זה רק אני או ש...?

אז למה שלא תבקש מהאנשים האלה

שיסדרו לך לעבוד איפה שהם עובדים? לי לא הייתה בעייה לסדר לחברה שלי לעבוד איתי, היא הייתה צריכה לבוא לשם איזה 3 פעמים, אבל אחרי כמה ניג'וסים קיבלו אותה (תמורת 16 לשעה ובלי אחוזים נוספים בשבתות. תתפלא, אבל המקום מפוצץ בבקשות לעבודה). הדבר היחיד שאני יכולה לחשוב עליו שתרוויח בו יותר ממינימום זה בייביסיטר (אף פעם לא נתנו לי מתחת ל-20 לשעה ורוב הזמן גם יותר) ושיעורים פרטיים (אתה יכול להגיע עם זה ל-40 לשעה בקלות, הבעייה היא שאתה גם צריך לדעת ללמד..). תתלה מודעות עם המספר פלאפון שלך ליד בתי ספר או משהו.

eitam s

New member
בלי קשר להטפת מוסר או לא

אתה פשוט הוזה. אלה אם כן יש לך אילו שהן קישורים מיוחדים/השכלה של מעבר ל- 12 שנות לימוד או פרוטקציות אתה לא הולך להשיג עבודה עם משכורת כזו... (או שממש ממש יתמזל מזלך)

the magic

New member
הוזה או לא הוזה...

עובדה שכל האנשים הקרובים אליי מרוויחים מעל הממוצע. יכול להיות בגלל האיזור מגורים, אבל בכל זאת.

eitam s

New member
כן... חשבתי על זה גם...

למרות שעדיין נישמע לי מאוד תמוהה... במה הם באמת עובדים?

the magic

New member
כל מיני...

אחד מלצרות, אחד שוטף כלים (ועם זאת הוא מרוויח בין ה25 ל30 לשעה). בעיקר מלצרויות, אבל יש אפילו עובד פיצוצייה (25 לשעה) וזה לא ככה בכל פיצוצייה, אחד בתור מחלק עלונים מטעם איזה חברה, גם כן 25 לשעה.. וכו' וכו', בעיקר מלצרויות (ובני ***** כל המנהלי עסקים שמעדיפים בנות, אני שונא אותם).

light angel

New member
סליחה ילד, עם כל הכבוד,

לא פלא שאתה לא מוצא עבודה. איזה חברות?! חברות כוח אדם, כמובן, תיכנס לדפי זהב באינטרנט ותמצא לך רשימה מסודרת (תחת הכותרת "חברות כוח אדם"). הדרישות שלך באמת די גבוהות, אבל תתפלא- אני אתמול עבדתי בדיילות באירוע של ישראכארט, שמצאה לי חברת כוח אדם שנרשמתי אליה. זה אמנם חד פעמי, רק אתמול ויום ראשון, אבל בכל מקרה- משלמים 25 לשעה, שלוש שעות מתוך השש שלנו לא עשינו כ-ל-ו-ם (חיכינו שיחלקו אותנו לצוותי וזה, לקח זמן) ושילמו לנו כמו גדולים על כל שעה שהתבטלנו על הדשא. היו שם תנאים מעולים, גם בשיא הלחץ אמרו לנו לשתות מים, נתנו לנו בקבוקים חינם מתוך אלה שהיינו אמורים לחלק וכו'. אבל בלי שום קשר, אם אתה כזה מפונק ורוצה להיות כרגע מינימום מנהל חברה עם שכר בהתאם- עדיף שתשב בבית. אתה מתלונן יותר מדי ועושה פחות מדי.

the magic

New member
ההודעה הראשונה שלך מקודם

הייתה יותר עניינית. אני לא מחפש אמא, תודה, את ההטפות תשאירי בבית.

