זה רק אני או ש...

FloyDviR

New member
זה רק אני או ש...

לשיר Simple Man של Lynyrd Skynyrd ולשיר Always Somewhere של הסקורפיונס יש אותה התחלה ????!

meindelbium

New member
קורה הרבה דברים משעשעים כאלה...

למדתי איזה שיר של פ"פ על גיטרי הקשיש ומסתבר שהאקורדים האלה מתחילים/נמצאים באיזה שלושה שירים שלהם באותו סדר (במקצב שונה...) קרה לי גם דבר דומה עם בלאק סאבאת'....יש שם איזה קטע שחוזר בכל שיר שני שלהם

NIR Y

New member
גם ההתחלה של ACDC בק אין בלק

ושל שיר של היהודים עוד ארון אחד ממש דומים (אבל זה לא דוגמא הם בטח העתיקו) אני לא שומע יהודים !

meindelbium

New member
לדעתי האקורדים זהים

רק הסדר והקצב קצת שונים אבל אפשר לראות בהחלט דמיון....

giba70

New member
יושב על הגדר = Hotel California

האקורדים של הבית בשני השירים ממש דומים, אפשר לשיר שיר אחד על האקורדים של השני וזה ממש מתאים. משהו דומה קורה בעוד שיר של אריק, "יד אחת עושה את זה", שהנגינה בבית מזכירה את Sultans of Swing של דייר סטרייטס.

vh5150

New member
תגובה לסקופריונס.

אין מה להגיד ולערער על סקורפיונס כלהקת רוק אדירה. ( אגב במאי הם מוציאים אלבום חדש UNBREAKABLE ). יש עוד שיר של סקורפיונס שלקוח משיר אחר. באלבום BLACKOUT השיר NOW לקוח כמעט אחד לאחד מהשיר rock and roll של לד זפלין.

Boo9ie

New member
עירערתי... עובדה ../images/Emo88.gif

עם השמש לא מתווכחים. כך שלהבא בלי להצהיר הצהרות בומבסטיות בסגנון "שאין מה לערער...דעתי היא השמש, השמיים והכוכבים" ואגב, עדיין לא הצלחתי להבין איך הסקורפיכס ואדירה, משתלבים באותו משפט. מוזר משהו. בוגי, עדיין תוהה

ThE RhythM

New member
אני עם בוגי

הסקורפיונס אישית נשמעים לי כמו להקת בלדות רוק מתקתקות וקיטשיות בלי שומדבר מעניין להציע...

pasteran

New member
אם כבר דמיון

שמעתי היום ב-88 שיר של שיקגו שהגיטרה שלו ממש זהה במקצב, בסאונד וכנראה באקורדים לפזמון הקצבי של babe i'm gonna leave you. אבל ממש! ט-ט-ט-ט-ט---ט--- לכל אקורד בקיצור זפלינים ידועים בתור גנבים מהמדרגה הראשונה.

למעלה