זה רק אני, או ש...

amirco2005

New member
זה רק אני, או ש...

*בערך בכל פרק לילי לוחשת משהו אחרי שהיא מדברת. דוגמא מאחד הפרקים: אסיה-יעל: מה את עושה פה? לילי: מה זאת אומרת? באתי לגור עם הילדים שלי. אסיה-יעל: מה את רוצה? לילי: אני רוצה מקלחת מרעננת, מגנבת ובגדים. אה, ואם תוכלי לעשות לי קפה קטן על הדרך... + תודה! (עוד יותר בלחש). *אסיה גברית בצורה לא רגילה... *נטשה חסרת אופי באופן מזעזע. *צריך למצוא פעילות לעוזר של רוברטו. משה פרסטר משחק לא רע. חבל שיגיד רק משפט אחד לפרק... אני אוסיף אם יעלו לי עוד רעיונות לראש... תוסיפו גם :)

חחחח כן שמתי לב שהיא אוהבת ללחוש

אותי היא בכלל מעצבנת באופן כללי ואחרי מה שיעל (אסיה) גילתה עליה בכלל התחלתי לשנוא אותה, כלומר את הדמות לא את השחקנית.

amirco2005

New member
וגם...

*לאסיה-יעל יותר מתאים השם של היבשת ולא השם האמיתי? *איה ומאיה לא דומות - איה לא פרחה.

נכון כי..

כבר התרגלנו אליה בתור אסיה ולא בתור יעל אז עכשיו זה נראה כאילו אסיה מתאים לה יותר
. ובקשר לאיה ומאיה הן באמת לא דומות, איה יפה בתור נערה ומאיה ממש לא יפה בתור ילדה, גם אין לעניים שלהן אותו צבע, הכחול של איה הרבה יותר יפה.

גלגולה14

New member
נכון....וגם למאיה היה שיער יותר

ארוך עם פוני וזה...ועכשיו את זה אין לאיה... בכל מקרה את צודקת העיניים של איה יותר יפות...

ba r2 0 1 0

New member
צודקת

בקשר לאסיה-יעל וגם בקשר למאיה-איה! רק שקצת העלבנו עכשיו את מי שמשחקת את מאיה... חחח

חחח נכון, אבל בכל זאת היא לא מכוערת

התכוונתי שהיא פשוט הרבה פחות יפה יחסית לאיה

איה ממש לא יפה

אני מתכוונת לזה שמאיה גם לא יפה אבל היא יותר נורמלית מאיה באיה רק העיניים יפות אבל מאיה יותר נורמלית

A Radcliffe

New member
...

נראה לי שמתאים לאסיה-יעל השם אסיה בגלל שיעל זה שם מאוד נשי כזה ואסיה לא.... ואסיה-יעל היא מאוד גברית.......... מישו יכול לברר לי אם היא מורידה שפם? ואם היא מתגלחת עם הסכין גילוח של הפרסומת עם בקהאם?

M a M u S h A

New member
לילי גם...

מדברת באופן די מעצבן אם תשימו לב, ותקשיבו לה הרבה זמן זה פשוט משגע את השכל...

אני יודעת שזה לא כל כך קשור אבל

אתם יודעים למה שמתי לב? ולדעתי זאת פשוט פאשלה בתסריט. כשרותם שלחה לאיה/מאיה שדדי ודגנית ביחד אז בהתחלה איה שאלה אותה: "את יודעת מה השעה?! שלוש בלילה" או משהו דומה ואם היא באמריקה והרי רותם אמורה לחשוב שהיא באמריקה אז אצלה לא אמורה להיות אותה שעה כמו בישראל ורותם הייתה אמורה לשים לזה לב כי זה ממש בולט.

Double U

New member
../images/Emo45.gif

כנראה איה התעוררה כל כך עייפה שהיא לא זכרה בכלל. לא ראיתי את הפרק הזה בדיוק לצערי

למעלה