זה רק אני או ש...

זה רק אני או ש...

ההתנהלות סביב סקאזי וחבורתו מזכיר קצת את ההתנהלות של סאבלימינל והצל: תחשבו על זה רגע, שני חבר'ה בשנות ה20, שעושים מוזיקה ממוסחרת, מאותגרים הורמונלית שאוהבים לספר כמה זה כיף להופיע בחו"ל ולשגול מעריצות. והכמיקל מאפיה, פשוט מזכיר לי מבחינת הרעיון את משפחת ת.א.ק.ט אז מה השלב הבא אשר סוויסה בפרסומות לשוקו קרלו ?

GallaxY

New member
חחחח רסמי סקאזי הרג אותי

"זה קשה לסנן את המעריצות אחרי הופעה?" סקאזי: " לא מסנן אותן" (חיוך מרושע) דובדב לעומת זאת הפתיע ואמר... "אפשרי.." חחחחח גם אני חושבת שסקאזי יעשה פרסומת לשוקו קרלו
אינפקטד לעומת זאת... הם לא כ"ך ממוסחרים... הם הלכו סולו עם המוזיקה שלהם

weedgirl18

New member
מה אפשר לצפות?!

חחח אבל זה היה מצחיק לראות......... מעניין איזה מעריצות.?!

pSyhoKokiLiDa

New member
כל משפחת תאקט כמה שהם ממוסחרים,

הם החיו את הסצינה ההישאלית מכמעט כלום. הם לא היו הראשונים אבל הם הקפיצו את הסצינה כלכ כך גבוה, ופתחו כלכך הרבה דלתות שלא משנה כמה הם יהיו ממוסחרים נדע שהם מן סוג של משיח מוזיקאלי. פה בארץ סצינת הטראנס מפותחת, תקנו אותי אם אני טועה. חוצמזה, שסאבלימינל הוא אחד הראפרים הכי מוכשרים שיש בכל סצינת ההיפ הופ המקומית. הם לא

orberman

New member
סאבלימינאל הוא לא מוכשר הוא סתם

כותב מילים שהוא בכלל לא מרגיש, הוא רק מחפש כסף !!!

Mike A

New member
הוא כן

זה שהוא מנצל את הכשרון בשביל כסף לא אומר שהוא לא מוכשר. ככה גם סקאזי ואינפקטד וכולם. אם הם לא היו מוכשרים הם לא היו מגיעים לאיפה שהם היום.

סאבלימינל

- מבחינת יכולות ווקאליות בתור ראפר הוא אחד הטובים בארץ. - ההפקה של הדיסק שלו מצוינת. מומי לוי הוא מפיק משובח ! - אז למה הדיסק שלו (אני מדבר על הדיסק השני האור והצל) כל כך מחורבן לדעתי ? כמה סיבות עיקריות: 1. ליריקה מטומטמת ברמות. ברור לי לחלוטין שחלק לא מבוטל בראפ זה לשיר על גנג'ה, כוסיות ומכוניות מפוארות, סייפרס היל למשל עשו על זה קריירה שלמה מוצלחת. (וברור לי שזה לא כל הראפרים ככה, אני באמת לא צריך שתכירו לי את מוס דף, טאליב קוואלי והרוטס אני כבר מת עליהם ממזמן...) אבל אצל סאבלימינל זה באמת עובר כל גבול, ואולי גם בגלל שזה בשפה שלי זה אפילו יותר גרוע. שום הפקה משובחת ולהטוטים ווקאלים לא יעזרו לשיר שהשיא שלו זה: "נוריד לך את החוטיני, ניתן לך בראש" 2. הצל - אחד הראפרים הכי גרועים ששמעתי בחיים, פלואו עלוב, קול מעצבן בטירוף ופשוט מושך את סאבלימינל למטה ולמטה. 3. פוזה מפגרת - אני לא מבין על מי הם חושבים שהם עובדים עם הפוזה הגנגסטרית הירואית ציונית הזאת ? עלוב עלוב ומעורר רחמים.

GallaxY

New member
זה עוד לא הכל

לפני כמה ימים כשהייתי במכון, באו כמה "חברה" שמיחצנים את "משפחת תאקט" (כן יש להם יחצנים
) והביאו איזה 30 דיסקים ככה, של סינגלים חדשים לחלק חינם. עכשיו חלק מהעיסקה של הסינגלים חינם היה לשים את הדיסק במכון. שומעים את סאבלימינל שר שיר שקוראים לו: "כסף" ששם הוא מסביר איך "כסף זה לא הכל בחיים" בלה בלה בלה.. לדעתי זה היה פשוט צבוע מצידם.. אשכרה ישבנו שם וכולם צחקו עם כולם על איך שסאבלימינל מטיף לאנשים לא לחשוב על כסף.

זה מזכיר לי..סאבלימינילירקליתדנה../images/Emo5.gif

חחחחחחחחחחחחח וזה לא רק אתה נראה לי סקאזי באמת יעשה בקרוב פרסומות

למעלה