תרגע ותגיד תודה,

כי היא היחידה שאיכשהו נתנה לך עוד עצות מועילות ומיקומים של חברות כוח אדם. אם לא מתאים לך לשמוע הטפות, אל תבוא לכתוב בפורום במטרה שיעזרו לך. אנשים מנסים להחזיר אותך למציאות, ולהסביר לך ש25 שח לשעה זה לא תוך חצי שעה של חיפושי עבודה. לא טובה לך התשובה שלה? תבקש מאחד החברים שלך שיסדר לך עבודה, ותעזוב אותנו בשקט.

the magic

New member
או שפשוט

תועילי לקרוא את ההודעה שלי, בה אמרתי שמי שרוצה להטיף, שלא יגיב. אני לא מחפש הטפות, אני מחפש אנשים שיודעים איפה אפשר למצוא מקומות כמו שאני רוצה. כמו שאמרתי, התגובה הראשונה שלה הייתה עניינית וזה יופי, לאחר מכן באות ההטפות אותן אני ממש לא צריך על הראש. אז תודה ולהתראות, ומי שרוצה להגיב עניינית (ועובדה שיש כאלה שעשו את זה פה) מוזמן, מי שלא, HOLD YOUR BREATH ואל תגיבו לי.

ק ל א ו ס

New member
חפש טוב טוב

בעבודה האחרונה שלי הרווחתי 26 שקל לשעה (אני גם בין תיכון לגיוס), אבל היה מדובר בעבודה מאוד מצומצמת מבחינת שעות וגם מאוד קשה. 18 שקל לשעה זה סביר לחלוטין, אבל עבודות של 20 שקל לשעה עדיין ניתן למצוא, (ולא במלצרות). יותר מ20 לשעה קשה לי מאוד מאוד מאוד להאמין שתמצא.

לא,

אישית חוץ ממלצרות אנלא מצאתי כלום. פתאום כולם דורשים 21+ אני מציעה לך לפנות לאולם אירועים, תמיד צריכים שם מלצרים.

ShukyD

New member
שאתה צ'ונג בכיין

רחמים

../images/Emo41.gifשאלה על חברות כוח אדם

-יש להן איזושהי בעיה אם אני עובדת בעבודה קבועה בימים? -יש אפשרות שיוכלו לסדר לי עבודה כלשהי לאחהצים-ערבים-לילות? ז"א, לעבודות שהן לא בבקרים. -אפשר להרשם לכמה חברות בו זמנית? -יש לי אפשרות להגיד 'לא' לעבודות מסוימות? -מה אני צריכה לעשות לפני שאני מגיעה לחברת כוח אדם? ללכת להוציא כרטיס עבודה/להתקשר לקבוע פגישה/ משהו? -יש איזשהו תנאי במידה ואני נרשמת אצל איזו חברה? תודה למי שיענה :)

shira245

New member
אהמ:]

יש לי תשובות לחלק מהשאלות:] 1.אפשר להירשם לכמה חברות בו זמנית 2. את צריכה כרטיס עובד אם את מתחת לגיל 18(אאל"ט). 3.את פשוט הולכת לחברת כ"א,נרשמת נותנת פרטים והם כבר מתקשרים אליך אם יש להם עבודה בשבילך. 4.לגבי תנאים כמו תשלום וכאלה,אין לי מושג ואני מניחה שזה משתנה מחברה לחברה. 5.תבקשי מהם ספציפית עבודה לאחה"צ-ערבים-לילות..ואולי עדיף לך להעלים מהם את העובדה שיש לך עבודה קבועה בימים.. 6. אם אפשר להגיד לא?אפשר אבל אם תגידי לא על כל דבר(אובר בררניות) ,לא נראה שהם ימשיכו להציע לך:p.. ושוב,זה משתנה בהתאם לחברת כוח -אדם.. בהצלחה

