את השכר הקבוע שהמקום עבודה משלם לך.ומה לעשות רוב המקומות משלמים בסביבות 18-20 שקל לשעה.יש יוצאי דופן אבל רוב המקומות לא משלמים יותר מ22 ש"ח לשעה. בהצלחה:]

RozeMary

New member
שיסדרו לך??...כאילו...!!

18 זה מה שנותנים היום..ואם תעבוד בצורה אינטנסיבית תוכל למשכורת יפה מאוד לחודש בסביבות ה5000 !

למעלה