את זה אנחנו לא יודעים וינסנט.
N N o v o c a i n e New member 28/3/05 #44 אבל אני מרוויח הרבה יחסית לעבודה ואני מתחרע להם על הטלוויזיה/אינטרנט/אוכל כל היום.
N N o v o c a i n e New member 30/3/05 #55 בחיי כמה שאתם קשים יש אוכל של הכלבים שאני נמנע מלאכול אותו (שד"א, אל תנסו לאכול אוכל של כלבים, אולי יש לזה מרקם של ביסלי בהתחלה, אבל הטעם רחוק מביסלי) ויש את האוכל שבמקרר.
בחיי כמה שאתם קשים יש אוכל של הכלבים שאני נמנע מלאכול אותו (שד"א, אל תנסו לאכול אוכל של כלבים, אולי יש לזה מרקם של ביסלי בהתחלה, אבל הטעם רחוק מביסלי) ויש את האוכל שבמקרר.
B bobby6killer New member 1/4/05 #56 אנחנו קשים? תראה כמה זמן אתה מבזבז בנסיונות להוכיח לנו שאתה עובד בעבודה רגילה
S Sid New member 29/3/05 #52 חחח אפילו את השרשור שלך הפכו לשרשור כמו כל הפורום הזה. מה אתכם אתם יודעים בכלל שהתחילה עונה שלישית של ווילדבויז ועונה רביעית של ויוה לה באם? אף אחד לא מדבר על הדברים האלה כאן
חחח אפילו את השרשור שלך הפכו לשרשור כמו כל הפורום הזה. מה אתכם אתם יודעים בכלל שהתחילה עונה שלישית של ווילדבויז ועונה רביעית של ויוה לה באם? אף אחד לא מדבר על הדברים האלה כאן