light angel

New member
טוב,

תשובות
: -יש להן איזושהי בעיה אם אני עובדת בעבודה קבועה בימים? לא, אני לא חושבת שהם ישאלו אותךעל זה. מה שלא שואלים, את לא חייבת להגיד מרצונך... -יש אפשרות שיוכלו לסדר לי עבודה כלשהי לאחהצים-ערבים-לילות? ז"א, לעבודות שהן לא בבקרים. כן, את ממלאת טופס לכל חברה שאת באה עם כל הפרטים שלך. לרוב החברות יש מקום בטופס שבו שואלים איזה סוג עבודה את רוצה (זמנית, קבועהף משמרות, בוקר/צהריים/ערב וכו'). שם תכתבי מה שאת רוצה. -אפשר להרשם לכמה חברות בו זמנית? כן, אני נרשמתי להמון. את לא חייבת לספר להם שנשרמת לעוד חברות (אנילא סיפרתי ואף אחד לא שאל), אבל אני לא חושבת שתהיה בעיה גם אם תגידי. הם יודעים שאת לא באה רק אליהם... -יש לי אפשרות להגיד 'לא' לעבודות מסוימות? ברור. את לא חייבת לקבל שום עבודה. -מה אני צריכה לעשות לפני שאני מגיעה לחברת כוח אדם? ללכת להוציא כרטיס עבודה/להתקשר לקבוע פגישה/ משהו? רצוי שתעשי לך קורות חיים, למרות שרובם לא ביקשו ממני כשהם גילו שאני מחפשת עבודה זמנית עד הגיוס. לאיזיק, וזה עושה רושם טוב. כרטיס עובד את לא צריכה, את מעל גיל 18. גם להתקשר לא צריך. פשוט תבואי לשם, תגשי לפקידת הקבלה, תגידי שאת מחפשת עבודה, יתנו לך למלא טופס ואחר כך יקחו אותך לריאיון עם איזושהי פקידה אחרת שתשאל אותך איזה סוג עבודה את מחפשת ותגיד אם יש להם משהו מתאים כרגע. אל תתייאשי אם אין באותו זמן, תמיד יכול לבוא להם משהו שבוע אחרי והם יתקשרו אלייך. -יש איזשהו תנאי במידה ואני נרשמת אצל איזו חברה? לרוב החברות את חותמת למטה שכל הפרטים שלך נכונים, ויש להם כל מיני עניינים משפטיים (למשל, באחת החברות היה כתוב שאם מקום העבודה שהתקבלתי אליו לא משלם לחברה את העמלהשמגיעה לה- אני חייבת להתפטר. אבל זו היתה חברה די יחידה במינה,אני חושבת, הם לקחו את עצמם יותר מדי ברצינות). אבל לרובן זה ממש לא בעייתי, כתוב שם שאת לא חייבת לקבל שום עבודה ושהם גם לא מתחייבים לתת לך משהו. בהצלחה! פשוט תעברי בכמה חברות והכל יתבהר, אין לך מה לדאוג.

zzYaelzz

New member
תשמע

אני מבינה אותך כי גם המצב שלי ככה. למרות שאני יודעת בבודאות שאני אתגייס רק בסוף אפריל, אף אחד לא רוצה לקבל אותי כי כולם בטוחים שאני אעזוב עוד איזה חודשיים. אבל אתה קצת נסחף. 25 שקל לשעה?? בעבודה האחרונה שלי קיבלתי 23 וזה בקושי אתה לא כל כך משתגע אם אתה לא מוכן לעבוד תמורת שכר מינימום עצה שלי: תעבוד וזהו כי 25 אין סיכוי שתמצא ואם חברים שלך אמרו לך, אז יכול להיות שחברים שלך שיקרו לך שיהיה לך סופשבוע נעים.

תלך לכח אדם..

תגיד שאתה צריך כל עבודה,בעיקר זמנית.. אם ישאלו מתגייס.. תגיד עוד חצי שנה.. ובטוח ימצאו לך משהו. ככה אני עשיתי.. היא אמרה שכבייכול אין עבודות בשבילי.. כי גם אני לפני גיוס.. אז אמרתי לה שאפילו עבודות זמניות מצויין. טיפ.. תלך לכמה כוחי אדם.. אל תשכח קורות חיים, ות.ז בהצלחה.

למעלה