זה רק אני או ש ...

סנטה

New member
זה רק אני או ש ...

ההוא מכוב נולד ששר את "יותר טוב כלום מכמעט" לא רק שהוא לא שר משהו הוא לא ידע את המילים ובילבל הכול
ומצטער אם מישהו כבר דיבר על זה

monikaaa

New member
גמאני אהבתי אותו.. שר יפה...

זה זה שניגן על הפסנתר לא?

../images/Emo45.gif גם אני שמת לב לזה וגם

אני כל כך שמח שאבי נוסבאום עף היום מהאקדמיה אני מאחל לו בכל הרצינות לא להצליח הדרך שבה הוא התייחס למיכל היא מתחת לכל ביקורת וזו לא דרך לאנשים ומי שמתנהג ככה לאנשים שלא יתפלא אם היחס הזה ישוב אליו בחזרה אמן שהוא לא יחזור לאקדמיה אלו היו 60 שניות של שנאה מאת תומר עד הפעם הבאה שאני אמצא מישהו לא לסבול

mesh33

New member
אין לי מושג מה הוא עשה למיכל,

אבל הוא ונחמן היו היחידים שהצחיקו, זה היה ממש מטומטם שהם עפו! ומעצבן! ואכן, זה ששר את "יותר טוב כלום מכמעט" היה ממש ממש גרוע, לא ברור מה הוא עשה באותו מקום עם זו ששרה "הלוואי שאזכה בכוכב נולד"..... אה, אני מכחישה שראיתי כוכב נולד היום. זה לא קרה. ממש לא. לגמרי במקרה אני יודעת על מה אתם מדברים. חוש שישי שכזה.

לא מסכים

אבי נוסבאום ממש לא הצחיק אותי ומה שהוא עשה למיכל: לפני שבוע התגלה ששולחים למישהו המון אסאמאסים והתגלה שזו מיכל בלא ידיעתה (היא לא ביקשה את זה והיא לא רצתה את זה!) מאז הוא מתעלם ממנה הוא לא עשר לה עם הקטעים להופעה שלה והוא בחר בטלי כדי להעיף את מיכל וכשמיכל עפה כולם חיבוק אותה מלבדו - הוא התעלם ממנה בפרצוף עצבני אני חושב שזו גועליות לשמה אם כל מה שמעניין אותו זה לנצח אז לא מגיע לו לנצח זה מה שאני חושב

mesh33

New member
המ...didn't know

אבל כן, הוא די קקי עם חוסר הפירגון שלו. או קיי. העצבים מובנים- רק אל תתעצבן הרבה, זה לא בריא...

Dizen

New member
../images/Emo45.gif

עצבן אותי... גם ככה אני בקושי רואה טלוויזיה, ועד שכבר מספיק משעמם לי ואני רואה משהו- זה מה שאני צריכה לראות? חוצפה

אדם צ'אקיר עושא עברי לידר...

משהו ממכם ראה "כוכב נולד"? היה שם אחד שקוראים לו אדם צ'אקיר והוא ביצע את "יותר טוב כלום מכמעט" על הפסנתר....וואו...זה היה מרגש.... תצביעו לו רק על הבחירה... תשלחו SMS עם המספר 19 לטלפון 2020 או מהאתר של WWW.MYMUSIC.CO.IL חוץ מזה יש לו אתר עם שירים שלו....מדהים תכנסו... HTTP:ADAMCHAKIR.INTERNET-BEE.COM

חשבתי להצביע לו

אבל אני אשלם מחירים מופקעים עבור אסאמאסים לאנשים שטורחים ללמוד את המילים של מה שהם הולכים לשיר הבן אדם חירב את השיר- את מוזמנת לקרוא את השרשור שאני הולך לשרשר אותך אליו עוד שניה

A N I g M A

New member
../images/Emo45.gif גאד הבנאדם הזה

עשה משו רע לשיר של עברי אני מזו-ע-זעת! חוצמזה הכוכב נולד הזה הוא טעות אחת גדולה, לגבי הבנות: שמו שם לפחות 3 בנות שאין שומדבר מיוחד בקול שלהם, ואחת התקבלה רק כי היא "שילוב מנצח" - דוגמנית וזמרת. תשעו לי טובה. בקשר לאבי: טוב שהוא עף. מקווה שלא נצטרך לראות יותר את הפרצוף שלו על מסך הטלויזיה.

A N I g M A

New member
חחח היא ממש חמודה

אבל אבל היא מתרכזת יותר מידי בחיקוי. זתומרת... היא נתנה איזה קטע ממש קצר בהתחלה של עפרה חזה, וזה נשמע מעולה. אבל אח"כ היא עברה לחיקויים וזה לא לעניין.

xdye1

New member
זה בהחלט לא רק אתה..

ואני מקווה מאוד שכולכם בחרתם להחזיר את המועמדת הראשונה להחזרה! היא פשוט נסיכה, גובלת בסשה היפה.

xdye1

New member
זה בהחלט לא רק אתה..

ואני מקווה מאוד שכולכם בחרתם להחזיר את המועמדת הראשונה להחזרה! היא פשוט נסיכה, גובלת בסשה היפה.

למעלה