זה רק אני או ש...?

לבחור לפניי גיוס

היי קרא טוב טוב רציני?ככה זה עובד היום במדינה עם אין פרוטקצייה?אז אין עבודה גם אני פניתי בשביל הבן שלי. וכל אחד שיחק לי אותה ראש קטן מצאתי לו עבודה רק לחודשיים לפניי גיוס בסוף דרך משפחתי לחודשיים בלבד עבד קשה?מ5.00 בבוקר עד 10 בלילה יגיע הביתה הרוג ויישר לישון.אבל ראה שכר טוב יגיע ל5.000 א.ש"ח כל חודש. הוא חודשיים כבר חייל ויש לו תכסף לבילוי.לעומתו חברתו מצאה עבודה במלצרות? רק על טיפים שייש ימים ולא חסר קמצנים שלו נותנים אפילו 20 ש"ח לשולחן על ייחס המלצרית...אז פה שלו יהיו חכמים לספר לך סיפורים? קראתי תתגובות ממש מעליבות מכולם פשוט כך. לא רואים ממטר בחורים לפניי גיוס זה מה יש במדינה שלנו...ייחס משפיל בעיניי. כי אכלנו את זה על בשריינו.ולך בחור אני מאחלת רק טוב אין לי מילים יותר מיזה כי הכאב מהסיפור שלך.החזיר אותי למה שעבר בניי. שיהיה לך שבת שלום. הכואבת את סיפורת האמיתי ביותר

בסופו של דבר תיאלץ להתפשר...

גם אני מתגייסת עוד 7 חודשים וגם אני חיפשתי עבודה בנרות, חרשתי את כל הסביבה בכדי למצוא עבודה ופתאום כולם רוצים רק אחרי צבא, ולא מתחת לגיל 18. המצב שאף אחד לא רצה לקבל אותי עשה אותי ממש מיואשת ועצובה. כבר שקלתי לחזור למקום העבודה הקודם שעזבתי בגלל היחס לעובדים. אבל אבא שלי עזר לי ומצא לי עבודה ברעננה, שאני צריכה לקחת שני אוטובוסים הלוך ושני אוטובוסים חזור מדי יום, מקבלת 18 שקל לשעה ועובדת שישה ימים בשבוע, ואני לא מתבכיינת אלא אומרת תודה, כי זה המצב ואין מה לעשות. זה או להתפנק על עבודות של 25 שקל לשעה, או להשאר עם מה שיש, ומצידי זה לעבוד בבורגראנץ' בשכר מינימום. כי מי שרוצה לעבוד וצריך כסף, לא מתפנק. (ותכל'ס- אל תצפה שאם החברים שלך מצאו עבודות כאלה גם אתה תמצא, זה עניין של מזל! גם חברה שלי עובדת בחנות תכשיטים ואותי לא רצו לקבל בגלל שאני קטנה, אז מה?!) בהצלחה!

למעלה